Španělsko, Alcobendas-Madrid
...Jsme Navarretinto Ibéricos, společnost zaměřená na zpracování vepřového masa z prasat krmených žaludy, 100% iberijských, což je jediný typ, který podle normy kvality R.D. 04/2014 může být označován jako "Pata Negra". Zpracováváme pouze naše vlastní prasata, čímž zajišťujeme homogennost našich produktů, neintegrujeme jiné chovy. Chováme v Extremaduře a porážíme a sušíme v Guijuelu. Naše kanceláře...
...Od roku 1971 se rodina Galvano věnuje starobylému umění zpracování masa se zvláštní pozorností na svět vepřového. Prodejna, která se stala historickou, vznikla jako malá masna na ulici Sant'Antonino v Raffadali, díky svému zakladateli Galvano Salvatore. Od roku 2010 se řeznictví změnilo v řízení a znovu otevřelo v nových prostorách na čísle 12A na ulici Bellini, díky synovi Antoninovi. Od svého...
Itálie, Vigarano Mainarda
ZPRACOVÁNÍ VEPŘOVÉHO MASA...
Jsme jedním z nejvýznamnějších závodů na zpracování masa v Polsku. Vyrábíme převážně z vepřového a kuřecího masa. Každý den vyprodukujeme přibližně 70 tun.
Polský výrobce uzenin z drůbeže (krůta, kuře) a vepřového masa. Vlastní chov krůt, porážka a zpracování. Rodinná firma s tradicí a kvalifikovaným personálem. Na trhu s masem působíme od roku 1990. Disponujeme vlastní distribucí jak pro 3,5T, tak pro 24T, díky čemuž jsou naše produkty vždy dodávány včas. V současnosti zásobujeme velkoobchodní i maloobchodní zákazníky po celé zemi a vyvážíme produkty do zemí Evropské unie. Klade důraz na profesionalitu a nejvyšší kvalitu produktů v souladu se systémem HACCP.
Itálie, Bene Vagienna
Porážka a zpracování vepřového masa Výroba vařených a syrových uzenin...
Zpracování vepřového masa, typické uzeniny Horká Porchetta - Velkoobchodní dodávky...
Itálie, Portomaggiore
ZPRACOVÁNÍ VEPŘOVÉHO MASA - KLOBÁSA NA OMÁČKU - OTOČENÁ SLANINA...
Itálie, Castiglione In Teverina
Řemeslné zpracování vepřového masa Laboratoř:...
Francie, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA se nachází na adrese BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Francie a je průmyslem na porážku a zpracování vepřového masa. Licencovaný typ činnosti: Porážka prasat, porcování vepřového masa, skladování (chladicí zařízení). Naše společnost nabízí balení, zmrazování, přepravní služby a obsluhuje zákazníky po celém světě a poskytuje flexibilní služby distributorům...
Portfolio (5)
Itálie, Galatone
Mondial Carni Due srl, průmysl zpracování masa, exkluzivní distributor produktů UNIPEG a spolupracující s touto společností, se zabývá velkoobchodním prodejem hovězího, vepřového, koňského a ovčího masa nejlepší kvality z domácích i zahraničních zdrojů pro firmy v oblasti pohostinství, restaurací, supermarketů a řeznictví. Zpracování a distribuce masa jsou prováděny s maximální péčí, kvalita je...
ARA Italy, založená v roce 2007, se opírá o spolupráci techniků a pracovníků s dvacetiletou zkušeností v oblasti zpracování vepřového masa a průmyslové automatizace obecně, přičemž se zaměřuje na výrobu a prodej zejména zařízení pro zpracování vepřového masa: stroje na zpracování čerstvých šunek k sušení, hydraulické zařízení s pevným (instalace) nebo mobilním (vozík) agregátem pro odřezávání...
Itálie, Palo Del Colle
Porážka, dělení, zpracování a balení hovězího, vepřového, ovčího a koňského masa Vývoj a výroba masných výrobků z hovězího, vepřového, ovčího masa a výrobků na bázi hovězího a vepřového masa Obchodování s drůbežím a zvěřinou...
Itálie, Villafranca Padovana
Zpracování vepřového masa...
Itálie, Santa Maria A Monte
Zpracování vepřového masa - Uzeniny...
Itálie, Viadana
ZPRACOVÁNÍ VEPŘOVÉHO MASA...
Populární země pro tento vyhledávací výraz