Itálie, Moio Della Civitella
... se vaří spolu s cukrem, dokud se nedosáhne husté a homogenní konzistence, která zachovává charakteristickou chuť ovoce. Tato marmeláda je ceněna pro svou sladkokyselou chuť, typickou pro borůvky, a pro své nutriční vlastnosti, protože borůvky jsou známé svým vysokým obsahem antioxidantů a vitamínů.
Portfolio (16)
... cukru. Rajče datterino, známé svou jemnou slupkou, křupavostí, konzistencí a vždy vysokým stupněm Brix, si udržuje své vynikající organoleptické vlastnosti jak při sklizni v hroznech, tak při sklizni jednotlivých plodů. Syrové nebo vařené, rajče datterino je vhodné pro všechny kulinářské použití: vynikající v salátu nebo jako rychlé občerstvení/aperitiv, vynikající při přípravě omáček nebo dresinků pro speciální těstoviny. Balení: 250 g, 300 g, 350 g...
Portfolio (8)
Itálie, Forlì
...Uzené hrozinky jsou potravinou bohatou na různé nutriční vlastnosti a jejich konzumace přináší obrovské výhody celému organismu. Uzené hrozinky jsou baleny bez přidání cukru, konzervantů nebo aditiv, aby se nezměnila jejich výrazná a nezaměnitelná chuť. Uzené hrozinky jsou skvělou svačinou nebo občerstvením, které je vhodné i pro vegany, vegetariány a sportovce. Sušené hrozny jsou ideální...
Portfolio (50)
Itálie, Vazzola
... obzvlášť vhodné pro obohacení cukru a udržení správné rovnováhy komponentů v moštu, aby se zajistilo, že typické vlastnosti vína zůstanou nezměněny. Aplikace této techniky je obzvlášť úspěšná u moštu z červených hroznů, protože produkuje víno s vyšším obsahem tříslovin a bohatší barvou. V konečných fázích procesu se používá efektivní škrabkový tepelný výměník, který snižuje teplotu koncentrátu na optimální hodnotu, buď pro skladování, nebo pro okamžité přidání do hmoty.
Portfolio (9)
Itálie, Campobasso
...BM50 EASY-D disponuje dvěma oddělenými vanami, které fungují zcela autonomně a automaticky. VACUUM umožňuje vaření téměř všemi metodami, zejména vakuově, což je ideální pro výrobu vysoce kvalitních marmelád a džemů: produkt se vaří při 60 °C mnohem kratší dobu, čímž si zachovává organoleptické vlastnosti, chuť, vůni a barvu, a přidání pektinu nebo cukru se tak vyhýbá. Na druhé straně PBG vana...
Itálie, Borgo Veneto Pd
...že cibule mohou pomoci regulovat hladinu cukru v krvi díky svému nízkému glykemickému indexu a obsahu chrómu. - Trávicí zdraví: Bohaté na vlákninu, cibule přispívají k dobrému trávení a mohou pomoci předcházet problémům, jako je zácpa. - Podpora zdraví kostí: Výzkumy naznačují, že pravidelná konzumace cibule může přispět k udržení kostní hustoty. - Protizánětlivé vlastnosti: Sloučeniny obsažené v...
Portfolio (18)
... energizující účinek a je jedním z nejbohatších antioxidantů na světě, čímž bojuje proti stárnutí buněk lépe než jakákoliv kosmetická léčba, navíc pomáhá metabolismu, a tím podporuje hubnutí a přispívá k regulaci cholesterolu a cukru v krvi. Obsah karotenoidů a vitamínu A z něj činí spojence pro krásu pleti, nehtů a vlasů. Nakonec je doporučován v kontrolovaných dietách zaměřených na zeštíhlení postavy.
Portfolio (10)
Itálie, Bolzano
...La Bermè Service Srl vyrábí a prodává jablečný a bergamotový džus "Bermè", který je jedinečný na světě, protože je patentovaný, bez přidaného cukru a bez konzervantů. Obvykle se bergamotový džus nedá pít, protože je velmi kyselý, doporučuje se ho ředit vodou, což ho činí pitelným, ale nedokáže odstranit kyselost. Bylo prokázáno, že jablko je jediným ovocem, které dokáže inhibovat kyselost...
Itálie, Scandolara Di Zero Branco
... hygienickou bezpečnost, přičemž zachovává chuť a vlastnosti čerstvého ovoce v nezměněné podobě. Naše homogenní tekuté směsi, složené z mléka, cukrů a smetany pečlivě dávkovaných, jsou vhodné pro zmrzliny s použitím stroje na soft-ice. Máme také specifickou řadu práškových produktů na bázi želírovacích a emulgačních látek pro přípravu zmrzlin z mléka nebo ovoce za tepla nebo za studena. Jejich...
Populární země pro tento vyhledávací výraz