Itálie, Pasturo
...Je to měkký bílý kozí sýr s kvetoucí kůrou. Textura je měkká, hladká a krémová; chuť je příjemná a jemná. 100% italské mléko. Průměrná hmotnost: 0,250 g Minimální zrání: 7-10 dní...
Portfolio (7)
Francie, Collégien
SPSI je francouzský návrhář a výrobce zařízení pro pekárny a cukrárny, známý svými inovativními stroji, zejména dresseuses/pocheuses, fonceuses à tartes a vibračními stoly. Navrženy a sestaveny ve Francii, mají certifikát Origine France Garantie, což je zárukou kvality a řemeslného umění. Společnost se snaží ulehčit opakující se úkoly řemeslníkům, přičemž respektuje tradiční procesy. SPSI je také...
Portfolio (15)
Švýcarsko, Langnau Im Emmental
...KASAG míchačka tvarohu se vyznačuje konzistentním a jemným mícháním různých ingrediencí. Skládá se z nádoby, koaxiálního míchacího zařízení a přizpůsobených spojení. Základna i plášť jsou chlazeny a opatřeny hustě svařeným izolačním pláštěm. KASAG míchačka tvarohu může být snadno přepravována pomocí paletových zvedacích systémů. Buffer kontejner s míchacím zařízením pro měkký sýr KASAG buffer kontejner pro měkký sýr má kotvicí míchací zařízení se stěrkou a čerpadlo na výstupu.
Portfolio (152)
Estonsko, Tallinn
...které obsahují osm porcí o celkové hmotnosti 140 gramů. Produkt vydrží až 12 měsíců, pokud je uchováván v chladném a suchém prostředí. Hlavními ingrediencemi jsou mléko (nebo odstředěné mléko v případě nízkotučného nebo lehkého sýra), voda, sýr a máslo. Barva sýra je slonovinová a světle žlutá a má jemnou a krémovou chuť. Prosím, kontaktujte nás pro jakékoli podrobnosti a informace o cenách. Velikost: 125 g Balení: v hliníkové fólii Každá krabička: 8 trojúhelníků Kartón: 36 balení x 125 g Čistá hmotnost na kartón: 4,5 kg...
Portfolio (80)
Itálie, Fidenza
...Sýr s mléčnou vůní, sladkou chutí a měkkou, tavenou texturou v ústech.
Portfolio (54)
...Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní. V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní. V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké. Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy. Je dostupný v klasických formátech.
Itálie, Orbassano
...Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Portfolio (57)
Itálie, Radicofani
...V nabídce čerstvých produktů nabízíme ovčí sýr malého tvaru a kulatého vzhledu, který je po celém obvodu charakterizován přerušovanými proužky s nízkým reliéfem. Očekávaná doba zrání je přibližně 10 dní, s touto zráním zůstává produkt měkký a má jemnou chuť. Hmotnost sýrového kusu je přibližně 0,500 kg. Dostupný je také v celém balení s/v.
Portfolio (48)
Španělsko, Legasa
...Ve tvaru kulatého, s měsícem zrání, sýr Senras s měkkou hmotou a měkkou kůrkou je výsledkem řemeslného umění dvou generací sýrařů v Portugalsku. Jeho jemná vůně, jedinečná chuť a subtilní barva okouzlí všechny chutě. Hmotnost: 0,25 kg Hmotnost: 0,5 kg Hmotnost: 1 kg Hmotnost: 1,3 kg...
Portfolio (21)
Španělsko, Fresno De La Vega (león)
...Sýr vyrobený na jihu provincie León z ovčího mléka, dostupný ve variantách ZRALÝ, ZRAZOVANÝ, POLOZRAZOVANÝ a MĚKKÝ. K dispozici v jednotkách po 1 kg nebo 3 kg vakuově balených. Nabízíme také kozí sýr a směs ovčího a kravského sýra.
Španělsko, Malagón
...Lisovaný sýr vyrobený z pasterizovaného kozího mléka. Měkký kozí sýr Rocinante - Zrání 7 dní. Poloměkký kozí sýr Rocinante - Zrání 1 měsíc.
Portfolio (8)
VEGA MANCHA je mezinárodní ochranná známka pro mléčné výrobky vyráběné společnostmi QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS a QUESERIA LAFUENTE. Naše tradiční farmy na ovčí sýr se nachází v malé vesnici pastýřů nedaleko Albacete, v oblasti La Mancha. Náš sýr se vyrábí pomocí starobylých postupů, které dodávají tomuto sýru vyrobenému ze 100% místního ovčího mléka jeho zvláštní chuť a kva...
Portfolio (10)
...výběr různých forem na čerstvý a měkký sýr s odkapávací podložkou a receptem na čerstvý sýr...
Portfolio (10)
Francie, Creissels
Jako návrhář a výrobce zařízení pro sýrařství, Roussel Inox realizuje vaše vybavení s neustálou pozorností k vašim potřebám. Máme solidní znalosti vašeho řemesla sýraře, které jsme získali od profesionálů ve Francii i na mezinárodní úrovni. Chcete obnovit své stroje, zvýšit svou výrobní kapacitu, vytvořit svou dílnu? Společně definujeme pro každé zařízení nejvhodnější rozměry a nejpraktičtější z...
Portfolio (45)
Francie, Essey-Les-Nancy
Objevte pulsující srdce Karibiku s Îles & Délices, vaším vstupem do bezkonkurenčního řemeslného kulinářského zážitku. Naše exkluzivní výběr lahůdek, vyrobených s vášní a absolutním odhodláním k autenticitě, vás zve na smyslovou cestu přímo inspirovanou bohatstvím a bujností tropických ostrovů. Každý produkt v našem katalogu, pečlivě vyrobený bez vajec, mléka a másla, slibuje čistou rozkoš pro všec...
Portfolio (3)
Francie, LANGEAIS
Specialista na plastové technologie aplikované v sýrařství, Servi Doryl navrhuje, vyrábí a prodává po celém světě formy, bloky forem, srážecí vany, odkapávací misky a mnoho dalších produktů určených k výrobě všech typů měkkých a tvrdých sýrů. Od roku 1972 Servi Doryl vyvíjí jedinečné techniky perforace, tkaní, tvarování a svařování desek a dílů s vysokým výkonem a kvalitou. Formy na sýr a srážecí...
Portfolio (68)
...V nedotčených pastvinách vnitrozemí regionu Kampánie se chovají vybrané krávy, jejichž chutné mléko dává vzniknout kravské mozzarelle. Jedná se o velmi čerstvý sýr s vláknitou strukturou, který je zpracováván velmi podobně jako mozzarella z buvolího mléka. Na pohled je perleťově bílý a jeho měkký vnitřek odhaluje tenoučké vrstvy. Kravská mozzarella má jemnou chuť, ale zároveň je dobře rozpoznatelná pro své organoleptické vlastnosti. Kromě konzumace čerstvé se často používá jako ingredience při vaření. Klasickým příkladem je pizza, na kterou se přidává, aby jí dodala jinou chuť než obvykle.
Portfolio (10)
Francie, Paris
...Měkký sýr s jemným nádechem koření...
Portfolio (46)
Španělsko, Coreses-Zamora
Sýr z syrového ovčího mléka. Měkký-poloměkký-zrálý-rezerva-velká rezerva sýr.
Německo, Gronau (westfalen)
... 2010 je Tok Food součástí dánské společnosti Nordex Food A/S. Nordex Food A/S vyrábí typický turecký měkký sýr a další mléčné výrobky. Po letech úzké spolupráce mezi oběma společnostmi bylo logickým rozhodnutím sloučit se. Nordex Food A/S vyrábí v Dánsku, Rakousku a Rumunsku. Společnost má přibližně 350 zaměstnanců po celém světě. Dnes je naše společnost jedním z předních velkoobchodníků tureckých...
Španělsko, Burgos
Santa Gadea je ekologická farma na kozy v severním Španělsku. Jsme farmáři a producenti mléčných výrobků. Rodinná firma. Cirkulární ekonomika: zemědělství, chov zvířat a mlékárna jsou pečlivě propojeny. Farma Santa Gadea je 100% udržitelná díky obnovitelným zdrojům energie. Našich 1500 alpských koz, které žijí a pohybují se po farmě, je vysoce kvalifikovaných z hlediska zdraví a genetiky. Na Santa Gadea se věnujeme ekologickým kozím produktům z farmy: - Sýr (měkký, polotvrdý, čerstvý...). - Jogurt. - Kefír. - Mražený tvaroh. - Dlouho trvanlivé UHT kozí mléko. - Mýdla.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play