Itálie, Fidenza
...Parmigiano Reggiano zrající 24 měsíců. Chuť charakterizovaná poměrně výraznou mléčnou základnou. Vynikající nastrouhaný na těstoviny.
Portfolio (54)
Francie, Aboncourt-Gesincourt
...Mléko a smetana z pasterizovaného kravského mléka (původ Francie), Sůl, Mikrobiální srážedlo, Mléčné a zrající kultury, Zpevňující látka: chlorid vápenatý. Alergeny Mléko a výrobky na bázi mléka (včetně laktózy a mléčné bílkoviny) Naše produkty nejsou označeny jako GMO v souladu s nařízeními 1829/2003/ES a 1830/2003/ES. Dodržujeme nepřítomnost GMO v prahu 0,9 % v souladu s evropskými nařízeními...
Itálie, Misano Adriatico
...Chutný a lahodný, "PARMAREGGIO" Parmigiano reggiano DOP 30 měsíců 1 1/16 tvaru 2,5 kg je dlouho zrající sýr, s měkkou konzistencí a bohatou chutí. S tvarem 2,5 kg je ideální pro různé pokrmy, od předkrmu po hlavní jídlo, přidávající dotek autentické italské chuti.
Portfolio (200)
Polsko, Warszawa, Poland
...Gouda je žlutý nizozemský sýr vyrobený z kravského mléka. Je to zrající (polotvrdý) sýr. Produkt je dostupný ve formě bloku nebo kostky zabalené v hliníkové fólii žluté nebo červené barvy. Gouda se vyznačuje jemnou chutí, která se s délkou zrání zesiluje. Chuť je jemná, sladká a aromatická s delikátním dozvukem pasterizace, který může být mírně kyselý nebo kořeněný. Má pevnou a hladkou texturu a...
Portfolio (278)
Itálie, Radicofani
Výroba Cacio di Pienza je tradice, která má velmi starobylé kořeny a předává se z generace na generaci až do dnešních dnů. Výrobci mléka se spojili v Cooperativa di Cotignano, přičemž využívají a zachovávají typické postupy zpracování: získávání mléka s jedinečnými aromaty, které mu dodávají byliny typické pro pastviny Val d'Orcia, rafinované techniky zrání a především zvláštní péči o kvalitu sýra...
Portfolio (48)
Itálie, Sizzano
...Druhá jídla piemontské kuchyně Maso (dušené a pečené) Sýry středně nebo dlouze zrající Sýry s modrou plísní BARVA Rubínově červená s granátovými odlesky AROMA Jemné květinové tóny růže a fialky Lesní plody CHUŤ Kulatost tříslovin s sametovým tělem Vyvážená kyselost Skvělá perzistence TEPLOTA: 18-20 °C ALKOHOL: 13% - 14% obj.
Portfolio (13)
Německo, Augsburg
... produkty a sáčky různých velikostí. Aplikace zahrnují balení potravin, jako jsou sýry, masné a uzenářské výrobky, čisté nebo transportní obaly farmaceutických produktů a nepotravinářské produkty, jako jsou elektrické součásti nebo textilie. Energeticky efektivní bi-aktivní impulzní sváření, také vhodné pro mokré produkty, recyklovatelné fólie a čisté PE fólie (monomateriály), zrající fólie, hliníkové sáčky, smrštitelné fólie a další. max. délka sváru 500 mm / Stanice: L 1353 / B 762 / H 1615 mm...
Portfolio (8)
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante je sýr zrající po dobu jednoho roku, charakterizovaný živě pikantní chutí a bohatými aromaty a vůněmi. Vyrobený z plnotučného kravského mléka, má kapkovitý tvar s hlavičkou a tenkou hladkou kůrkou. Těsto, které je zpočátku měkké, se s prodlužující se zráním stává kompaktním a vločkovým. Chuť je aromatická a příjemná, s sladkostí, která se zesiluje až do pikantnosti při pokročilé zralosti. Tento sýr je perfektní pro ty, kteří hledají intenzivní a nezapomenutelný chuťový zážitek.
Portfolio (29)
Itálie, Noci
...Caciocavallo je polotvrdý sýr s taženou hmotou, vyráběný výhradně z kravského mléka, tradičně tvarovaný ručně. Jeho název "caciocavallo" pochází z toho, že tento produkt je zrající "na koni" na dřevěných trámech po dobu alespoň 45 dní. Prezentuje se v intenzivní žluté barvě, má pastovitou konzistenci a jemně intenzivní chuť, skvělý, pokud je konzumován samotný nebo s chlebem, také grilovaným, nebo doprovázený skvělým pohárem vína z Apulie.
Portfolio (10)
Španělsko, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Sýr Quintana polotvrdý Mahón-Menorca D.O.P., vyrobený z nepasterizovaného kravského mléka a 100% přírodních ingrediencí, bez konzervantů a aditiv, a zrající pod dohledem našeho mistra sýraře a mistra affinéra sýrů. Vždy s respektem k tradičnímu procesu výroby sýra a tisíciletým zrajícím praktikám na ostrově Menorca. S dobou zrání 2 až 5 měsíců je to sýr s pevným těstem, nažloutlé slonovinové barvy a s oranžovou/hnědou kůrkou, s vyvinutou mléčnou chutí a aroma, s určitými náznaky másla a pražených ořechů, s střední perzistencí v ústech.
Portfolio (3)
Francie, Cournon D'auvergne
...Mrkve*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasterizované kravské mléko) (14%), sůl, mléčné a zrající kultury, slunečnicový olej*, cibule*, sůl, rýžová mouka*, jablečný ocet*, černý pepř* *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství - Alergeny Doporučení k použití Ideální na namazání na čerstvý chléb, k doplnění zeleninových tyčinek nebo grissini. Můžete také obohatit své chlebíčky o další...
Portfolio (37)
...Pro milovníky sýra je tento gurmánský sýr zrající 6 měsíců, během kterého získává intenzivnější a trvalejší chuť. Hmotnost: 0,5 kg Hmotnost: 0,8 kg Hmotnost: 1,2 kg...
Portfolio (21)
Francie, Montmorot
...Tento sýr Comté je vyráběn z plnotučného mléka, což zajišťuje krémovější a propustnější těsto, tedy bez otvorů (dírek). Celkově bude kolo sýra s touto etiketou zrající minimálně jeden rok v sýrárně. Tyto sýry jsou vyráběny výhradně z trávy, což znamená, že v létě (od května do listopadu podle let) stáda pasou na loukách Franche-Comté.
Portfolio (18)
Španělsko, Cuarte De Huerva
...Zrající ovčí sýr „Riserva“ od Boffard Sýr typu „Riserva“ je zralý sýr vyrobený z 100% syrového ovčího mléka, jak je to podle staré kastilské tradice. Proces zrání, který je přísně kontrolován, trvá minimálně 8 měsíců (pro produkt o hmotnosti 3 kg) nebo 4 měsíce (pro produkt o hmotnosti 1 kg), během nichž jsou sýry třikrát vytaženy ze skladu, aby byly pokryty olivovým olejem. Olej proniká do sýra...
Portfolio (10)
Francie, LANGEAIS
Specialista na plastové technologie aplikované v sýrařství, Servi Doryl navrhuje, vyrábí a prodává po celém světě formy, bloky forem, srážecí vany, odkapávací misky a mnoho dalších produktů určených k výrobě všech typů měkkých a tvrdých sýrů. Od roku 1972 Servi Doryl vyvíjí jedinečné techniky perforace, tkaní, tvarování a svařování desek a dílů s vysokým výkonem a kvalitou. Formy na sýr a srážecí...
Portfolio (68)
E-commerce platforma pro B2C prodej gastronomických specialit z italské Food Valley po celé Evropě, vyráběných vybranými firmami z Emilia Romagna s nulovou vzdáleností. Naši degustátoři vybrali nejlepší speciality z tradičního Emilského vkusu. Jsou to gastronomické produkty, které se každý den konzumují na stolech Food Valley. Parmigiano Reggiano DOP z nížiny, kopce a hor, s dozráváním od 36 měsíc...
Portfolio (10)
Itálie, Parma
La Greci Parma je historická firma z "Food Valley", známá v oblasti čerstvé a mražené gastronomie zaměřené na maloobchod a profesionály v pohostinství. Prodává sýr Parmigiano Reggiano, který zraje ve vlastních Velkých skladech Greci. Dále se zabývá prodejem masa pocházejícího z chovů v provincii Parma, které je poráženo pod veterinárním dohledem.
Portfolio (4)
Francie, Jarnac
... konzumován ve sklenici balónu, ale pro ocenění bohatství jeho aromat doporučujeme sklenici tulipán. Jeho tvar umožňuje aromatům plně se rozvinout a dominovat alkoholu. Vyzkoušejte to s těmito dvěma typy sklenic, rozdíl bude zřejmý. Spojení s pokrmy: Aroma a vůně Courvoisier Napoleon se dokonale spojují s výraznými sýry, jako je Parmezán, nebo s lehčími, jako je Beaufort nebo Gruyère. OCENĚNÍ DVOJITÁ ZLATÁ MEDAILE San Francisco International Wine Competition 2007 STŘÍBRNÁ MEDAILE International Wine and Spirit Competition 2006...
Portfolio (12)
Francie, Auxerre
...{"Nez":"ovoce červené, tóny pecek třešní a světlého koření\n","Appellation":"Minervois\n","Conditionnement":"Kartón po 6 lahvích o objemu 75cl\n","Label":"Chráněné označení původu\n","Cépage":"Grenache noir, Syrah\n","Bouche":"plná a hustá, podpořená sametovými tříslovinami\n","Accord met-vin":"červená masa, uzeniny, zralé sýry\n","Références":"Bronzová medaile","Œil":"Oko\nhluboké šaty s karmínovými odlesky\n","Taux d'alcoolémie":"14%\n","Vinification":"sklizeň v plné zralosti, zrající v nádobě\n","Millésime":"2017\n","Domaine":"Domaine Sainte Luchaire\n","Culture":"Biologické\n"}...
Portfolio (190)
Francie, Saint-Etienne
...Nepražený lisovaný sýr z syrového kravského mléka, zrající minimálně 15 dní, nakrájený a zmražený. Tartiflette, slané koláče, pizza, salát, sendvič..
Portfolio (187)
Itálie, Codogno
...Grana Padano DOP je tvrdý sýr, vařený a pomalu zrající. Vyrábí se v oblasti Pádské nížiny z čerstvého polotučného syrového mléka pocházejícího z chovů krav, které jsou prosté endemických nemocí. Je to italský sýr s chráněným označením původu (DOP). To znamená, že všechny tři základní fáze výrobního procesu: chov, zpracování mléka na sýr a zrání, musí nutně probíhat v oblasti původu; tedy pouze...
Portfolio (4)
Itálie, Sant'ilario D'enza
... Parmigiano Reggiano Biologico, ten certifikovaný jako „Prodotto di Montagna“ a nakonec „Solo di Pezzata Rossa Italiana“. Naše nabídka sýrů je široká a rozmanitá: mezi nejoblíbenějšími DOP nabízíme Grana Padano a Pecorino Romano, také nabízíme čerstvé sýry jako mozzarella di bufala a burrata a zrající sýry vhodné i pro vegetariány, jako je Spinoro (produkt 100% italský vyrobený s mikrobiálním syřidlem). Všechny produkty jsou pečlivě vybírány od důvěryhodných partnerů, kteří sdílejí naše hodnoty a standardy kvality a které nabízíme v různých porcích a baleních.
Itálie, Aidone
La Centro Form je mlékárenská společnost v srdci Sicílie, v Aidone, městě plném historie, umění a kultury, s řecko-sikulským městem Morgantina (XI. století př. n. l.). Klíma je jedním z faktorů, ze kterého tři generace čerpají jedinečné a nezaměnitelné vlastnosti pro výrobu široké škály sýrů, která se rok co rok rozšiřuje díky inovativním nápadům, jako jsou plněné caciotte, zrající sýry nebo...
Francie, Poligny
SOGEBUL, sídlící v Poligny v Jurách, se nachází v srdci Evropy v zemi, kde je kulinářská tradice hlavní zemědělskou činností. Společnost se specializuje na dodávky vybavení, materiálů a potravinářských ingrediencí. Nabízí průmyslové vybavení pro sýrařství, zrající sýry, mlékaře, plničky, mlékárny, producenty mléka, jatka a pro zpracované potraviny, uzenářství, velkoobchod nebo dokonce průmyslové cukrárny. Kromě toho má SOGEBUL obchodní síť rozprostřenou po většině Francie, aby co nejlépe vyhověla potřebám svých zákazníků.
Francie, Maulevrier
Chovatel a producent bio mléka od roku 1979 v okolí Choletu, Bernard Gaborit je dnes sběratelem mléka v departementech Vendée, Deux Sèvres a Maine et Loire. Produkuje jogurty, mléčné dezerty, máslo (surové), smetanu (surovou a pasterizovanou), tvaroh a zrající sýry. Vše z mléka Jersey, krásné malé krávy, která pochází, jak název napovídá, z Normandských ostrovů, a z kozího mléka. Producent přírodního jogurtu z plnotučného kravského mléka. Producent syrového mléka od Jersey krávy. Producent přírodního jogurtu z kozího mléka.
Itálie, Borgo San Lorenzo
... automatické dávkování tvarohu, formy a bloky pro sýry, minipivovary, převraceče sýrů, zařízení na solení sýrů, kompletní vybavení pro zrající komory. Skupina Plastitalia funguje se systémem řízení, který vyhovuje požadavkům norem UNI EN ISO 9001:2008.
Latteria di Roverbasso byla založena v roce 1980 z vášně majitele Modolo Dina pro sýrařské umění. Využívajíc svou dvacetiletou zkušenost, se mu dnes podařilo vybudovat moderní výrobní závod. Společnost disponuje nově postaveným zpracovatelským areálem. Na 3.500 m² se nachází moderní výrobní laboratoř, nové oddělení solení s rozhodně pokrokovými technikami, sklady pro různé zrající sýry vybavené...
Itálie, Santa Maria Di Sala
... nejvyšší úrovni. Nabízené produkty: široká škála produktů pro hygienu vaší stáje a vašich krav, produkty a náhradní díly pro váš dojicí systém, systémy ventilace a destratifikace vzduchu, produkty pro zootechniku obecně. Chladicí nádrže na mléko od 100 do 18000 litrů, chladicí boxy na maso, zrající sýry, zelenina. Všechny nabízené produkty jsou instalovány a poskytovány s asistencí přímo od nás.
Belgie, Tourpes
Pivovar Dupont je rodinná a nezávislá firma specializující se na výrobu piva, které zraje v lahvích. Tradiční piva: Moinette, Moinette hnědá, Saison Dupont, Bons Vœux, pivo z Beloeil, Cervesia, Monk’s Stout Dupont, Redor pils. Biologická piva: Biolégère, bio medové pivo, bio Blanche du HT, bio Moinette, bio Saison a Bio Fruits. Pivovar Dupont také vyrábí zrající sýry s pivem.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play