Francie, Pantin
... zároveň velmi elegantní a chutné. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Velmi krásná purpurová barva. Komplexní vůně se projevuje tóny kandovaných červených plodů, koření, kokosu a vanilky. Dřevo je jemně integrované a lákavé. V ústech se tento ročník projevuje jemnými tříslovinami, dlouhou a delikátní strukturou, která nechává přetrvávat komplexní ovocné tóny třešní, vanilky a kakaa. Foto není závazné - Může být účtován poplatek za balení - kontaktujte nás Doporučení k jídlu a vínu: - Aperitiv - Kachní prsa - Maso v...
Portfolio (102)
Francie, Sète
...1 sáček trubiček z chobotnice, česnek, cibule, náplň (maso nebo ryba podle výběru), sůl, pepř, petržel, rajčatová omáčka, olivový olej, "aioli" a bílé víno. Doporučujeme rozmrazit vaše trubičky z chobotnice pod vodou těsně před přípravou. Naplnit trubičky náplní podle vašeho výběru a uzavřít konec trubičky párátkem. Orestovat česnek, cibuli a petržel. Přidat rajčatovou omáčku a bílé víno. Vložit naplněné trubičky a nechat dusit 25 až 35 minut na mírném ohni. Při servírování smíchat aioli s omáčkou. Podávat s těstovinami nebo rýží.
Portfolio (42)
Francie, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Láhev 750ml Nabízíme vám podávat víno z oblasti Pays d'Oc Rosé s: - masovými kuličkami z hovězího masa v rajčatové omáčce. - slaným koláčem s olivami. - slaným koláčem se zelenými olivami podávaným teplým. - tuňákovým flanem po provensálsku. - vejci Benedikt. - těstovinami (špagetami) s omáčkou puttanesca. - těstovinami s omáčkou arrabiata.
Portfolio (188)
Itálie, Maruggio
... charakteristický Chuť: Dobré třísloviny a struktura, měkké a obalující Teplota podávání (Celsius): 16° - 18° C Doporučeno: Červená masa, divočák, pikantní sýry, maso, jehněčí, masová omáčka, maso na ohni, hovězí, klobásy, sýry.
Portfolio (8)
Srbsko, Novi Sad
...Pak Sistemi je oficiálním distributorem Dry Ager. Originální německá skříň na sušení masa, která kombinuje moderní technologie s velkou láskou k masu. Dry Ager je jediný stroj, který vám přináší zážitek ze sušení masa bez obav z vývoje bakterií, plísní nebo jakýchkoli jiných mikroorganismů, které by mohly poškodit vaše maso a učinit váš konečný produkt nepoživatelným. Kromě masa je Dry Ager také vhodný pro ryby, sýry, klobásy, ale také pro těstoviny a víno.
Portfolio (2)
Německo, Heidesee
...Axtschlag dřevěné uzené štěpky jsou štěpky pro aromatizaci grilovaných pokrmů. Vhodné pro plynové, dřevěné a elektrické grily Dřevo z dubu aromatizované červeným vínem zajišťuje kulinářský zážitek z kouření a dodává grilovaným pokrmům vznešené vinné aroma. Obzvlášť vhodné pro maso, ryby a zeleninu. Druhy dřeva: víno - dub Hmotnost: 1 kg...
Portfolio (9)
Švýcarsko, Hendschiken
...cukry (glukóza, škrobový cukr), antioxidanty (E331, E301), extrakty koření, zvýrazňovače chuti (E621), aroma). Vejce, strouhanka, sójová mouka, odstředěné mléko, voda, bílé víno, koření, cibule, zvýrazňovače chuti (E621), kuchyňská sůl. Na plechy s pečicím papírem a vložit do předehřáté trouby. Pečení: Při 200°C, cca 25 minut. Teplota skladování: min. -18°C, po rozmrazení již znovu nezmrazovat. Informace pro alergiky: obsahuje lepek, mléko, vejce, sóju. Masný výrobek určený k vaření. Vyrobeno ve Švýcarsku ze švýcarského masa.
Portfolio (7)
Finsko, Turku
...{"Designation":"DOC","Volume":"75cl","Ageing":"Toto víno zraje na kvasnicích v nerezových tancích minimálně čtyři měsíce a dále dva měsíce v lahvi.","Region":"Itálie – Piemonte","Alcohol Content":"13%","Variety":"100% Arneis","Pairing":"Vynikající aperitivní víno, syrové ryby, korýši, ryby, bílé maso, zelenina"}...
Portfolio (177)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Víno: Cuvée Croizillon je Cahors, který přináší čisté potěšení s aromatikou vyvíjející se na šťavnatých červených a černých plodech (třešně, švestky, ostružiny, jahody) a disponuje jemnými tříslovinami. Celkově je obzvlášť lahodné a potěší svou chutí. Malbec, který vybízí k sdílení mezi přáteli a skvěle doplní vaše aperitivy, uzeniny a maso. Vynikající víno pro přátele s výborným poměrem cena...
Portfolio (321)
Francie, Auxerre
...Oko červené, tmavé a intenzivní, fialové odstíny Nos malé černé ovoce, bílý pepř, koření Ústa aróma malého černého ovoce, jemné a pevné třísloviny na mládí Vinifikace Polokarbonická macerace. Po fermentaci je víno zráno v nerezových tancích až do lahvování. Doporučení k jídlu červené maso, zvěřina, grilované maso, tapas Rada enologa podávejte mezi 17 a 19 °C Alkohol: 13,5 % obj. Doba zrání: 5 let Balení: Karton po 6 lahvích 75 cl Domaine: Domaine du Siestou Appellation: Minervois Ročník: 2019 Odrůda: Grenache, Syrah Pěstování: Biologické Label: Ochranná zeměpisná značka...
Portfolio (190)
Francie, Parnac
...Kruhy a strukturované Cahors Intenzivní a jemně vyvážené. Hluboká, zářivě červená barva, velmi aromatické (ostružiny, humus...), s dobře vyváženými tříslovinami a krásným závěrečným dojmem v ústech. Podávejte dekantované (nebo otevřené několik hodin předem) při teplotě kolem 15-16°. Navrhované pokrmy: pečené drůbeží, grilované maso, ryby v červeném víně. Ocenění: • Stříbrná medaile na Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Portfolio (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Schopnost jalovcových bobulí chránit víno před zkysnutím byla známa již ve starověkém Římě. V zemích Středomoří a ve Skandinávii se jalovcové šišky používaly v marinádách a kořenících směsích pro maso a ryby. Použití pro Základ pro omáčky, polévky, omáčky, pokrmy z divočiny, marinády, vnitřnosti, kysané zelí. Chuť Pikantní, kyselo-hořká. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 7,5 Tuky (g / 100g)… 5,5 Sacharidy (g / 100g)… 57 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 310...
Portfolio (178)
Belgie, Zwijndrecht
.../tie/EVAL™/tie/EVA Čerstvé červené maso, ryby, sýr PET/PE/tie/EVAL™/tie/PE/PE PA/PE/tie/EVAL™/tie/PE Vysoce bariérové formovatelné struktury PA/EVAL™/PA/tie/PE Čerstvé těstoviny, polopečený chléb PA/EVAL™/PA/tie/lonomer PE/tie/PA/EVAL™/PA/tie/PE Sáček, Bag-in-box, přebal PE/tie/EVAL™/tie/PE Šťáva, víno, omáčky, rajčatový protlak PE/tie/EVAL™/tie/EVA Co nabízí bariérová vrstva EVAL™: - Vynikající bariéru proti kyslíku pro ochranu cenných ingrediencí potravin - Prodlouženou trvanlivost pro MAP (obalování v modifikované atmosféře) - Tisknutelnost s vysoce kvalitními a poutavými grafikami - ...
Itálie, Dorgali
... nose se otevírá majestátně s tóny pazourku, grafitu a malých černých bobulí. Na patře uvolňuje své teplo následované jemnou a obklopující strukturou tříslovin, odhalující tóny černého kakaa. Nefiltrované víno, případné sedimenty neohrožují kvalitu, ale vyzdvihují typičnost a svědčí o integritě a přirozenosti našich enologických postupů. Skvělé v kombinaci s bohatými a strukturovanými pokrmy, jako jsou druhy zvěřiny, červené maso a zralé sýry.
Portfolio (5)
Itálie, San Donaci
...Víno vyrobené z hroznů 100% Primitivo. Oblast produkce: Salento, mezi provinciemi Brindisi a Lecce. Vinifikace v červeném s termoregulačním řízením fermentačního procesu. Vyznačuje se jemností svých tříslovin a perzistencí chuťově-aromatických vlastností. Vůně vyzdvihuje tóny zralého červeného ovoce jako jahody, maliny a ostružiny, také ve formě želé. Ideální k zralým sýrům jako Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, těstovinám s boloňským ragú, bílé maso na myslivecký způsob.
Portfolio (5)
... mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Odpovídající produkty
Lugana Malavasi
Lugana Malavasi
Portfolio (2)
Rumunsko, Bucuresti
...krůtí, křepelčí, ovčí, šneci a další), vše může být čerstvé nebo mražené - Konzervy všech typů. Může to být maso, ovoce, zelenina, nakládané, hotová jídla, džem a další - Uzeniny všech typů: salám, párky, šunka, klobásy, paštika, mortadela a další typy - Mléčné výrobky a vejce, sušené mléko, mléko, sýr, žlutý sýr, kozí sýr, kozí žlutý sýr, sušená vejce - Koření všech typů (saturejka, hořčice...
Portugalsko, Oliveira Do Bairro
A QUINTA DA LABOEIRA vyrábí vína z Bairrady, vyrábíme červená vína, bílá vína, šumivé víno, šumivé víno z rezervy, šumivé červené víno, šumivé bílé víno. Vyrábíme vína jako Excellence, víno Cabernet, víno Sauvignon, víno Touriga Nacional, víno Chardonnay, víno Quinta da Laboeira. Vyrábíme také olej vynikající kvality a minerální vodu. Dodáváme vepřové maso a dodáváme hovězí maso. Při výrobě našich vín používáme také některé staré metody, které v kombinaci s moderními technologiemi zajišťují získání vín vynikající kvality. Vína jsou získávána z odrůd z oblasti Bairrada.
Portugalsko, Lisboa
SAUDAL GREEN, ze srdce Portugalska... Ze srdce Portugalska, konkrétně z Ribateja, vzniká SAUDAL GREEN. Sídlo této společnosti se nachází v regionu, který je silně ovlivněn svými tradicemi a lidmi spojenými s zemědělstvím. SAUDAL GREEN je globálním operátorem v oblasti výroby, zpracování a distribuce potravin. SAUDAL GREEN se specializuje na přípravu, balení a uchování přirozených vlastností svých...
Další produkty
Víno
Víno
Portfolio (2)
Španělsko, Chiclana De La Frontera
Prodej strojů pro pohostinství. Nové. Vybavení pro pohostinství, kuchyně, fritézy, vitríny, myčky, planetární mixéry, hnětače, grily, pracovní stoly, pizza pece, koše na vaření těstovin, vodní lázně, pekárenské pece, plechy, mlýnky na maso, hamburgerové stroje, plynové pece, elektrické konvekční pece, indukční desky, kontaktní grily, grilovací pánve, polévková mísa, kávovar, ledovač, topinkovač, láhev na víno, chladicí zařízení, mrazničky, salátové mísy, dávkovače teplých nebo studených nápojů, lednička, stroj na led, odšťavňovače, elektrická pizza pec, mixér,...
Francie, Le Creusot
...hořčice, maso, nápoje (alkoholické a nealkoholické), sycené nápoje, čokolády a vína. - Nepotravinářské: Kosmetika, hygienické produkty, automobilové zboží. - Další produkty na vyžádání od našich důvěryhodných partnerů, kteří přizpůsobují produkty specifickým požadavkům mezinárodních zákazníků. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.
Portfolio (1)
Jsme profesionálové v oblasti obchodování s potravinami. Pracujeme se zákazníky a dodavateli z celého evropského kontinentu. Díky dlouholetým zkušenostem našich odborníků a široké síti kontaktů, partnerů, dodavatelů a zákazníků v České republice i v celé Evropě se věnujeme distribuci a obchodování s vysoce kvalitními a prestižními potravinami, mezi které patří: Maso, Uzeniny, Ovoce a Zelenina, Ryby a Mořské plody, Víno, všechny v nejvyšší kvalitě.
Německo, Meerbusch
ANDERSSON-IMPORT - dovozce a velkoobchod pro skandinávské potraviny: Glögg (svařené víno), lékořice, jelení maso, sobí maso, křupavý chléb, džem, lihoviny, cukrovinky, pečivo.
Itálie, Marciano Della Chiana
KingoFood prodává italské produkty vynikající kvality. Uzeniny jako Finocchiona IGP, maso prvotřídní kvality ochucené solí, pepřem, česnekem a divokým fenyklem. Nebo pecorino, zrající v jeskyni, s výraznou chutí. A víno: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. Čas a způsob dodání zboží jsou velmi důležité faktory. Zvolili jsme specifické dodací systémy s izotermickým materiálem a syntetickým ledem, který umožňuje udržení teploty zboží až devadesát šest hodin (4 dny).
Portfolio (10)
... Cahors, abychom je začlenili do našich příprav). Nabízíme kachní maso ve formě konfitovaných stehen, žaludků, sušených prsou solí z Guérande nebo foie gras, konfitovaných a/nebo sušených klobás, plněných žaludků a mnoho dalších lahůdek k ochutnání... Každý rok jsme oceněni již 5 let v rámci Všeobecné zemědělské soutěže v Paříži (zlaté a stříbrné medaile). Kromě toho dbáme na kvalitu našich...
Nizozemsko, Utrecht
Od roku 1972 dodáváme produkty, které importujeme z Řecka, firmám a jednotlivcům. Specializujeme se na mimo jiné řecké olivy, řecký olivový olej, řecký med, řecké víno, řecké těstoviny, řecká hotová jídla, řecké bylinky, řecké sladkosti, řecké konzervy (zelenina, maso a ryby) a řecké produkty. Naše nabídka zahrnuje produkty od například následujících dodavatelů: Krinos, Evoiki, Lazaridis...
Francie, Prades-Le-Lez
... přítomen ve vašem každodenním životě díky svým ingrediencím: enzymy a kultury pro mlékárenský a masný průmysl, bakterie pro víno a přírodní barviva pro zmrzliny, cukrovinky a nápoje, stejně jako probiotika. Naše ingredience se používají v oblasti potravin, stejně jako v oblasti farmacie, výživy a zemědělství. Ve Francii jsou divize Meat & Prepared Food (Maso a Přípravy Potravin) a Food & Beverage...
Spojené království, Oakham
... živočišného původu Vnitřnosti Olej a tuky, jedlé Těstoviny Krmení pro domácí zvířata Cukr Nerafinované rostlinné oleje Zelenina, konzervovaná Víno Víno - Francie Víno - Itálie Víno - Španělsko Cereálie a obiloviny Obyčejná pšenice Sklizeň plodin Pšenice durum Olejnaté plodiny...
Portfolio (10)
V centru pozornosti jsou kvalitní produkty z vybraných oblastí: víno a šampaňské, ze Španělska, ale také z Německa, Rakouska, Francie a Itálie (speciálně Piemont) vybrané delikatesy přímo od producentů, bio šunka, klobásy a maso, olivový olej, řemeslné výrobky a mnoho dalšího. Vinařské šampaňské, Cava, víno, sherry, likér, destiláty, rum, koňak, brandy, Bienmesabe, medový rum, pralinkový a...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play