Výroba prosciutta a culatella Rosa dell'Angelo je zvláštní už od samého začátku. Maso má různé kvality, díky typu chovu na volném prostranství a starobylému zpracování, které se provádí výhradně ručně, pouze se solí a dlouhým zráním. Naši černí prasata starých plemen, která jsou téměř zcela vyhynulá, mají volnost se pasou v lesích. Svobodní pod sluncem, větrem a deštěm. Svobodní vyjadřovat svůj in...
Portfolio (10)
Itálie, MILANO
...Prosciutto Parma DOP "Zaurina" zralý 30 měsíců je vysoce kvalitní řemeslný produkt, ideální pro ty, kteří hledají autentické italské uzeniny. Vyrobený tradičními metodami, nabízí bohatou a intenzivní chuť, perfektní pro gurmánské předkrmy a rafinované pokrmy. Balení po 2 kusech je ideální pro velkoobchodní prodej, zajišťující dostatečné zásoby pro restaurace a obchody s potravinami. S dlouhou...
Portfolio (6)
Itálie, Viterbo
...Zrálé guanciale, vyrobené z nejlepší certifikované italské čerstvé maso. Ideální pro nejlepší těstoviny amatriciana, carbonara a gricia. Zrálé alespoň 2880 hodin, aby dodalo vašim pokrmům nejlepší chuť. Jedinečné a nezapomenutelné.
Portfolio (7)
Itálie, Treviso
...PESO: 350 gramů INGREDIENCE: Halal italské hovězí maso, sůl, koření, chilli, fenykl, E252, E250. CHARAKTERISTIKY: bez laktózy a dalších mléčných derivátů, bez lepku a ne GMO. BALENÍ: vakuově balené, v potravinářské plastu. EXPIRACE: 6 měsíců. SKLADOVÁNÍ: 4°C.
Portfolio (5)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play