Německo, Anklam
...Klinická data ukazují na působivý potenciál Delphinolu® z hlediska zdravého metabolismu glukózy po konzumaci sacharidů nebo rafinovaného cukru. Kromě toho Delphinol® v tříměsíční klinické studii významně snížil hladinu glykovaného hemoglobinu (HbA1c) a zlepšil profil krevních tuků. Unikátní vlastnosti - Přirozené zpoždění absorpce sacharidů, včetně rafinovaného cukru a čisté glukózy - Prevence...
Portfolio (27)
Německo, Nürnberg
... má jemnou a mírně citrusovou chuť, zatímco kasie má silnější a intenzivnější chuť. Kromě svých kulinářských využití má skořice také potenciální zdravotní přínosy, včetně protizánětlivých a antioxidačních vlastností. Může pomoci regulovat hladinu cukru v krvi, zlepšit trávení a podpořit funkci mozku.
Portfolio (186)
Německo, Bad Bentheim
... cukru, jako náhrada medu (vegané) a v různých cereálních tyčinkách jako pojivo. Světlý agávový sirup má jemnou a téměř neutrální chuť, a proto se často používá v pokrmech a nápojích s delikátní chutí. Zdravotní vlastnosti agávového sirupu Agávový sirup je bohatý na fruktózu, která má nízký glykemický index. To znamená, že je tělem zpracováván pomalu. Konzumace agávového sirupu tedy nezpůsobuje rychlé kolísání hladiny cukru v krvi. Nicméně, nadměrná konzumace fruktózy není příliš zdravá, proto ji používejte s mírou.
Portfolio (549)
...Acerola třešně patří mezi nejvyšší dodavatele vitaminu C, průměrně 100 g zralých plodů aceroly obsahuje 17 000 mg vitaminu C, ideální pro ty, kteří jsou alergičtí na citrusové plody. prášek z ovoce sušený rozprašováním 17 % vitaminu C: 25 kg prášek z ovoce sušený rozprašováním 17 % přírodního vitaminu C: 25 kg Tablety / Tablety / Pellets à 600 mg, bez přidaného cukru: 10 kg (1 kg = přibližně 1 667...
Portfolio (27)
Německo, Hamburg
Norevo GmbH je celosvětově etablovaný výrobce a dodavatel přírodních surovin a speciálních ingrediencí pro potravinářský a nápojový průmysl, farmaceutický a kosmetický sektor, stejně jako pro technické aplikace. Od přírodních surovin – gumy arabské, agar-agaru, medu, agávového sirupu, extraktu z lékořice a vosků – až po zakázkové kvality a produktovou řadu Confectionery Performers, Norevo dodává p...
Portfolio (38)
Německo, Hamburg
... citronovou chuť, zatímco cassiová skořice má silnější a intenzivnější chuť. Kromě své kulinářské využití má skořice také potenciální zdravotní přínosy, včetně protizánětlivých a antioxidačních vlastností. Může pomoci regulovat hladinu cukru v krvi, zlepšit trávení a zvýšit funkci mozku.
Odpovídající produkty
Skořice
Skořice
Další produkty
Houbu
Houbu
Portfolio (180)
Německo, Uetersen
...Laktitol je cukerný alkohol získávaný z mléčného cukru a má podobné technické a manipulační vlastnosti jako sacharóza. Tyto vlastnosti činí kaloriemi šetřící, zubům přátelský cukrový náhradník velmi univerzálně použitelným. Laktitol se skvěle hodí v kombinaci s jinými sladidly, pokud je potřeba doplnit jemnou sladkost. Je důležitou složkou pro potraviny a nápoje s nízkým obsahem kalorií nebo...
Portfolio (14)
Německo, Hamburg
... všechny pokrmy a nápoje. Také v produktech pro diabetiky. Vlastnosti produktu: Bezlepkový, bezlaktózový, veganský Označení potravin: E 955 Výroba: Výchozím produktem pro sucralózu je cukr a další ingredience, které se společně syntetizují.
Německo, Mülheim An Der Ruhr
...Vysoká schopnost vázat vodu Přirozené - Clean Label Bez GMO; Bez lepku Bez alergenů Veganské Snížení cukru Dobré zahušťovací vlastnosti Chytré sacharidy Použití: Veganské produkty Pečivo, bezlepkové pečivo Zpracování mléka Zpracování masa Potravinové doplňky Polévky, omáčky, dresinky...
Portfolio (5)
...Hlavní společnou vlastností mezi organickým třtinovým cukrem a surovým třtinovým cukrem je použitá surovina. Demerara je speciální surový třtinový cukr, který je také dostupný v organické kvalitě. Organická demerara je typ surového třtinového cukru, který má světle hnědou barvu a obsah melasy mezi dvěma a třemi procenty. Co je na této odrůdě cukru zvláštní, jsou obzvlášť velké krystaly. Chuť tohoto organického třtinového cukru je považována za obzvlášť aromatickou a je spojována s maltou a karamelem.
Portfolio (27)
...Vlastnosti Natriumbisulfát (Natriumhydrogensulfát) je 40% vodný roztok. Dodací program Následující kvality jsou k dispozici • Technická kvalita natriumbisulfátu • Kvalita potravinářského natriumbisulfátu (E222) • Farmaceutická kvalita natriumbisulfátu Použití Natriumbisulfát se používá jako redukční činidlo v chemickém průmyslu (např. při úpravě odpadních vod), v papírenském průmyslu a k konzervaci potravin (např. při výrobě škrobu a cukru). Doprava Doprava roztoku natriumbisulfátu probíhá v • Silničních cisternách • Cisternových kontejnerech...
Portfolio (9)
Německo, Garstedt
... zahušťovací vlastnosti: Již s malým množstvím karobového prášku se tekutiny mění na velmi stabilní gelovité látky, které jsou vůči teplu, kyselinám a solím téměř odolné. Karobový prášek také výrazně zvyšuje gelovací účinek jiných rostlinných zahušťovadel a proto se často používá v kombinaci. Jeho zahušťovací vlastnosti například zajišťují, že zákaly v limonádách zůstávají v suspenzi a zabraňují tomu, aby chléb "ztvrdnul". Karobový prášek se získává pomocí tepla.
Portfolio (45)
Německo, Hollenstedt
...vyhlazuje a pečuje. V Asii je také vysoce ceněn pro své léčivé účinky. Listy a květy divoké růže a hibiskusu jsou po celém světě známé pro své blahodárné vlastnosti. Tělové peeling s hibiskusem má chladivý a zároveň uklidňující účinek, který stimuluje prokrvení pleti. Pokyny k použití: Obsah jednoho balení 100g stačí na 2 aplikace. Navlhčete pleť a masírujte přibližně 50g tělového peelingu s hibiskusem krouživými pohyby na tělesné partie....
Portfolio (127)
Populární země pro tento vyhledávací výraz