...Základní suroviny CONDETTA dodávají vašemu produktu to zvláštní. Naše odborné znalosti sahají od šťavnatých koláčů a muffinů přes krémové náplně a studené krémy až po sušenky nebo pizzu. Jedinečností jsou naše veganské směsi na koláče, studené krémy a stabilizaci šlehačky. Kromě toho vás zásobujeme směsmi pro pečivo ve speciálních kvalitách, jako jsou bio, halal, košer. Naše produktové...
Portfolio (7)
Německo, Garstedt
... stabilizátor v potravinářské technologii. V kreativní kuchyni se xanthanová guma používá v dresincích a omáčkách díky své schopnosti stabilizovat emulze olej/ocet. Ať už se jedná o majonézu, kečup, hořčici nebo suché kořenící směsi, téměř všechno, co obsahuje olej, může být stabilizováno xanthanovou gumou. Další možnosti použití jsou například v cukrářství, kde se zlepšuje stabilita zmrazování a rozmrazování jemného pečiva (koláče, dorty, pralinky, zmrzlina). Zmrzlina by měla působit krémově, aby splnila svůj název zmrzlina.
Portfolio (45)
...krémové koláče, dortové donuty a další. Všechny komponenty IDA jsou centrálně ovládány přes řízení, které je schopné připojení k internetu a dálkového ovládání. V softwaru mohou být uloženy různé uživatelské úrovně s odpovídajícími přístupovými právy. Ovládání IDA je také možné přes tablet. IDA disponuje integrovaným odtokovým filtrem s nerezovým trvalým filtrem pro delší životnost tuku. Regulace hladiny automaticky přizpůsobuje úroveň tuku ve fritéze. Pro další zpracování produktů lze doplnit automatické plnění a zpětný pás.
Portfolio (9)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play