Německo, Bad Bentheim
...Sinapis alba: Ostrá chuť hořčice vzniká teprve tehdy, když určité enzymy přetvářejí glukosinoláty (hořčičné glykosidy) při výrobě hořčice. To vyžaduje také přítomnost vody. Pro přípravu jednoduchého typu hořčice stačí hořčičná semena, ocet, sůl a případně bylinky podle chuti. Cukr není nezbytnou ingrediencí a může být nahrazen medem, pokud si přejete sladší hořčici (viz také medová hořčice). Na rozdíl od pepře jsou ostré látky v hořčici těkavé a stimulují také nosní sliznici. Ostrost hořčice je rovněž volatilnější než u červeného pepře.
Portfolio (549)
Nejlepší kuchařka je rodinná firma se sídlem v Mnichově, kterou v roce 1994 založila Athina Navrosidu a od té doby vyrábí prvotřídní a kvalitní produkty podle řeckých a mezinárodních, vlastních receptů. Naše výrobní sortiment zahrnuje pasty/rozšíření, antipasti, sušené ovoce, delikatesy a další. Také importujeme pro německý trh různé řecké produkty nejvyšší kvality, jako je například olivový olej...
Portfolio (37)
Španělsko, Madrid
...Hořčično-medová omáčka ideální k podávání s kuřecími produkty nebo saláty. Pikantní omáčka ideální k hranolkům. Grilovací omáčka ideální k hamburgerům, bramborám nebo jiným svačinám.
Portfolio (8)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Oleje vyrobené ze semen se používají pro potravinářské a technické účely a bezolejová semena se používají k výrobě nejlepších odrůd stolní hořčice a v medicíně pro výrobu hořčičných náplastí. Černá hořčice má dobré medonosné vlastnosti, medová produktivita je 260 kg / ha. Tato rostlina se také používá při výrobě mýdel. Semena černé hořčice se používají k výrobě dijonské hořčice. V lidovém léčitelství byla semena hořčice široce používána ve formě prášku nebo hořčičné mouky jako prostředek na zvýšení chuti k jídlu.
Portfolio (40)
Německo, Hamburg
... svěží s výraznými tóny muškátového oříšku, mírně hořká.","Kategorie":"Jednotlivé koření","Inhalt":"36 g v plechové dóze","Hinweis für Allergiker":"Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice a celeru.","Zutaten":"Macis"}...
Portfolio (24)
... našich druhů hořčice probíhá velmi šetrným studeným mletím, s přírodní minerální vodou z vlastního hlubinného vrtu. Díky denně čerstvě mletým hořčičným semenům, která nejsou zbavena oleje, zůstávají všechny důležité chuťové složky a éterické oleje v hořčičném semeni zachovány. Objevte více než 200 druhů hořčice; fíková hořčice, medová hořčice, pivní hořčice, pálivá hořčice, Trabi hořčice...
Španělsko, Sevilla
... anýzová smetana s nádechem skořice a ostružin, - whisky krém, likér z višní, višně v krému, - bylinkové čaje se stévií, tekutá stévie a stévie v listech, - olivy, olivové paštiky, - ekologický med bez aditiv a konzervantů, - plástve medu s medem uvnitř přímo k okamžitému konzumaci, - med v keramických nádobách a dokonce i v průmyslovém formátu pro firmy, - pyl, mateří kašička, medová hořčice, - ovoce...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play