Itálie, Montesano Sulla Marcellana
... zakousnutí na rychlo při aperitivu nebo na improvizovaných večeřích s přáteli před televizními seriály nebo fotbalovými zápasy. V tomto online obchodě najdete typické produkty s výrazným jižním akcentem. „Autentická chuť“, kterou každý boccaccio vyzařuje, se netýká pouze řemeslné výroby produktů, ale také, a především, příběhu, který je spojuje s jejich územím: sušená nebo plněná rajčata, grilované lilek, dýňové krémy, artyčoky, brokolice, plněné olivy, plněné papriky a pálivé papričky jsou jen některé z typických produktů z Cilenta přetvořených na boccacci pod olejem.
Španělsko, Jaen
... cenami (zlaté, stříbrné a bronzové medaile) - Extra panenský olivový olej. Má velmi dobrou kvalitu, intenzivní vůni a chuť s zelenou barvou, kyselost 0,2º. Je balen pod značkou "Fuente Peña" - Panenský olivový olej. Má jemnější vůni a chuť, a zelenou barvu se žlutými odstíny (značka "Fuente Peña"). Kvalita je certifikována mezinárodními standardy ISO 9001 & ISO 22000. Pojďme konzumovat olivové oleje! Je to velmi zdravý produkt patřící do středomořské diety (Nehmotné dědictví lidstva) a zabraňuje cholesterolu a stárnutí buněk.
Itálie, Roma
Z stoletých olivovníků na polích pěstovaných bez jakéhokoli chemického ošetření se za studena extrahuje náš extra panenský olivový olej tradičními řemeslnými metodami, s respektem k tradici a nejmodernějším standardům kvality. Sklizeň oliv totiž respektuje správné časy zralosti. Poté, do dvou hodin, začíná mletí. Tímto způsobem olej zachovává všechny své výživné látky, jako jsou polyfenoly a další přírodní antioxidanty, které oleji nakonec dodávají typickou chuť čerstvě sklizené zelené olivy.
Turecko, Manisa
za studena lisovaný extra panenský olivový olej z rané sklizně. Hodnota kyselosti max. je 0,6. Proces lisování probíhá při maximální teplotě 20 °C. Je získáván z zralých oliv metodou za studena. Přípravené produkty jsou skladovány při maximální teplotě 18 °C - 20 °C ve speciálně klimatizovaném skladu. Sklizené olivy jsou lisovány do maximálně 5 hodin. Ostrá ovocná chuť, hořkost a trpkost zelených...
Španělsko, Reus
...Olej z oliv VIRGEN EXTRA nefiltrovaný pochází z katalánské oblasti REUS. TERRA CATALANA je rodinná firma, která vyrábí a prodává tento olej z oliv Virgen Extra - Nefiltrovaný - 100% přírodní. Naše olivy jsou "ARBEQUINAS", malé a jemné, známé po celém světě pro kvalitu oleje, který produkují, kombinující lehkost, jemnost a rafinovanost. Jejich chuť, ovocná vůně a velmi nízká kyselost (hodnota < 0,5%) činí náš olej z oliv VIRGEN EXTRA nesrovnatelným.
Řecko, Spata, Greece (gr)
... nejlepší pro olivové oleje „Stefanos“. Pro řadu produktů Stefanos preferujeme olivy odrůdy Koroneiki, které byly ručně sbírány na panenské půdě Peloponésu. Odrůda Koroneiki je považována za krále oliv a produkuje olivový olej výjimečné kvality. Kromě toho preferujeme, aby náš olivový olej byl nefiltrovaný, aby si uchoval více svých zdravých živin a autentičtější a intenzivnější chuť. Naše firma se nachází jen deset minut jízdy od mezinárodního letiště v Aténách a půl hodiny jízdy od přístavu Pireus.
Francie, St Jean
...Držíme patenty na balení a pražení: vakuové balení pro lepší uchování a proces vaření, který umožňuje vařit semena v nepřetržitém peci místo jejich smažení, což zajišťuje autentičtější chuť a zachovává všechny nutriční hodnoty těchto plodů.
... kulinářské potravinářské produkty jsou exportovány do 22 zemí po celém světě do pečlivě vybraného sítě partnerů. Velkoobchodní ceny pro extra panenský olivový olej (EVOO) - organický (bio) extra panenský olivový olej (EVOO) - řecké olivy - octy - delikatesy, vše z Kréty v Řecku.
Portfolio (1)
Itálie, santa maria la carità
Naše společnost byla založena v roce 1980, kdy jsme začali prodávat olivy na místních trzích. Po několika desetiletích jsme začali prodávat do řeznictví a restaurací. V roce 2000 jsme zvýšili naše prodeje a začali dodávat také velkoobchodníkům a přidruženým supermarketům. Věříme, že náš úspěch na trhu je způsoben vášní a pozorností, kterou věnujeme nákupu a zpracování oliv. I přesto se neomezíme na hledání nových metod, jak co nejlépe uspokojit chuť našich zákazníků a neustále zlepšovat naše produkty.
Bohatá a pečlivě vybraná nabídka typických produktů apulijské gastronomie, balených tak, aby podněcovaly chuť a fantazii v kuchyni. Sortiment zahrnuje paštiky, zeleninu v oleji, nakládanou zeleninu, olivy v nálevu, extra panenský olivový olej, všechny přísně vyrobené z surovin pocházejících z apulijského regionu a balené podle tradičních typických technik.
... studeným lisováním. Získaný extra panenský olej má velmi nízkou kyselost, je voňavý, bohatý na aroma a má charakteristickou ovocnou chuť: autentický lisovaný olej z oliv! Zemědělská společnost Le Farnie je certifikována jako biologická společnost (ccpb) BALENÍ: KANISTER o objemu 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25 litru; SKLENĚNÁ LAHEV tmavá o objemu 0,25 a 0,75 litru; HLINĚNÁ NÁDOBKA glazovaná a ručně malovaná o objemu 4; 0,75; 0,25 litru. Zajišťujeme doručení domů v Itálii a Evropě. Úplný seznam cen naleznete na webu www.agriturismolefarnie.it...
... palubě lodi, s jednou nohou v civilizaci a druhou v přírodě. Ferahi Evler má 18 pokojů, které byly navrženy tak, aby hostům poskytly atmosféru minulosti spolu s komfortem současnosti. Rozmanitost a chuť surovin podávaných při snídani jsou jedinečné pro Ferahi Evler a čekají na vás naše vlastní ručně připravené olivy z Ayvalıku, úžasný ayvalický tulum sýr a čerstvý tvaroh.
Itálie, San Giovanni Rotondo
Olio Ritrovato je olej jako za starých časů, s garancemi dneška. Olivovníky se nacházejí v Národním parku Gargano, v nedotčené krajině. Olivy jsou všechny od odrůdy „Ogliarola Garganica“ a jsou sbírány ručně a lisovány za studena, tradiční metodou, pomocí lisů a fyzikálních lisů, aby se co nejvíce zachovala chuť a vůně oleje. ICEA - Institut pro etickou a environmentální certifikaci - kontroluje a certifikuje každý krok, čímž zajišťuje ochranu životního prostředí a zdraví spotřebitele.
Španělsko, Trasierra
Zaha je název, kterým se na jihu Extremadury označuje květ olivovníku. Tento název jsme zvolili, abychom identifikovali náš extra panenský olivový olej s chutěmi minulosti, chutěmi pečlivě vybranými, ale přizpůsobenými současnému vkusu. K tomu vyrábíme limitované edice našeho oleje, které nám umožňují o něj pečovat a hýčkat ho, jak se na rodinný projekt sluší. S touto stejnou péčí vám pod značkou Zahaoliva nabídneme více tradičních delikates z našeho olivového háje: džemy, olivy... ve snaze najít vynikající chuť řemeslných produktů z našeho regionu.
...která je proslulá svými olivami. Ručně sbírané olivy nejvyšší kvality jsou pečlivě vybírány a okamžitě převezeny do lisovny, kde jsou za studena drceny, aby se lépe uchovala ovocná aroma a typická pikantní chuť. Všichni naši dodavatelé jsou certifikováni kontrolními orgány kvality. Naším cílem je nabízet naše butikové olivové oleje s názvem Serin Virgin Aegean Olive Oil na domácím i mezinárodním trhu a rozšířit náš exportní trh po celém světě, proto budeme potěšeni, když se spojíme s příslušnými společnostmi.
Itálie, Caltabellotta
... z Caltabellotty (odrůda Biancolilla je původní z Caltabellotty), které mu dodávají nezaměnitelnou zelenou barvu se zlatými odlesky a jeho přirozený zakalený vzhled. Je ceněn pro svou vynikající plnou a kulatou chuť zelené olivy s mírným nádechem hořkosti a pikantnosti. Dále má intenzivní a vyváženou ovocnou chuť s nádechem mandlí.
... a aby se čerstvost přenesla na vyrobený olej. Z získané pasty se extrahuje „olejový mošt“, který se odděluje pomocí centrifugace. Takto získaný olej není podroben žádné filtraci, ale pouze přirozené dekantaci (případné nečistoty na dně lahví jsou způsobeny právě přirozenou dekantací), což zvýrazňuje jeho chuť, vůni a zachovává jeho výživové vlastnosti. ZVLÁŠTNÍ POZNÁMKY: extra panenský olej CHIARAMONTE se získává z olivového oleje.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play