... certifikována podle norem NP EN ISO 9001 (Příprava a zpracování čerstvého a zmrazeného masa: druhy vepřového (Černé vepře, Bílé vepře) a ovčího masa. Výroba tradičních klobás z Alenteja (Černé vepře, Bílé vepře) a dalších klobás) a IFS FOOD, s hygienickým označením L-301. Působíme více než tři desetiletí, máme jedny z nejmodernějších zařízení v zemi pro zpracování masných výrobků, jsme specialisté z tradice. SEL má více než 10 různých mezinárodních a národních ocenění.
Španělsko, Zamora
Nacházíme se v těžko přístupné oblasti, kde je zpracování iberických produktů (šunky, uzeniny a vepřové maso) zaručeno pod ochranou označení původu Guijuelo. V San Jamon si můžete zakoupit naše vynikající produkty PŘÍMO ze Španělska. Jsme dodavatelé a velkoobchodníci. Máme velmi rozsáhlý katalog vepřového masa a šunkových produktů. Iberická šunka je vždy velmi ceněným gurmánským produktem v...
Belgie, Westrozebeke
Westvlees představuje vepřové maso od A do Z: od porážky a zpracování, přes zmrazení, balení a etiketování až po přípravu hotových vepřových pokrmů. Westvlees vyrábí všechny své vepřové produkty interně. Westvlees je již léta jedním z nejvýznamnějších evropských producentů čerstvého a zpracovaného vepřového masa. Westvlees poráží 1,2 milionu prasat ročně a zpracovává je na více než 100 000 tun...
Polsko, Międzyrzec Podlaski
... dokonalé zpracování produktu přispěly k dosažení tržního úspěchu naší společnosti. Kromě prodeje a výroby výrobků se zabýváme také prodejem vepřového masa v porcích a drůbeže ve formě čerstvé a mražené. Naše motto 'Speciálně pro vás' určuje náš hlavní cíl. Chceme, aby naši zákazníci byli spokojeni s výrobky pocházejícími z naší firmy. Široký sortiment našich produktů umožňuje oslovit i ty nejnáročnější gurmány. Naším prioritou je vyrábět uzeniny tradičním a přirozeným způsobem.
Belgie, Gent
...Locks (F1012), založená v roce 1984, je přední rodinná firma v oblasti porážky, vykosťování a zpracování vepřového masa. Mezitím se Locks stala zavedenou značkou v masném průmyslu, jak na národní, tak na mezinárodní úrovni. Řemeslná zručnost, flexibilita a porážka a vykosťování "na míru" jsou našimi hlavními přednostmi. Nabízíme jak čerstvé, tak mražené produkty.
Španělsko, Sevilla
...Výrobci. Zpracování, krájení mraženého masa z vepřového, hovězího a kuřecího masa. Nakupujeme čerstvé půlky k zpracování a ultrazmrazení, čímž získáváme čerstvé ultrazmrazené maso. Máme více než 100 různých referencí zpracování v celých kusech a nakrájených porcích, prodáváme v baleních po 2, 4 a 8 kilogramech a máme menší formáty speciálně pro firmy zaměřené na koncového zákazníka, jako jsou supermarkety, cash & carry, specializované obchody s mraženými potravinami atd. Nabízíme produkt nejvyšší kvality za konkurenceschopnou cenu a vždy se orientujeme na potřeby zákazníka.
Zpracování a přímý prodej vepřového masa a uzenin...
Nizozemsko, Lekkerkerk
Wellink Lekkerkerk BV je společnost na zpracování vepřového masa se sídlem v Lekkerkerku, nacházející se v zeleném srdci Nizozemska, nedaleko světového přístavu Rotterdam. Wellink již více než 40 let zpracovává vepřové produkty pro mimo jiné průmysl uzenin, výrobce snacků a hotových jídel. Na základě mnoha generací v oblasti vepřového masa byla společnost Wellink založena v roce 1979. V současnosti jsme se stali jedním z největších zpracovatelů vepřových hlav v Evropě.
Španělsko, Alcobendas-Madrid
...Jsme Navarretinto Ibéricos, společnost zaměřená na zpracování vepřového masa z prasat krmených žaludy, 100% iberijských, což je jediný typ, který podle normy kvality R.D. 04/2014 může být označován jako "Pata Negra". Zpracováváme pouze naše vlastní prasata, čímž zajišťujeme homogennost našich produktů, neintegrujeme jiné chovy. Chováme v Extremaduře a porážíme a sušíme v Guijuelu. Naše kanceláře...
...Od roku 1971 se rodina Galvano věnuje starobylému umění zpracování masa se zvláštní pozorností na svět vepřového. Prodejna, která se stala historickou, vznikla jako malá masna na ulici Sant'Antonino v Raffadali, díky svému zakladateli Galvano Salvatore. Od roku 2010 se řeznictví změnilo v řízení a znovu otevřelo v nových prostorách na čísle 12A na ulici Bellini, díky synovi Antoninovi. Od svého...
Itálie, Vigarano Mainarda
ZPRACOVÁNÍ VEPŘOVÉHO MASA...
Jsme jedním z nejvýznamnějších závodů na zpracování masa v Polsku. Vyrábíme převážně z vepřového a kuřecího masa. Každý den vyprodukujeme přibližně 70 tun.
Polský výrobce uzenin z drůbeže (krůta, kuře) a vepřového masa. Vlastní chov krůt, porážka a zpracování. Rodinná firma s tradicí a kvalifikovaným personálem. Na trhu s masem působíme od roku 1990. Disponujeme vlastní distribucí jak pro 3,5T, tak pro 24T, díky čemuž jsou naše produkty vždy dodávány včas. V současnosti zásobujeme velkoobchodní i maloobchodní zákazníky po celé zemi a vyvážíme produkty do zemí Evropské unie. Klade důraz na profesionalitu a nejvyšší kvalitu produktů v souladu se systémem HACCP.
Itálie, Bene Vagienna
Porážka a zpracování vepřového masa Výroba vařených a syrových uzenin...
Zpracování vepřového masa, typické uzeniny Horká Porchetta - Velkoobchodní dodávky...
Itálie, Portomaggiore
ZPRACOVÁNÍ VEPŘOVÉHO MASA - KLOBÁSA NA OMÁČKU - OTOČENÁ SLANINA...
Itálie, Castiglione In Teverina
Řemeslné zpracování vepřového masa Laboratoř:...
Francie, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA se nachází na adrese BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Francie a je průmyslem na porážku a zpracování vepřového masa. Licencovaný typ činnosti: Porážka prasat, porcování vepřového masa, skladování (chladicí zařízení). Naše společnost nabízí balení, zmrazování, přepravní služby a obsluhuje zákazníky po celém světě a poskytuje flexibilní služby distributorům...
Portfolio (5)
Itálie, Galatone
Mondial Carni Due srl, průmysl zpracování masa, exkluzivní distributor produktů UNIPEG a spolupracující s touto společností, se zabývá velkoobchodním prodejem hovězího, vepřového, koňského a ovčího masa nejlepší kvality z domácích i zahraničních zdrojů pro firmy v oblasti pohostinství, restaurací, supermarketů a řeznictví. Zpracování a distribuce masa jsou prováděny s maximální péčí, kvalita je...
Brokery v oblasti masa (čerstvého a mraženého) hovězího, vepřového, ovčího, koňského a krmiva pro domácí zvířata. V Itálii zastupujeme některé z největších evropských společností v oblasti porážky a zpracování masa. Také sledujeme prodeje italských firem v Evropě. Naše typologie zákazníků se pohybuje od velkoobchodních řetězců po zpracovatelské a transformační průmysly, od velkoobchodníků po...
ARA Italy, založená v roce 2007, se opírá o spolupráci techniků a pracovníků s dvacetiletou zkušeností v oblasti zpracování vepřového masa a průmyslové automatizace obecně, přičemž se zaměřuje na výrobu a prodej zejména zařízení pro zpracování vepřového masa: stroje na zpracování čerstvých šunek k sušení, hydraulické zařízení s pevným (instalace) nebo mobilním (vozík) agregátem pro odřezávání...
Itálie, Palo Del Colle
Porážka, dělení, zpracování a balení hovězího, vepřového, ovčího a koňského masa Vývoj a výroba masných výrobků z hovězího, vepřového, ovčího masa a výrobků na bázi hovězího a vepřového masa Obchodování s drůbežím a zvěřinou...
Itálie, Villafranca Padovana
Zpracování vepřového masa...
Itálie, Santa Maria A Monte
Zpracování vepřového masa - Uzeniny...
Itálie, Viadana
ZPRACOVÁNÍ VEPŘOVÉHO MASA...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play