Francie, Josselin
...stabilizátory clean-label pro dezerty a ovocné přípravy - Naše clean-label řešení z řad Mixeo a Stabeo, na bázi rostlinných vláken, jsou vašimi spojenci pro sladké aplikace: dezerty a ovocné přípravy. Stabeo je ideálním řešením pro snížení synerézy. Mixeo je perfektní pro mnoho aplikací. Díky velkému množství vláken, které obsahují, naše řešení umožňují výrazně zvýšit obsah vláken v konečném produktu.
Portfolio (15)
Polsko, Warszawa, Poland
...Proces výroby práškových vajec začíná s čerstvými vejci, která procházejí různými pokročilými stroji. Po odstranění skořápek se směs filtruje a uchovává v zásobnících při teplotě kolem 4 stupňů, poté se vejce pasterizují a suší pomocí spreje na tenkou vrstvu. Konečný produkt má sušenou a práškovou formu. Produkt je často označován také jako "prášková vejce", "suché vejce" nebo "sušená prášková vejce". Obsahuje přibližně 30-37% bílkovin. Barva se pohybuje od světle žluté po tmavě žlutou. Produkt nabízený společností Foodcom je bez GMO.
Portfolio (278)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... krémů a pěn, jak pro hlavní jídla, tak pro dezerty, což je důvod, proč je tak populární. Šlehač na smetanu je oblíbený nástroj z mnoha důvodů. Jedním z nich je, že nám umožňuje dosáhnout 'něčeho', co bychom jinak nemohli udělat. Například nám umožňuje transformovat tekutinu na texturu mousse, takže pokud vložíme tekutou smetanu do šlehače se šlehačkou N2O, získáme šlehačku. To je ideální pro překvapivé přípravy, jak doma, tak profesionálně.
Portfolio (241)
Turecko, Istanbul
...Materiál: Karton, víko z PET. Tvar: Kulatý pohár. Výhody: Stohovatelné, snadno skladovatelné a manipulovatelné. Použití: Pro všechny vaše studené dezerty, zmrzliny a sorbety. Víko: Kupolovité víko. Objevte náš pohár na zmrzlinu z hnědého kraftového kartonu s moderním designem. Možnost přizpůsobení v barvách vaší značky, zvýrazňuje vaše dezerty. Ideální pro zmrzliny, sorbety, ovocné saláty a...
Portfolio (123)
Itálie, Forlì
...Syrové kešu ořechy jsou proteínovou potravinou s jedinečnou a nenapodobitelnou chutí, skvělé k snídani nebo jako svačina. Mohou být použity jak při přípravě dezertů, tak na chléb, focacciu, ale také do dalších receptů. Syrové kešu ořechy jsou uchovávány vakuově, aby si zachovaly svou vůni, a jsou mimořádně bohaté na výživové vlastnosti: vitamíny A, B1 a B2 a minerální soli (hořčík, draslík a...
Portfolio (50)
Itálie, Monchiero
...Lískové ořechy pražené 100% "Nocciola Piemonte I.G.P." z Langhe. Pražení střední - Lískové ořechy pražené 100% "Nocciola Piemonte I.G.P." z Langhe. Vynikající jak v kuchyni pro sladké a slané přípravy, tak jako snack. Po oloupání jsou ořechy pražené a zbavené slupky. Pražení středně lehké. K dispozici na požádání s různými stupni pražení. Skladujte v neporušeném vakuovém balení na chladném a...
Portfolio (3)
Francie, Talant
...Tento silikonový formička Pavoflex - Eros vám umožní vytvořit ohromující dezerty, zvláště doporučovaný pro přípravu dortů na Valentýna nebo jednoduše pro vyjádření vaší lásky k milované osobě. Pavoni se spojil s Emmanuelem Forconem, mistrem světa v cukrařině, aby vytvořil tuto silikonovou formu na dorty a zákusky. Tato silikonová forma odolává teplotám od -40 °C do +280 °C, takže ji můžete...
Portfolio (192)
Španělsko, Campllong
{"text":"Kdo jsme? \nJsme rodinná firma s více než 40letou historií, která se věnuje produkci ovoce (hrušky a jablka) v oblastech Girona. Z naší vlastní produkce ovoce vyrábíme dezert Anela Fruits, který je 100% přírodní. Možnost vyrábět naše ovocné pyré z vlastní sklizně nám umožňuje kontrolovat sledovatelnost ovoce od stromu a dává nám možnost nabídnout kvalitní produkt, na který jsme velmi hrdí...
Portfolio (9)
Francie, Aix-En-Provence
...Skládá se z mistrovské směsi vanilkových zrn a silného koncentrátu bourbon vanilky. Lusky vanilky použité pro jeho přípravu pocházejí výhradně z Madagaskaru. Doporučení k použití: Suprém vanilky je ideální pro všechny vaše sladké přípravy: koláče, pudinky, krémy, jogurty, zmrzliny, sušenky, dezerty a další sladkosti, s nebo bez pečení.
Portfolio (10)
Itálie, Sant'Atto
...Jsme specializováni na výrobu přípravků na sladkosti, dezerty, zmrzlinu, proteinové přípravky, bezlepkové výrobky a také na zakázku podle přání zákazníka. Pracujeme také na základě smlouvy pro třetí strany, s různými výrobními řetězci, maloobchodní a profesionální linií.
Odpovídající produkty
Zdravé jídlo. Nejlepší volby, nejlepší chuť.
Přípravy na sladkosti
Portfolio (1)
Belgie, Seneffe
...Mirror Glaze Deluxe je hotový glazur pro studené aplikace. Je navržen tak, aby byl aplikován na dorty, dezerty a pečivo, jako jsou pěny, cheesecake, bavarois atd. Glazura dodává velkou průhlednost a dokonalý zrcadlový efekt vašim výrobkům. - Hladká a bezhrudková textura - Thixotropní textura - Dobrá stabilita po aplikaci (několik dní při chladicí teplotě) - Stabilní při zmrazování/rozmrazování...
Portfolio (9)
Francie, La Ville Aux Dames
...Silikonové rámy nebo pečicí podložky s okraji jsou součástí naší řady Silmaé. Jsou navrženy jak pro zmrazování, tak pro pečení vašich sladkých a slaných pokrmů. Naše silikonové rámy jsou obzvlášť praktické pro dezerty, clafoutis, fars, brownies... Díky svým okrajům budou vaše přípravy snadno rozprostřeny, rovnoměrně a dokonale hladké.
Portfolio (48)
Portugalsko, Leiria
...Mouky z hub Náš proces výroby mouky z hub Aromas a Boletos spočívá v rozemletí sušených hub na prášek, bez přidání jakéhokoliv škrobu nebo jiných ingrediencí. Návrhy: Naše houbová mouka může být přidána do přípravy jakéhokoliv pokrmu, jako jsou polévky, omáčky, chléb, těstoviny, sýr, sušenky, dezerty a další. Dostupné: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Nutriční složení na 100 g. Tuky - 1,3 % Sacharidy - 78% Vláknina - 14% Bílkoviny - 15%...
Portfolio (7)
Francie, Saint Germain En Laye
... pokrmy, tak dezerty, a to i v aromaterapii a parfumerii. Pozor, abyste nepletli esenciální olej z mandarinky s olejem z mandarinky, který pochází z hybridizace mezi mandarinkou a pomerančem. Esenciální olej z mandarinky obsahuje furokumarin, molekuly fotosenzibilizující. Je tedy doporučeno jej nepoužívat 10 hodin před vystavením slunečnímu záření. Doporučení k použití Naředit 1 kapku v chladném rostlinném oleji, abyste ochutili své kulinářské přípravy. Obsah: 5 mL/0,17 fl.oz...
Portfolio (22)
Belgie, Herentals
... velikostech a může v závislosti na rozměrech zpracovat 1 až 6 obalů na cyklus. Výstup: 2.500 - 15.000 obalů / hodinu (v závislosti na typu stroje) Dávkovací rozsah: 20 - 1.700 ml (v závislosti na dávkovací válci) Možnosti: CIP čištění, laminární proudění vzduchu, ... Ideální pro plnění tekutých a pastovitých produktů, jako jsou mléčné výrobky a dezerty, saláty, džemy, med, omáčky, máslo, polévky, paštiky, jemné saláty, přípravy, ... .
Portfolio (44)
Francie, Orléans
... potřebné množství bílkovin pro udržení svalové hmoty. Nutí organismus, díky sníženému příjmu kalorií, čerpat z tukové hmoty dodatečnou energii, kterou potřebuje. Jste mlsní a máte rádi dezerty, pudinky? Ochutnejte tuto lahodnou přípravu na dezerty, nebudete se moci obejít bez ní! Bez komplexů díky nízkému obsahu kalorií. Hmotnost: 240 g Množství / Obsah: Balení 7 sáčků po 25 g...
Portfolio (46)
Itálie, Trieste
...6 sklenic WECK s rovnými stěnami o objemu 290 ml bez víčka a těsnění (průměr 80 mm). Sklenice WECK s rovnými stěnami jsou ideální pro vaše prezentace na stole, vaše verriny, vaše saláty, vaše dezerty a všechny vaše kulinářské přípravy... Zde jsou sklenice prodávány bez příslušenství, tedy bez těsnění a bez víčka (balení po 6 kusech).
Španělsko, Torrent
...Červená řepa Koncentrát z červené řepy se získává z vybraných čerstvých červených řep. Je koncentrován a pasterizován fyzikálními metodami, aby se dosáhlo intenzivní standardizované barvy. Betanin je barvicí složka a i když obvykle není stabilní při vysokých teplotách, Roha nabízí jedinečnou variantu červené řepy, která je stabilní na teplo a může být použita jako náhrada karmínu v různých aplikacích. Aplikace: Jogurty, Cukrovinky, Zmrzlina a Mražené dezerty, Ovocné přípravy, Jahodové mléko, Maso, Přípravené jídlo...
Portfolio (31)
Francie, Joinville-Le-Pont
... výběr zařízení a produktů zaručuje kvalitu a čerstvost hotových výrobků. Kromě toho dodáváme přípravy, mixéry a formy speciálně navržené pro zmrzlinářský průmysl, které pomáhají vytvářet dokonalé mražené dezerty co do textury a chuti. Kromě zmrzlin zahrnuje náš katalog také stroje na čokoládu, cappuccino, vafle, šlehačku a palačinky, což umožňuje doplnit vaše mražené dezerty. Jsme si vědomi...
Belgie, Seneffe, Belgique
...), mléčné výrobky, mléčné výrobky na bázi sóji nebo rýže, dezerty, margaríny, aromatizované oleje, oleje na vaření, nealkoholické nápoje, pivo, likéry a aperitivy, horké nápoje (čaj, káva atd.), omáčky a koření, hotová jídla, parapfarmaceutické výrobky atd. Od obecných tónů po inovativní tóny, naše aromata jsou také nabízena v halal a/nebo kašer verzi a jsou bio-kompatibilní.
Francie, Flagey
AGRODOUBS je dceřinou společností matky COQUY, výrobce vaječných produktů (bílky, žloutky, pasterizované vaječné směsi). Byla založena v roce 1990 za účelem zhodnocení nadprodukce. Má dvacetileté zkušenosti s mraženými dezertními přípravky a specializuje se na kulinářské přípravy pro hotely, restaurace, cukráře a průmyslové podniky v oblasti potravinářství. AGRODOUBS pracuje na základě...
Přípravy na dezerty, biancomangiare, koláče, sušenky, instantní krémy, pomazánky, sorbety, granity, mandlové mléko v skleněné lahvi (jediný výrobce na světě), sušená cherry rajčata v oleji, rajčatový extrakt, olivový pâté. Všechny přípravy na dezerty jsou připravovány na bázi mandlí z Avoly. Také vyrábíme nugáty a křupavé pochoutky na bázi mandlí, pistácií, lískových oříšků a arašídů. Kandované...
Portfolio (1)
Více než 100 let vyrábí NATURE ET ALIMENTS bezsacharidové přípravy pro dezerty na bázi agar-agar, kultury pro jogurty, bezlepkový prášek do pečiva, vanilkový cukr, aroma a další kulinářské pomůcky, stejně jako širokou škálu instantních polévek. Naše dezerty splňují specifické dietní potřeby (bez cukru, bez lepku, bez mléka). Celá výroba dodržuje normy HACCP a požadavky ekologického zemědělství...
Itálie, Scandolara Di Zero Branco
Společnost Albert Gelati srl je lídrem ve světě produktů pro zmrzlinu a cukrářství. Naše nabídka zahrnuje řadu přípravků na zmrzliny a dezerty. Tuttafrutta je pyré z čerstvého ovoce pro výrobu zmrzlin, sorbetů, nápojů, granit a pro všechny potravinářské přípravy na bázi ovoce. Tuttafrutta se uchovává při pokojové teplotě a je balena v aseptickém prostředí, technologie, která zajišťuje naprostou...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play