...Jsme Navarretinto Ibéricos, společnost zaměřená na zpracovánívepřovéhomasa z prasat krmených žaludy, 100% iberijských, což je jediný typ, který podle normy kvality R.D. 04/2014 může být označován jako "Pata Negra". Zpracováváme pouze naše vlastní prasata, čímž zajišťujeme homogennost našich produktů, neintegrujeme jiné chovy. Chováme v Extremaduře a porážíme a sušíme v Guijuelu. Naše kanceláře...
...Od roku 1971 se rodina Galvano věnuje starobylému umění zpracovánímasa se zvláštní pozorností na svět vepřového. Prodejna, která se stala historickou, vznikla jako malá masna na ulici Sant'Antonino v Raffadali, díky svému zakladateli Galvano Salvatore. Od roku 2010 se řeznictví změnilo v řízení a znovu otevřelo v nových prostorách na čísle 12A na ulici Bellini, díky synovi Antoninovi.
Od svého...
Jsme jedním z nejvýznamnějších závodů na zpracovánímasa v Polsku. Vyrábíme převážně z vepřového a kuřecího masa. Každý den vyprodukujeme přibližně 70 tun.
Polský výrobce uzenin z drůbeže (krůta, kuře) a vepřovéhomasa. Vlastní chov krůt, porážka a zpracování. Rodinná firma s tradicí a kvalifikovaným personálem. Na trhu s masem působíme od roku 1990. Disponujeme vlastní distribucí jak pro 3,5T, tak pro 24T, díky čemuž jsou naše produkty vždy dodávány včas. V současnosti zásobujeme velkoobchodní i maloobchodní zákazníky po celé zemi a vyvážíme produkty do zemí Evropské unie. Klade důraz na profesionalitu a nejvyšší kvalitu produktů v souladu se systémem HACCP.
ETABLISSEMENTS ABERA se nachází na adrese BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Francie a je průmyslem na porážku a zpracovánívepřovéhomasa. Licencovaný typ činnosti: Porážka prasat, porcování vepřovéhomasa, skladování (chladicí zařízení). Naše společnost nabízí balení, zmrazování, přepravní služby a obsluhuje zákazníky po celém světě a poskytuje flexibilní služby distributorům...
Mondial Carni Due srl, průmysl zpracovánímasa, exkluzivní distributor produktů UNIPEG a spolupracující s touto společností, se zabývá velkoobchodním prodejem hovězího, vepřového, koňského a ovčího masa nejlepší kvality z domácích i zahraničních zdrojů pro firmy v oblasti pohostinství, restaurací, supermarketů a řeznictví. Zpracování a distribuce masa jsou prováděny s maximální péčí, kvalita je...
ARA Italy, založená v roce 2007, se opírá o spolupráci techniků a pracovníků s dvacetiletou zkušeností v oblasti zpracovánívepřovéhomasa a průmyslové automatizace obecně, přičemž se zaměřuje na výrobu a prodej zejména zařízení pro zpracovánívepřovéhomasa: stroje na zpracování čerstvých šunek k sušení, hydraulické zařízení s pevným (instalace) nebo mobilním (vozík) agregátem pro odřezávání...
Porážka, dělení, zpracování a balení hovězího, vepřového, ovčího a koňského masa
Vývoj a výroba masných výrobků z hovězího, vepřového, ovčího masa a výrobků na bázi hovězího a vepřovéhomasa
Obchodování s drůbežím a zvěřinou...