Itálie, San Stino Di Livenza
...Světlé slámově žluté víno s jemnou a trvalou perlage. Prezentuje ovocné - květinové aroma s jemnými typickými vůněmi zeleného jablka, hrušky, bílého ovoce obecně, mandle a akáciových květů. Odrůda hroznů: Glera Oblast: Benátky...
Portfolio (43)
Direct Meat Service je rodinná firma specializující se na prémiové masné výrobky pro maloobchodní i velkoobchodní zákazníky. S více než třicetiletými zkušenostmi v oboru si vybudovali pověst dodavatele masa nejvyšší kvality, včetně hovězího, vepřového, jehněčího a drůbežího, které pochází z důvěryhodných farem. Jejich moderní zařízení zajišťuje optimální zpracování a balení, přičemž dodržuje nejvy...
Itálie, Sizzano
...Víno pro všechna jídla Bílé maso Čerstvé a střední sýry BARVA Intenzivní rubínová AROMA Kořenité a květinové tóny Typická pepřová nota CHUŤ Slaný, příjemně intenzivní Jemné a harmonické třísloviny TEPLOTA: 16-18 °C ALKOHOL: 13% obj.
Portfolio (13)
... s lososovými odlesky Nos: vzdušný s tóny čerstvého červeného ovoce. Chuť: jemná, lehká a kyselá s jemnými bublinkami a intenzivními arómami jahod a malin. Příjemné a lahodné brut rosé! ACCORDS METS & VINS Star Bubbles Brut Rosé, víno ideální na aperitiv, bude dokonalým společníkem pro vaše ryby a bílé maso. Také skvěle doplní vaše zeleninové jednohubky, mini koláčky nebo gazpacho. Podávejte při teplotě mezi 6 a 8°C.
Portfolio (96)
... poskytuje dokonalý základ pro náš výtvor. Kvalitní Červené Víno: Infuze červeného vína dodává aromatickou hloubku, vytvářející symfonii chutí v každém zrnku soli. Čerstvé Šalotky: Šalotky, pečlivě vybírané, přinášejí lahodný jemný cibulový tón do této směsi. Doporučené Použití: Grilované Maso: Generózně posypte na vaše steaky, grilované pokrmy a drůbež pro explozi chutí. Gurmánské Saláty: Přidejte špetku pro zvýraznění chuti vašich salátů. Reference:SEL0016...
Portfolio (200)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, soli, česneku, oregana a konzervantů (E-252, E-250), bílého vína, plněný do přírodní střívka. S dozráváním přes 4 měsíce, s jemnou chutí, charakteristickou vůní a jemnou texturou. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, sůl, česnek, oregano a konzervanty, bílé víno, plněné...
Portfolio (43)
Rumunsko, Botosani
Doly-Com Distributie SRL je lídrem v zpracování masa v Rumunsku, nacházející se v Botošanech. Je to jeden z největších jatek pro skot, ovce a závod na odblanění vepřového, hovězího a jehněčího masa. Společnost má kapacitu porážky 60 000 kusů ročně a výrobní kapacitu 2 672 tun týdně, pokrývající plochu 7 477,65 m². Jsme certifikováni jako jeden z nejkvalitnějších producentů v Rumunsku a EU, s neust...
Portfolio (23)
...Vůně odhaluje bohaté tóny švestek, černého rybízu, třešní a kakaa. Silný útok chuti přináší nuanse sušených švestek a lékořice do dochuti. Střední tělo vína je v harmonii se středně vysokou kyselinkou a středně- vysokými tříslovinami. Pokrmy z syrového nebo sušeného hovězího maso doplněné ovocnými omáčkami budou vynikající kombinací pro toto víno.
Portfolio (15)
Francie, Bordeaux
...{"Dégustation":"Víno má krásnou tmavě červenou barvu s rubínovými odstíny. Vůně rozvíjí aroma černého ovoce s jemným a splynulým vanilkovým nádechem. Má dobrou strukturu a prezentuje se jako kulaté víno s jemným dřevitým nádechem. Doporučení: červené maso a drobná pernatá zvěř.","Commentaire":"Bordeaux „Les Hauts de Goëlane“ pochází z pečlivého výběru terroirů nacházejících se v oblasti Entre...
Portfolio (93)
Belgie, Liège
... květinovými a minerálními náznaky. V ústech je tento dezalkoholizovaný vinný nápoj krémový a chutný, s jemnou a hlubokou kyselinkou. Po explozi květinových aromat se objevuje krásný přetrvávající závěr s tóny medu. Mnoho intenzity a živosti, ale bez agresivity pro tuto elegantní alternativu vína s alkoholem. Doprovází bílé maso, stejně jako pokrmy z ryb a mořských plodů.
Portfolio (19)
Bulharsko, Sevlievo
...Burgundské šneci Dostupné balení: 12 ks balení 60 ks balení Použité suroviny: Maso ze šneků Helix Aspersa Maxima, šnečí skořápky Helix Aspersa Maxima, Máslo (86 % tuku), cibule, česnek, koření, bílé víno Skladování: – 18 ° C Způsob přípravy: připraveno k přímé konzumaci. Ohřejte v předehřáté troubě na 180 ° C po dobu 8/10 minut. Podávejte teplé.
Portfolio (6)
Španělsko, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENCE: vepřové maso a slanina, sůl, koření, víno, dextróza, mléčná bílkovina, stabilizátor E451, antioxidant E301, zvýrazňovač chuti E621 a konzervant E250. Přírodní vepřová střívka. Před konzumací je nutné produkt důkladně uvařit. Může obsahovat stopy sóji a hořčice. JEMNÉ UZENÍ...
Portfolio (28)
Francie, Carpentras
... Hmotnost:0,310 kg Upřesnění ohledně hmotnosti:Produkt podléhající vysychání Ingredience:Vepřové maso původem z Francie Nutriční hodnoty KJ/Kcal:1221KJ/293Kcal Tuky:21.00g Z toho nasycené mastné kyseliny (NMK):7,70g Sacharidy:0,39g Z toho cukry:0,19g Bílkoviny:25,73g Sůl:4,84g Alergeny:Ořechy: možná stopa: použití lískových ořechů v dílně...
Portfolio (16)
Belgie, Nivelles
... jako zvýrazňovač chuti v různých potravinářských přípravcích, jako jsou omáčky, rybí pěny, rýžové víno, červený tofu, nakládaná zelenina, solené maso atd. Anekdota: Červená rýžová kvasnice je součástí čínské farmakopeje od dynastie Ming (1368-1644), byla nazývána „rýže dlouhého života“. Aktivní látkou červené rýžové kvasnice je monakolin K. Rýže, zdroj této látky, je předmětem intenzivního pěstování na celém světě, zejména v Číně, proto je rozumné vybrat červenou rýžovou kvasnici...
Portfolio (80)
Francie, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 let Terroir : Jílovitá vápenatá půda Vendange : Strojní sklizeň Dégustation : • Robe : Hluboká červená, fialové odlesky • 1er nez : Červené ovoce • 2ieme nez : Kořeněné tóny • En bouche : Červené ovoce, vyváženost a svěžest • Caudalie dlouhá Accord mets/vins : Regionální pokrmy, maso, uzeniny Garde : 4 až 5 let Vinification : Odrůdění/Drcení. Plán macerace 10 dní při 24° pro zachování svěžesti a ovoce. Lisovaný výlisk přidán k moštu. FML na jemných kalech v zimě až do lahvování.
Portfolio (4)
Německo, Lüdenscheid
...Použití: Rýže, polévky, telecí a vepřové maso, sladké omáčky, marinády, kompot, svařené víno/punč, punč Nyní využijte náš "Celý kardamom se slupkou" jako reklamní materiál nebo dárek. (Dotazy prosím zasílejte na: info@gojundgoj.de) Rádi vám naše produkty nabídneme také jako privátní značku, ve velkých baleních a pro další prodejce.
Portfolio (23)
Francie, La Chapelle Heulin
...Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves a silice Accord mets-vin: Vína velmi jemná pro rok 2019. Apéritif, ryba, bílé maso a sýr. Víno bohaté a jemné. Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves a silice Accord mets-vin: Vína velmi jemná pro rok 2019. Apéritif, ryba...
Portfolio (20)
Španělsko, Almeria
... osobností, svěží a sladké zároveň, a velmi snadno se pije. Výroba: Mladé víno roku, macerované s extrakty z hroznové slupky, třešně, maliny a marakuji. Podnebí: Extrémně kontinentální klima s dlouhými a chladnými zimami, teplými léty s velkým teplotním kontrastem mezi dnem a nocí a velmi krátkými přechodnými ročními obdobími.
Portfolio (2)
Francie, Roubia
... vůně dřeva. Ústa Elegantní, silné, sametové, jemné třísloviny, měkké, strukturované tělo, dobrá intenzita. Doporučení k jídlu a vínu Červené maso, Červené maso na omáčce, Hovězí filet, Tournedos, Sýry z kravského mléka Teplota podávání: 16° - 17° Barva: Červená Odrůda: Syrah Alkohol: 14% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Portugalsko, Ponte Da Barca
...Cena: 3,69 € (včetně zákonné sazby DPH) Má citrónovou barvu a výrazně květinovou vůni, s tóny citrusového ovoce a dřeva. Jedná se o jemné a harmonické víno, s mírným oxidem uhličitým, vynikající svěžestí a intenzivní chutí. Alkohol: 11,5% Podávat: 6 °C až 8 °C Harmonizace: Ryby, mořské plody, asijská kuchyně a bílé maso...
Portfolio (3)
Španělsko, Granada
...kandované ovoce a minerální reminiscence. Dlouhý a vytrvalý závěr s vynikající rovnováhou mezi ústy a nosem.","Temperatura recomendada de consumo":"Doporučená teplota konzumace: 18 ℃","Denominación de Origen Protegida Vino de Calidad de Granada":"Chráněné označení původu Kvalitní víno z Granady."}...
Portfolio (5)
Francie, Fraisse Des Corbieres
... hydromel z medu z garrigue, pomocí enologické metody a u některých šarží probíhá zrání v hliněných nádobách (moderní amfory o objemu 160 l). Hydromel se podává chlazený, ohřátý a ochucený, dnes se často používá při přípravě mnoha koktejlů. Také se používá v kuchyni na deglazování (foie gras) a jako marináda pro jeho zjemňující účinek na maso.
Portfolio (10)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Situace: Vysoký layon Vinifikace Alkoholová fermentace a zrání probíhá v sudech po dobu jednoho roku. Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C Oko: Žlutá Nos: Ovocný, kompot, meruňky Ústa: Aroma žlutého ovoce a tóny kandovaného ovoce Potenciál zrání: 5 let Vyváženost: Suché Doporučení k jídlu a vínu: Ryby na omáčce, svatojakubské mušle, bílé maso a zralé sýry. Lopatka na americký způsob, langusta se smetanou a kuře na bílé omáčce. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Itálie, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicazione Geografica Tipica Zona di produzione: Emilia Vitigno: Lambrusco Gradazione Alcolica: 8 % vol. Colore červená rubínová Aroma Vínová a ovocná Gusto dulce, příjemné a harmonické Accostamenti červené maso, zvěřina Temperatura di servizio 18°-20° C.
Portfolio (4)
Francie, Brissac Loire Aubance
...delikátní aroma červeného ovoce, černého rybízu a rybízu. Příjemná a vyvážená struktura. POUŽITÍ S JÍDLEM: Uzeniny, červené maso, jemné sýry. TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ: Mezi 15 a 17 °C. Kartón po 6 lahvích o objemu 75 cl.
Portfolio (12)
Francie, Saint Cannat
... Syrahu pro ovoce a koření. Nechte se okouzlit jeho vůní a překvapit vaše chuťové pohárky, bude ideálním partnerem pro kozí sýr nebo grilované či dušené červené maso. Důkaz v poháru! Ideálně podávat při 12°C-14°C...
Portfolio (46)
Francie, Brue Auriac
... vanilku. Následně se vyvíjí k pikantním kořením a růžovým bobulím. V ústech je nástup kulatý a šťavnatý, s kořeněnými tóny, které se pak vyvíjejí k lahodným tónům černého ovoce a dřevitým nuancím, jež podporují krásný a dlouhý závěr. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍN: Červené maso, maso na omáčce, houby, sýry SERVÍROVÁNÍ: 18-20°C SKLADOVÁNÍ: K pití nyní nebo se bude dále zlepšovat v průběhu 5 let...
Portfolio (7)
Turecko, Gaziantep
...Originální kvalita. Dostupné ve velkoobchodních množstvích. Vyrobeno v Turecku. MOCNÉ A EFEKTIVNÍ ČIŠTĚNÍ - Na oxidovatelné skvrny (čaj, káva, víno) díky aktivnímu kyslíku - Na škrob (rýže, těstoviny, škrob) a skvrny od bílkovin (maso, vejce) kombinovaným působením enzymů - Na odolné skvrny díky alkalickým činidlům LESK A OCHRANA - Antivápenná akce pro dokonalé oplachování a lesk, bez skvrn...
Portfolio (44)
Francie, Grigny
...Ingredience: Pšeničná mouka - 30 %, zelenina (paprika, červená cibule) - 20 %, hovězí maso - 19 %, voda, slanina - 8 %, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), slunečnicový olej, sůl, cukr, bílé víno, glutamát, sezamový olej, pepř, zázvor v prášku, tapiokový škrob, E412 guarová guma. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g produktu: Energie 820 kJ / 196 kcal, tuky 8,0 g (z toho nasycené...
Portfolio (10)
Francie, Castelnaudary
...INGREDIENCE: telecí maso a kosti z FRANCIE, voda, zelenina, bílé víno (stopy sířičitanů), koncentrovaná rajčata, kukuřičný škrob, koření, sůl.
Portfolio (37)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play