...Sinapis alba: Ostrá chuť hořčice vzniká teprve tehdy, když určité enzymy přetvářejí glukosinoláty (hořčičné glykosidy) při výrobě hořčice. To vyžaduje také přítomnost vody. Pro přípravu jednoduchého typu hořčice stačí hořčičná semena, ocet, sůl a případně bylinky podle chuti. Cukr není nezbytnou ingrediencí a může být nahrazen medem, pokud si přejete sladší hořčici (viz také medováhořčice). Na rozdíl od pepře jsou ostré látky v hořčici těkavé a stimulují také nosní sliznici. Ostrost hořčice je rovněž volatilnější než u červeného pepře.
Nejlepší kuchařka je rodinná firma se sídlem v Mnichově, kterou v roce 1994 založila Athina Navrosidu a od té doby vyrábí prvotřídní a kvalitní produkty podle řeckých a mezinárodních, vlastních receptů.
Naše výrobní sortiment zahrnuje pasty/rozšíření, antipasti, sušené ovoce, delikatesy a další. Také importujeme pro německý trh různé řecké produkty nejvyšší kvality, jako je například olivový olej...
... svěží s výraznými tóny muškátového oříšku, mírně hořká.","Kategorie":"Jednotlivé koření","Inhalt":"36 g v plechové dóze","Hinweis für Allergiker":"Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice a celeru.","Zutaten":"Macis"}...
... našich druhů hořčice probíhá velmi šetrným studeným mletím, s přírodní minerální vodou z vlastního hlubinného vrtu. Díky denně čerstvě mletým hořčičným semenům, která nejsou zbavena oleje, zůstávají všechny důležité chuťové složky a éterické oleje v hořčičném semeni zachovány. Objevte více než 200 druhů hořčice; fíková hořčice, medováhořčice, pivní hořčice, pálivá hořčice, Trabi hořčice...