Belgie, Plombières
...Sušené odstředěné mléko se vyrábí odstraněním obsahu vody z pasterizovaného odstředěného mléka pomocí procesu zvaného sušení rozprašováním. Klasifikace sušeného odstředěného mléka je založena na tepelném zpracování, které bylo aplikováno během jeho výroby, a může být kategorizováno jako vysokoteplotní, středně vysokoteplotní nebo nízkoteplotní. *více standardizovaných produktů k dispozici.
Portfolio (10)
Turecko, Istanbul
...Oblasti použití a vlastnosti: Provádí čištění přenosného typu dojicích zařízení. V mlékárenském průmyslu, výrobě zmrzliny, margarínu, sýru atd. Se používá k čištění produktů a jednotek na zpracování mléka, výrobě piva, výrobě práškových potravin a nápojů. Používá se k čištění systémů s ohřátými a studenými povrchy. Jelikož se jedná o čirý tekutý čistič s nastavitelnou pěnou, čistí snadno a...
Portfolio (7)
...Jsme schopni poskytnout profesionální služby v oblasti návrhu systémů zpracování, instalace potrubí a uvedení do provozu zařízení na výrobu nápojů, jako jsou: 1. Kompletní linka na výrobu pitné vody. 2. Kompletní linka na výrobu pitného jogurtu. 3. Kompletní linka na výrobu sycených nealkoholických nápojů. 4. Kompletní linka na výrobu čerstvého mléka. 5. Kompletní linka na výrobu čerstvého...
Portfolio (50)
... ZMRZLIN: S míchadlem (-25°): 1 sáček (1 kg) + 2 litry plnotučného mléka + 1 litr vody S novou generací granitoru (-12°): 1 sáček (1 kg) + 2 litry plnotučného mléka + 1 litr vody Je možné získat krémovější produkt nahrazením části vody plnotučným mlékem s dlouhou trvanlivostí. Připomínáme, že v případě přípravy s mlékem musí být granitor vždy zapnutý alespoň v režimu uchovávání (frigobibita), aby se předešlo jeho zkysnutí. www.officinegastronomiche.it...
Portfolio (8)
...Jsme schopni vyrábět krémy, tělové mléka, EdT, deodoranty, sprchové a koupelové produkty atd. v dávkách od 30 do 4.000 kg a plnit je do všech běžných kosmetických obalů. Využijte naše zkušenosti s plněním různých kosmetických výrobků, i s náročnými konzistencemi a různými formami a velikostmi obalů. Vysoká flexibilita a dobře organizované doby zpracování objednávek vám umožňují spolehlivé...
Portfolio (5)
...Balení stroje Waldner (Dosomat) se používají v zpracování mléka a masa, nápojích a lahůdkách, krmivech pro zvířata, stejně jako v kosmetice a farmacii.
Portfolio (13)
Německo, Karlstadt
...Otočné dveře z nerezové oceli pro komerční použití, např. v potravinářském zpracování, gastronomii, pivovarech, zpracování mléka, zpracování masa a ryb.
Portfolio (10)
...Nástroj na zpracování mléka a nástroj na nepřetržité zpracování mléka a výrobu sýra. Umožňuje variabilitu rychlosti zpracování v přesný a spolehlivý způsob podle pracovních časů. Propellerový míchač je vybaven robustní konstrukcí z nerezové oceli a řadou nastavení, která umožňují vybrat požadovanou funkci pro jemné zpracování produktu a dosažení optimálního konečného výsledku. Způsob provozu...
Portfolio (47)
Španělsko, Tafalla
... neuvěřitelně snadno jí. Přenáší nás zpět k chutím minulosti, ale stále dokáže potěšit děti. PŘÍCHUŤ KAKAA: S čistým kakaem. Její velmi pečlivé zpracování dosahuje mimořádné a jemné textury, která se neuvěřitelně snadno jí. Přenáší nás zpět k chutím minulosti, ale děti je milují. Jsou mnohem lehčí, než byste si mohli myslet. Balené jsou jednotlivě v papíru. Jsou bez mléka (bez laktózy, bez mléčných bílkovin) a bez ořechů. Může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Portfolio (9)
...Italský průmysl z roku 1962, přítomný na území Aversano, nyní ve třetí generaci, první společnost, která vyráběla mlékárenské zařízení pro zpracování buvolího mléka, nyní přítomná v Kampánii a také mimo národní hranice. Vyrábíme stroje na sýry s taženou hmotou - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, jogurt atd. Dále realizujeme projekty na zakázku a na míru, podporované týmem zkušených...
Portfolio (1)
...Unikátní produkt, který vznikl z zkušeností a péče při zpracování surovin. Díky speciálnímu a garantovanému zpracování nabízíme mandlový nápoj s obsahem skutečných mandlí 6 % nebo 8 % a s nízkým obsahem nasycených tuků, ale s plnou chutí a kvalitou. Bez lepku, bez laktózy, bez cholesterolu, s tímto receptem se nemusíte vzdávat zdravých ingrediencí. Produkt neobsahuje konzervanty a má snížené množství aromat. Mnoho výživových vlastností potěší vaše chuťové pohárky a vaši kreativitu.
Německo, Greven
...SUŠENÉ OVOCE PŘIROZENĚ VÍCE OVOCNOSTI Přirozená sladkost, vysoký obsah zásaditých látek a většinou zachované složky: podle toho poznáš naše ovoce v prémiové kvalitě. Naše šetrné sušící postupy proměňují ovoce na lahodné svačiny a vznešené ingredience do pokrmů. Ať už do müsli, jako čistá svačina na cestách, jako vznešené ozdoby nebo jako aromatické přísady do mléka: dodáme ti ovoce pro nejrůznější food trendy a klasiky. A to v přesně takové podobě, jakou si přeješ: od jahody obalené v delikátním potahu až po mletou borůvku. Naše ovoce spojuje fascinující rozmanitost a ovocnost.
Portfolio (5)
Německo, Mülheim An Der Ruhr
...Vysoká schopnost vázat vodu Přirozené - Clean Label Bez GMO; Bez lepku Bez alergenů Veganské Snížení cukru Dobré zahušťovací vlastnosti Chytré sacharidy Použití: Veganské produkty Pečivo, bezlepkové pečivo Zpracování mléka Zpracování masa Potravinové doplňky Polévky, omáčky, dresinky...
Portfolio (5)
Španělsko, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Unikátní produkt ve svém oboru, vyvinutý na základě zkušeností a péče o zpracování ingrediencí. Díky zvláštnímu a garantovanému zpracování nabízíme nápoj z mandlového mléka, který obsahuje 6-8 % mandlí a nízký obsah tuku, aniž by ztratil dobrou chuť a kvalitu. Bez lepku, bez laktózy, bez cholesterolu, s tímto receptem se nevzdáváte zdravých ingrediencí. Produkt má snížené množství aromat a neobsahuje konzervanty. Mnoho nutričních vlastností produktu potěší vaše chuťové pohárky a vaši kreativitu. Sicilské jídlo, velmi dobré! Kontakt WhatsApp. +39 3477240044...
Portfolio (6)
Itálie, Codogno
...Grana Padano DOP je tvrdý sýr, vařený a pomalu zrající. Vyrábí se v oblasti Pádské nížiny z čerstvého polotučného syrového mléka pocházejícího z chovů krav, které jsou prosté endemických nemocí. Je to italský sýr s chráněným označením původu (DOP). To znamená, že všechny tři základní fáze výrobního procesu: chov, zpracování mléka na sýr a zrání, musí nutně probíhat v oblasti původu; tedy pouze...
Portfolio (4)
Německo, Ballrechten-Dottingen
...DaiTec nabízí výhody Conti-TDS a přizpůsobuje se průmyslu zpracování mléka a potravin. Vyznačuje se certifikovaným designem 3A a podávacím stolem na prášek s násypkou ve výšce ergonomické pracovní pozice. Připojuje se přímo k existujícím nádobám, připravená k použití po několika jednoduchých krocích. Díky svému silnému podtlaku může nasávat a dispergovat přímo z nádoby na prášek pomocí sacího...
Portfolio (84)
Rumunsko, Cluj-Napoca
... zdraví a optimální úrovně produkce mléka. Jsou snadno skladovatelné a použitelné, bez nutnosti dalšího zpracování. Na závěr, granule krmiva pro krávy jsou pohodlnou a výživnou volbou pro každodenní krmení krav, pomáhající udržovat jejich zdraví a produktivitu.
Odpovídající produkty
Krmení pro Skot - Granulát
Krmení pro Skot - Granulát
Portfolio (1)
Itálie, Cadorago
...Výroba mléčných kultur, lyofilizovaných nebo zmražených, pro každou potřebu, s přímou a nepřímou inokulací. Mléčné kultury starter pro jogurty, sýry (tvrdé, polotvrdé a měkké), fermentované mléko, smetanu, máslo a každou aplikaci v mlékárenském průmyslu. - Lyofast se skládá z lyofilizovaných mléčných kultur, které byly speciálně vyvinuty pro přímou inokulaci během zpracování mléka. - Cryofast...
Portfolio (4)
...KRMENÍ A CHLAZENÍ ČERVENÉHO MASA • KRMENÍ A CHLAZENÍ BÍLÉHO MASA • ZPRACOVÁNÍ A CHLAZENÍ RYB • ZPRACOVÁNÍ A CHLAZENÍ OVOCE • ZPRACOVÁNÍ A CHLAZENÍ ZELENINY • ZPRACOVÁNÍ A CHLAZENÍ MLÉKA A MLÉČNÝCH VÝROBKŮ • CHLAZENÍ S ŘÍZENOU ATMOSFÉROU • SKLADOVÁNÍ A ZRALENÍ BANÁNŮ • VĚTRÁNÍ SKLADU BRAMBOR A CIBULE • LOGISTICKÉ CHLAZENÉ SKLADY...
Portfolio (2)
... smluvní výrobce potravin, doplňků stravy nebo jako Contract Manufacturing Organization (CMO) je náš tým inspirován nejen zvláštní přírodou Schwarzwaldu. Díky našim bohatým zkušenostem se zpracováním mléčných a nemléčných produktů a rozsáhlým technickým know-how vám v oblasti sprejového sušení nabízíme nejvyšší kompetenci s inovativními a individuálními řešeními. Při zpracování můžete využít náš kompletní servisní řetězec od předpřípravy až po dokončení nebo pouze sprejové sušení.
Portfolio (2)
Francie, Pledran
... udržitelný. Moduly mohou být přizpůsobeny pro všechny typy výroby: - Porážka / vykuchání / sušení všech drůbežích a králíků, - Balení do fólie / do vaku / uzavírání, - Zpracování a hotové výrobky, - Hotová jídla (vaření, hrnec, autokláv …), - Zpracování mléka na sýry, nápoje, jogurty … - Balení a skladování atd. Otisk firmy je design, protože obchod musí být atraktivní, ale také použití vysoce...
Portfolio (7)
Německo, Wasserburg Am Inn
... sloučeniny mléčného proteinu (Burolac®, Megglosat®, Casinella®, Vinplus®), stabilizační sloučeniny pro maso a klobásy (Combimec®), bělidla do kávy a pěnidla na cappuccino (Megglite®, Foamer). Jako průkopník ve zpracování mléka a syrovátkových produktů považuje MEGGLE výzkum a vývoj za více než klíč k našemu úspěchu! Naším cílem je vyvíjet, vyrábět a prodávat optimální produkty a maximální kvalitní služby v každém z našich obchodních segmentů.
Portfolio (10)
Itálie, Bellizzi
Naše společnost vyrábí mozzarella di Bufala Campana D.o.p. Jako výrobní řetězec kontrolujeme celý proces, od krmení buvolů až po zpracování mléka na mozzarellu. Naším cílem je zlepšovat se každý den a zajišťovat nejlepší kvalitu pro naše zákazníky. Naše produktivita je velmi vysoká, jsme schopni vyprodukovat přibližně 50 centů produktu denně.
Francie, Saint Medard D'eyrans
... zpracování na jogurt a mléčný dezert a následná distribuce v sítích GMS a BtoB. - Spolupracujeme s našimi vlastními chovateli ovčího mléka, jichž je 110, z toho 40 v BIO kvalitě. Dbají na pohodu zvířat: "Zdravá ovce dává dobré mléko!". - Silně se angažuje ve své vlastní linii ovčího mléka bez GMO, 100% francouzského původu, přičemž oblast sběru pokrývá 3 departementy: Dordogne, Tarn a Garonne a Aveyron. - Autentické recepty bez aditiv a konzervantů pro zachování dobré chuti ovčího mléka. - Balení přizpůsobené pro řemeslníky a průmyslové výrobce.
Itálie, Montelibretti
Společnost se nachází v oblasti Sabina Romana, v obci Montelibretti. Chováme přibližně tři sta koz plemene Maltese. Výživa je založena na pastvě, seně a krmivu bez GMO na bázi kukuřice a ječmene. Koza Maltese se dobře přizpůsobuje našemu prostředí a produkuje mléko vhodné k zpracování. Mírná přítomnost vůně a chuti kozího mléka tohoto plemene je předpokladem pro konzumaci kozích produktů. Naše...
Rumunsko, Targoviste
... zpracování/balení pracujeme bez GMO, lepku, mléčných výrobků, živočišných produktů, kvasnic, sóji a bez barviv, aromat, aditiv, konzervantů, umělých emulgátorů. Výrobní jednotka a sklad jsou certifikovány jako EU Organic a mají certifikaci GMP.
... činností jsou komplexní hygienická řešení pro všechny obchodní prostory, zejména pro toalety, umývárny a kuchyně. Pacovis Österreich GmbH & Co KG je řízena ředitelem Albinem Lintnerem a jeho vedoucími oddělení. Jsou podporováni 45členným týmem v interním a externím prodeji a v oblasti logistiky. Inovativní řešení v oblasti potravin! Nabízíme služby a produkty pro masné výrobky, zpracovatele ryb, lahůdky, hotová jídla, gastronomii, pekárenské výrobky, konzumaci mimo domov a zpracování mléka.
Itálie, Giavera Del Montello
... poslední novinkou je čerstvý pomazánkový sýr, který má jedinečnou chuť. Tajemství chuti sýrů Nonno Nanni spočívá ve pečlivém výběru mléka, které je vynikající kvality a má jistý původ, v respektování charakteristik mléka během zpracování a v neustálém technologickém vývoji zařízení používaných při výrobě. Nonno Nanni také nabízí svou dobrotu ve světě těstovin s gnocchi, plněnými gnocchi, chicche a ochucenými chicche.
... kvalifikovaným zaměstnancům ve všech oblastech si naši zákazníci mohou být jisti, že profitují z zkušeností a inovační síly průkopníka v průmyslovém zpracování mléka a syrovátky. Neustále pracujeme na vývoji a dalším rozvoji funkčních vysoce technologických produktů a jejich implementaci do příslušných aplikací u zákazníka – vždy s ohledem na užitek pro zákazníka. Pokud máte úkoly v oblasti sušení...
Portfolio (8)
Španělsko, Ceuti
... střední dobu (například mlékárenské podniky zaměřené na zpracování mléka a výrobu jogurtů a sýrů, nebo masné podniky věnující se výrobě uzenin), a konzervářské potravinářské podniky, jejichž cílem je transformovat potraviny na výrobky, které se uchovávají v podmínkách po dlouhou dobu (příprava a konzervování potravin, příprava mražených produktů atd.).
Portfolio (7)
Populární země pro tento vyhledávací výraz