Itálie, Fidenza
...Parmigiano Reggiano zrající 24 měsíců. Chuť charakterizovaná poměrně výraznou mléčnou základnou. Vynikající nastrouhaný na těstoviny.
Portfolio (54)
Itálie, Misano Adriatico
...Chutný a lahodný, "PARMAREGGIO" Parmigiano reggiano DOP 30 měsíců 1 1/16 tvaru 2,5 kg je dlouho zrající sýr, s měkkou konzistencí a bohatou chutí. S tvarem 2,5 kg je ideální pro různé pokrmy, od předkrmu po hlavní jídlo, přidávající dotek autentické italské chuti.
Portfolio (200)
Itálie, Radicofani
Výroba Cacio di Pienza je tradice, která má velmi starobylé kořeny a předává se z generace na generaci až do dnešních dnů. Výrobci mléka se spojili v Cooperativa di Cotignano, přičemž využívají a zachovávají typické postupy zpracování: získávání mléka s jedinečnými aromaty, které mu dodávají byliny typické pro pastviny Val d'Orcia, rafinované techniky zrání a především zvláštní péči o kvalitu sýra...
Portfolio (48)
Itálie, Sizzano
...Druhá jídla piemontské kuchyně Maso (dušené a pečené) Sýry středně nebo dlouze zrající Sýry s modrou plísní BARVA Rubínově červená s granátovými odlesky AROMA Jemné květinové tóny růže a fialky Lesní plody CHUŤ Kulatost tříslovin s sametovým tělem Vyvážená kyselost Skvělá perzistence TEPLOTA: 18-20 °C ALKOHOL: 13% - 14% obj.
Portfolio (13)
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante je sýr zrající po dobu jednoho roku, charakterizovaný živě pikantní chutí a bohatými aromaty a vůněmi. Vyrobený z plnotučného kravského mléka, má kapkovitý tvar s hlavičkou a tenkou hladkou kůrkou. Těsto, které je zpočátku měkké, se s prodlužující se zráním stává kompaktním a vločkovým. Chuť je aromatická a příjemná, s sladkostí, která se zesiluje až do pikantnosti při pokročilé zralosti. Tento sýr je perfektní pro ty, kteří hledají intenzivní a nezapomenutelný chuťový zážitek.
Portfolio (29)
Itálie, Noci
...Caciocavallo je polotvrdý sýr s taženou hmotou, vyráběný výhradně z kravského mléka, tradičně tvarovaný ručně. Jeho název "caciocavallo" pochází z toho, že tento produkt je zrající "na koni" na dřevěných trámech po dobu alespoň 45 dní. Prezentuje se v intenzivní žluté barvě, má pastovitou konzistenci a jemně intenzivní chuť, skvělý, pokud je konzumován samotný nebo s chlebem, také grilovaným, nebo doprovázený skvělým pohárem vína z Apulie.
Portfolio (10)
E-commerce platforma pro B2C prodej gastronomických specialit z italské Food Valley po celé Evropě, vyráběných vybranými firmami z Emilia Romagna s nulovou vzdáleností. Naši degustátoři vybrali nejlepší speciality z tradičního Emilského vkusu. Jsou to gastronomické produkty, které se každý den konzumují na stolech Food Valley. Parmigiano Reggiano DOP z nížiny, kopce a hor, s dozráváním od 36 měsíc...
Portfolio (10)
Itálie, Parma
La Greci Parma je historická firma z "Food Valley", známá v oblasti čerstvé a mražené gastronomie zaměřené na maloobchod a profesionály v pohostinství. Prodává sýr Parmigiano Reggiano, který zraje ve vlastních Velkých skladech Greci. Dále se zabývá prodejem masa pocházejícího z chovů v provincii Parma, které je poráženo pod veterinárním dohledem.
Portfolio (4)
Itálie, Codogno
...Grana Padano DOP je tvrdý sýr, vařený a pomalu zrající. Vyrábí se v oblasti Pádské nížiny z čerstvého polotučného syrového mléka pocházejícího z chovů krav, které jsou prosté endemických nemocí. Je to italský sýr s chráněným označením původu (DOP). To znamená, že všechny tři základní fáze výrobního procesu: chov, zpracování mléka na sýr a zrání, musí nutně probíhat v oblasti původu; tedy pouze...
Portfolio (4)
Itálie, Sant'ilario D'enza
... Parmigiano Reggiano Biologico, ten certifikovaný jako „Prodotto di Montagna“ a nakonec „Solo di Pezzata Rossa Italiana“. Naše nabídka sýrů je široká a rozmanitá: mezi nejoblíbenějšími DOP nabízíme Grana Padano a Pecorino Romano, také nabízíme čerstvé sýry jako mozzarella di bufala a burrata a zrající sýry vhodné i pro vegetariány, jako je Spinoro (produkt 100% italský vyrobený s mikrobiálním syřidlem). Všechny produkty jsou pečlivě vybírány od důvěryhodných partnerů, kteří sdílejí naše hodnoty a standardy kvality a které nabízíme v různých porcích a baleních.
Itálie, Aidone
La Centro Form je mlékárenská společnost v srdci Sicílie, v Aidone, městě plném historie, umění a kultury, s řecko-sikulským městem Morgantina (XI. století př. n. l.). Klíma je jedním z faktorů, ze kterého tři generace čerpají jedinečné a nezaměnitelné vlastnosti pro výrobu široké škály sýrů, která se rok co rok rozšiřuje díky inovativním nápadům, jako jsou plněné caciotte, zrající sýry nebo...
Itálie, Borgo San Lorenzo
... automatické dávkování tvarohu, formy a bloky pro sýry, minipivovary, převraceče sýrů, zařízení na solení sýrů, kompletní vybavení pro zrající komory. Skupina Plastitalia funguje se systémem řízení, který vyhovuje požadavkům norem UNI EN ISO 9001:2008.
Latteria di Roverbasso byla založena v roce 1980 z vášně majitele Modolo Dina pro sýrařské umění. Využívajíc svou dvacetiletou zkušenost, se mu dnes podařilo vybudovat moderní výrobní závod. Společnost disponuje nově postaveným zpracovatelským areálem. Na 3.500 m² se nachází moderní výrobní laboratoř, nové oddělení solení s rozhodně pokrokovými technikami, sklady pro různé zrající sýry vybavené...
Itálie, Santa Maria Di Sala
... nejvyšší úrovni. Nabízené produkty: široká škála produktů pro hygienu vaší stáje a vašich krav, produkty a náhradní díly pro váš dojicí systém, systémy ventilace a destratifikace vzduchu, produkty pro zootechniku obecně. Chladicí nádrže na mléko od 100 do 18000 litrů, chladicí boxy na maso, zrající sýry, zelenina. Všechny nabízené produkty jsou instalovány a poskytovány s asistencí přímo od nás.
Itálie, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, nacházející se podél Via Emilia mezi Reggio Emilia a Parmou, je producentem másla z kravského mléka s nezaměnitelnou chutí, protože je sbíráno ve více než 150 mlékárnách vyrábějících Parmigiano Reggiano. Kromě toho, že nabízí všechny možné varianty másla, je společnost také zrající Parmigiano Reggiano (který je také producentem) a Grana Padano, prodávané jak v celých...
... jiných vybraných zemí, které jsou zrající v jejich speciálních zrajících jeskyních vyhloubených v podzemí. Společnost má silnou přítomnost na trhu jak v Itálii, tak v zahraničí (EU a mimo EU) jako dodavatel pro gastronomii a vysoce kvalitní potravinovou distribuci. Společnost je vybavena označením Bollo Cee (IT 01 351 CE). Dodávka zboží probíhá vždy pomocí chlazených prostředků při stanovené teplotě na místě původu, aby byla zajištěna jeho konzervace a trvanlivost.
Itálie, Martina Franca
Naše společnost je na trhu více než 50 let, zabýváme se řemeslným zpracováním a používáme kvalitní italské suroviny. Byli jsme oceněni na národní i mezinárodní úrovni za naše caciocavalli zrající v primitivu (červené víno) a kozí s fenyklem.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play