... s lososovými odlesky Nos: vzdušný s tóny čerstvého červeného ovoce. Chuť: jemná, lehká a kyselá s jemnými bublinkami a intenzivními arómami jahod a malin. Příjemné a lahodné brut rosé! ACCORDS METS & VINS Star Bubbles Brut Rosé, víno ideální na aperitiv, bude dokonalým společníkem pro vaše ryby a bílé maso. Také skvěle doplní vaše zeleninové jednohubky, mini koláčky nebo gazpacho. Podávejte při teplotě mezi 6 a 8°C.
Portfolio (96)
... poskytuje dokonalý základ pro náš výtvor. Kvalitní Červené Víno: Infuze červeného vína dodává aromatickou hloubku, vytvářející symfonii chutí v každém zrnku soli. Čerstvé Šalotky: Šalotky, pečlivě vybírané, přinášejí lahodný jemný cibulový tón do této směsi. Doporučené Použití: Grilované Maso: Generózně posypte na vaše steaky, grilované pokrmy a drůbež pro explozi chutí. Gurmánské Saláty: Přidejte špetku pro zvýraznění chuti vašich salátů. Reference:SEL0016...
Portfolio (200)
Francie, Bordeaux
...{"Dégustation":"Víno má krásnou tmavě červenou barvu s rubínovými odstíny. Vůně rozvíjí aroma černého ovoce s jemným a splynulým vanilkovým nádechem. Má dobrou strukturu a prezentuje se jako kulaté víno s jemným dřevitým nádechem. Doporučení: červené maso a drobná pernatá zvěř.","Commentaire":"Bordeaux „Les Hauts de Goëlane“ pochází z pečlivého výběru terroirů nacházejících se v oblasti Entre...
Portfolio (93)
Francie, Carpentras
... Hmotnost:0,310 kg Upřesnění ohledně hmotnosti:Produkt podléhající vysychání Ingredience:Vepřové maso původem z Francie Nutriční hodnoty KJ/Kcal:1221KJ/293Kcal Tuky:21.00g Z toho nasycené mastné kyseliny (NMK):7,70g Sacharidy:0,39g Z toho cukry:0,19g Bílkoviny:25,73g Sůl:4,84g Alergeny:Ořechy: možná stopa: použití lískových ořechů v dílně...
Portfolio (16)
Francie, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 let Terroir : Jílovitá vápenatá půda Vendange : Strojní sklizeň Dégustation : • Robe : Hluboká červená, fialové odlesky • 1er nez : Červené ovoce • 2ieme nez : Kořeněné tóny • En bouche : Červené ovoce, vyváženost a svěžest • Caudalie dlouhá Accord mets/vins : Regionální pokrmy, maso, uzeniny Garde : 4 až 5 let Vinification : Odrůdění/Drcení. Plán macerace 10 dní při 24° pro zachování svěžesti a ovoce. Lisovaný výlisk přidán k moštu. FML na jemných kalech v zimě až do lahvování.
Portfolio (4)
Francie, La Chapelle Heulin
...Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves a silice Accord mets-vin: Vína velmi jemná pro rok 2019. Apéritif, ryba, bílé maso a sýr. Víno bohaté a jemné. Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves a silice Accord mets-vin: Vína velmi jemná pro rok 2019. Apéritif, ryba...
Portfolio (20)
Francie, Roubia
... vůně dřeva. Ústa Elegantní, silné, sametové, jemné třísloviny, měkké, strukturované tělo, dobrá intenzita. Doporučení k jídlu a vínu Červené maso, Červené maso na omáčce, Hovězí filet, Tournedos, Sýry z kravského mléka Teplota podávání: 16° - 17° Barva: Červená Odrůda: Syrah Alkohol: 14% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Francie, Fraisse Des Corbieres
... hydromel z medu z garrigue, pomocí enologické metody a u některých šarží probíhá zrání v hliněných nádobách (moderní amfory o objemu 160 l). Hydromel se podává chlazený, ohřátý a ochucený, dnes se často používá při přípravě mnoha koktejlů. Také se používá v kuchyni na deglazování (foie gras) a jako marináda pro jeho zjemňující účinek na maso.
Portfolio (10)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Situace: Vysoký layon Vinifikace Alkoholová fermentace a zrání probíhá v sudech po dobu jednoho roku. Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C Oko: Žlutá Nos: Ovocný, kompot, meruňky Ústa: Aroma žlutého ovoce a tóny kandovaného ovoce Potenciál zrání: 5 let Vyváženost: Suché Doporučení k jídlu a vínu: Ryby na omáčce, svatojakubské mušle, bílé maso a zralé sýry. Lopatka na americký způsob, langusta se smetanou a kuře na bílé omáčce. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Francie, Brissac Loire Aubance
...delikátní aroma červeného ovoce, černého rybízu a rybízu. Příjemná a vyvážená struktura. POUŽITÍ S JÍDLEM: Uzeniny, červené maso, jemné sýry. TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ: Mezi 15 a 17 °C. Kartón po 6 lahvích o objemu 75 cl.
Portfolio (12)
Francie, Saint Cannat
... Syrahu pro ovoce a koření. Nechte se okouzlit jeho vůní a překvapit vaše chuťové pohárky, bude ideálním partnerem pro kozí sýr nebo grilované či dušené červené maso. Důkaz v poháru! Ideálně podávat při 12°C-14°C...
Portfolio (46)
Francie, Brue Auriac
... vanilku. Následně se vyvíjí k pikantním kořením a růžovým bobulím. V ústech je nástup kulatý a šťavnatý, s kořeněnými tóny, které se pak vyvíjejí k lahodným tónům černého ovoce a dřevitým nuancím, jež podporují krásný a dlouhý závěr. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍN: Červené maso, maso na omáčce, houby, sýry SERVÍROVÁNÍ: 18-20°C SKLADOVÁNÍ: K pití nyní nebo se bude dále zlepšovat v průběhu 5 let...
Portfolio (7)
Francie, Grigny
...Ingredience: Pšeničná mouka - 30 %, zelenina (paprika, červená cibule) - 20 %, hovězí maso - 19 %, voda, slanina - 8 %, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), slunečnicový olej, sůl, cukr, bílé víno, glutamát, sezamový olej, pepř, zázvor v prášku, tapiokový škrob, E412 guarová guma. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g produktu: Energie 820 kJ / 196 kcal, tuky 8,0 g (z toho nasycené...
Portfolio (10)
Francie, Castelnaudary
...INGREDIENCE: telecí maso a kosti z FRANCIE, voda, zelenina, bílé víno (stopy sířičitanů), koncentrovaná rajčata, kukuřičný škrob, koření, sůl.
Portfolio (37)
Francie, Pantin
... zároveň velmi elegantní a chutné. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Velmi krásná purpurová barva. Komplexní vůně se projevuje tóny kandovaných červených plodů, koření, kokosu a vanilky. Dřevo je jemně integrované a lákavé. V ústech se tento ročník projevuje jemnými tříslovinami, dlouhou a delikátní strukturou, která nechává přetrvávat komplexní ovocné tóny třešní, vanilky a kakaa. Foto není závazné - Může být účtován poplatek za balení - kontaktujte nás Doporučení k jídlu a vínu: - Aperitiv - Kachní prsa - Maso v...
Portfolio (102)
Francie, Sète
...1 sáček trubiček z chobotnice, česnek, cibule, náplň (maso nebo ryba podle výběru), sůl, pepř, petržel, rajčatová omáčka, olivový olej, "aioli" a bílé víno. Doporučujeme rozmrazit vaše trubičky z chobotnice pod vodou těsně před přípravou. Naplnit trubičky náplní podle vašeho výběru a uzavřít konec trubičky párátkem. Orestovat česnek, cibuli a petržel. Přidat rajčatovou omáčku a bílé víno. Vložit naplněné trubičky a nechat dusit 25 až 35 minut na mírném ohni. Při servírování smíchat aioli s omáčkou. Podávat s těstovinami nebo rýží.
Portfolio (42)
Francie, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Láhev 750ml Nabízíme vám podávat víno z oblasti Pays d'Oc Rosé s: - masovými kuličkami z hovězího masa v rajčatové omáčce. - slaným koláčem s olivami. - slaným koláčem se zelenými olivami podávaným teplým. - tuňákovým flanem po provensálsku. - vejci Benedikt. - těstovinami (špagetami) s omáčkou puttanesca. - těstovinami s omáčkou arrabiata.
Portfolio (188)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Víno: Cuvée Croizillon je Cahors, který přináší čisté potěšení s aromatikou vyvíjející se na šťavnatých červených a černých plodech (třešně, švestky, ostružiny, jahody) a disponuje jemnými tříslovinami. Celkově je obzvlášť lahodné a potěší svou chutí. Malbec, který vybízí k sdílení mezi přáteli a skvěle doplní vaše aperitivy, uzeniny a maso. Vynikající víno pro přátele s výborným poměrem cena...
Portfolio (321)
Francie, Auxerre
...Oko červené, tmavé a intenzivní, fialové odstíny Nos malé černé ovoce, bílý pepř, koření Ústa aróma malého černého ovoce, jemné a pevné třísloviny na mládí Vinifikace Polokarbonická macerace. Po fermentaci je víno zráno v nerezových tancích až do lahvování. Doporučení k jídlu červené maso, zvěřina, grilované maso, tapas Rada enologa podávejte mezi 17 a 19 °C Alkohol: 13,5 % obj. Doba zrání: 5 let Balení: Karton po 6 lahvích 75 cl Domaine: Domaine du Siestou Appellation: Minervois Ročník: 2019 Odrůda: Grenache, Syrah Pěstování: Biologické Label: Ochranná zeměpisná značka...
Portfolio (190)
Francie, Parnac
...Kruhy a strukturované Cahors Intenzivní a jemně vyvážené. Hluboká, zářivě červená barva, velmi aromatické (ostružiny, humus...), s dobře vyváženými tříslovinami a krásným závěrečným dojmem v ústech. Podávejte dekantované (nebo otevřené několik hodin předem) při teplotě kolem 15-16°. Navrhované pokrmy: pečené drůbeží, grilované maso, ryby v červeném víně. Ocenění: • Stříbrná medaile na Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Portfolio (4)
Francie, Le Creusot
...hořčice, maso, nápoje (alkoholické a nealkoholické), sycené nápoje, čokolády a vína. - Nepotravinářské: Kosmetika, hygienické produkty, automobilové zboží. - Další produkty na vyžádání od našich důvěryhodných partnerů, kteří přizpůsobují produkty specifickým požadavkům mezinárodních zákazníků. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.
Portfolio (1)
... Cahors, abychom je začlenili do našich příprav). Nabízíme kachní maso ve formě konfitovaných stehen, žaludků, sušených prsou solí z Guérande nebo foie gras, konfitovaných a/nebo sušených klobás, plněných žaludků a mnoho dalších lahůdek k ochutnání... Každý rok jsme oceněni již 5 let v rámci Všeobecné zemědělské soutěže v Paříži (zlaté a stříbrné medaile). Kromě toho dbáme na kvalitu našich...
Francie, Prades-Le-Lez
... přítomen ve vašem každodenním životě díky svým ingrediencím: enzymy a kultury pro mlékárenský a masný průmysl, bakterie pro víno a přírodní barviva pro zmrzliny, cukrovinky a nápoje, stejně jako probiotika. Naše ingredience se používají v oblasti potravin, stejně jako v oblasti farmacie, výživy a zemědělství. Ve Francii jsou divize Meat & Prepared Food (Maso a Přípravy Potravin) a Food & Beverage...
Francie, Ivry Sur Seine Cedex
STRAPEX nabízí po celém světě širokou škálu služeb, materiálů a spotřebního zboží (obaly z plastového a kovového pásku, balení do stretch fólie, sponkování), pro bezpečnost a ochranu zboží během manipulace, skladování a přepravy, pro průmysl nápojů a potravin (pivo, minerální voda, ovocné šťávy, víno, mléčné výrobky, maso, drůbež, ryby, ovoce a zelenina, mražené výrobky); láhve a plechovky...
Francie, Paris
Nakupujte na svém místním trhu a nechte si doručit 7 dní v týdnu, dokonce i do hodiny. Konec s povinnostmi po práci a strachem z prázdné lednice! epicery je řešení pro doručení potravin domů, které vám pomůže lépe jíst, ušetřit čas a podpořit místní řemeslníky v Paříži a Lyonu. Objednávejte online 24 hodin denně své ovoce a zeleninu, maso, ryby, sýry, víno, cukrovinky, brunch, košer, halal a bio...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play