Francie, Collégien
SPSI je francouzský návrhář a výrobce zařízení pro pekárny a cukrárny, známý svými inovativními stroji, zejména dresseuses/pocheuses, fonceuses à tartes a vibračními stoly. Navrženy a sestaveny ve Francii, mají certifikát Origine France Garantie, což je zárukou kvality a řemeslného umění. Společnost se snaží ulehčit opakující se úkoly řemeslníkům, přičemž respektuje tradiční procesy. SPSI je také...
Portfolio (15)
Turecko, Izmir
... displej MEZINÁRODNÍ ODPOČINEK: Doba fermentace 10 minut (pro 6 000 kusů/hod) Nosné desky těsta jsou z nerezové oceli se 6 kapsami Počet aktivních desek je 139 kusů 834 aktivních kapes Odnímatelné a omyvatelné kapsy z UHMWPE Řetěz s válci 2″ pro přepravu desek Hlavní rám je z nerezové oceli. Celkový výkon 1,5 kW Kapacity: 6 000 ks/hod Rozměr lisování: 750mm x 1100mm Divize-Bouleuse: 6 ks Pec: 3 patra Mezidobí: 10 minut Počítání a skládání: 4 až 20 kusů. Kapacita lisu: 6 ks Ovládání: PLC - dotykový displej Průměr výrobků: 15 - 30 cm Přesnost: ±2 (cm) / (gr): ±2 (cm) / (gr)...
Portfolio (61)
Ukrajina, Kiev
... zajišťují homogenitu míchání komponentů - vysoká kvalita produktu díky míchání a lisování probíhá za vakuových podmínek - lis je zcela automatický - je předpokládán flexibilní systém pro nastavení rozměrů produktu - vlhkost a teplota v sušárně jsou udržovány automaticky - lze použít různé receptury - design linek může být vyvinut podle výrobních prostor zákazníka Sada zařízení linky: - zařízení na naklápění pytlů - síto-měřící zařízení na mouku - lis - trabatto - výtah - sušicí komora - chladicí komora - výtah - skladovací zásobníky...
Portfolio (7)
Německo, Schoenebeck
...těstovin, koktejlů nebo müsli se stávají skutečné delikatesy. Přirozeně bezlepková a veganská, naše bio para ořechová mouka překonává obilnou mouku, je nižší v obsahu sacharidů a díky zbytkovému obsahu oleje obsahuje cenné esenciální mastné kyseliny para ořechového oleje. Naše bio para ořechová mouka má jemnou texturu a typickou ořechovou chuť. Abychom vám mohli nabídnout bio para ořechovou mouku, využíváme šetrné studené lisování bio para ořechů. Výsledkem je vysoce kvalitní...
Portfolio (143)
Itálie, Messina
...Není to jen obyčejná pistáciová pasta, ale tradice, která vzniká z tvrdé sicilské pšenice a příznivých klimatických podmínek. Pomalé, přirozené sušení jí dodává bezkonkurenční chuť a vůni. Řemeslná výroba zajišťuje kvalitu, bronzové lisování skvělou konzistenci při vaření a „uchopení“ omáček. Pouze sicilské obilí a vysoce kvalitní pistácie pro dosažení jedinečné a rozpoznatelné chuti, vždy. Různé formáty: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Itálie, Maruggio
... mírně chutným pokrmům. Ideální pro použití na jídelním stole, aby obohatil delikátní pokrmy jako Bresaola a čerstvé saláty, je také vynikající v kuchyni na dochucení ryb, risotta, těstovin a pečeně. Doporučuje se pro všechny pokrmy, kde má olej úlohu zlepšit esenci, aniž by zakrýval chutě.
Portfolio (8)
Itálie, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI Z pečlivého výběru nejlepších sicilských obilovin vznikají CONCHIGLIONI. Proces zpracování probíhá za použití studené vody, aby se zajistila optimální konzistence těstovin při vaření. Lisování na bronzových formách umožňuje vznik malých abrazí na povrchu těstovin, které tak dokážou výjimečně zadržovat omáčky a koření. Těstoviny jsou také pomalu sušeny při nízké teplotě, aby se zachovaly organoleptické vlastnosti a výživové hodnoty. Conchiglioni jsou těstoviny lisované na bronz, s řemeslným zpracováním. Doba vaření 9 / 11 minut...
Odpovídající produkty
Conchiglione
Conchiglione
Další produkty
Brožura produktů
Brožura produktů
Itálie, San Cono
... pšenice pocházející výhradně ze Sicílie. Jsou to „řemeslné těstoviny“ s dlouhou trvanlivostí, která činí přibližně 24 měsíců od výroby. Pomalu vyráběné pomocí bronzového lisování vytváří produkt drsný a porézní, schopný co nejlépe zadržet omáčku. Těstoviny, umístěné na potravinářských rámech, jsou sušeny uvnitř statických buněk při nízké teplotě maximálně 38 °C, což umožňuje zachování organoleptických vlastností produktu. Kromě tradičních těstovin z tvrdé pšenice vyrábí Pastificio Milazzo také další speciality s přídavkem přírodních aromat.
Prodáváme kvalitní typické produkty z Apulie. Našim zákazníkům nabízíme širokou škálu produktů pod jednou obchodní značkou: Taralli, sušenky a sladké i slané snacky, Orecchiette, Cavatalli a další tradiční formáty těstovin z tvrdé pšenice, Extra panenský olivový olej vyráběný v místních mlýnech metodou studeného lisování, jako za starých časů. Vyrábíme podle zdravých receptů, bez použití konzervantů, s důrazem na kvalitu, balení a označování našich produktů. Našimi zákazníky v Itálii jsou obchody, malé supermarkety a vinotéky. Exportujeme po celé Evropě.
Itálie, Santa Maria La Carità
...Zpracování suchých těstovin: použitá metoda zpracování je jemná a skládá se v podstatě ze 4 různých fází: Fáze hnětení: používáme výhradně 100% italské semoliny z tvrdé pšenice s vysokým obsahem bílkovin. Každý tvar těstovin vyžaduje vhodnou směs semoliny a vody. Studené hnětení (nepřesahující 35 °C) brání "termální denaturaci" lepku, cenné látky obsažené v pšenici. Fáze lisování a tvarování: z...
Itálie, Pernucari Di Rombiolo
... 000 m², kde se snoubí řemeslná výroba a modernost výrobních zařízení. Společnost se pyšní výrobou typické a autentické řemeslné těstoviny, získané zpracováním podle starobylých tradic výroby těstovin, s použitím nejlepších semolin z tvrdé pšenice, pomalým hnětením s biologicky čistou studenou vodou a pomalým sušením při nízké teplotě. A pro některé formáty se zpracování provádí pomocí bronzového lisování.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play