...HİSARÖNÜ získala Superior Taste Award (CENU ZA VYNIKAJÍCÍ CHUŤ), udělovanou mezinárodním INSTITUTEM PRO CHUŤ A KVALITU, díky novým a jedinečným chutím, které vytvořila s olivami a které byly hodnoceny jedněmi z nejkvalitnějších porot na světě.
Francie, Evry-Courcouronnes
Olivový olej Sophonis je olej lisovaný za studena, extrahovaný pouze mechanickými prostředky. Náš olej je velmi jedinečný a vyznačuje se velmi jemnou chutí a velmi nízkou kyselostí. Má také zvláštní ovocnou chuť s jemnou vůní mladých oliv. Olej velmi dobře odolává vaření a rozvíjí celou škálu chutí. Konzumovaný v salátu nebo jako zálivka na konci jídla, oživuje a zdůrazňuje charakter pokrmu...
Réunion, Le Tampon
Rodinná firma, která je na trhu již 36 let a specializuje se na velkoobchod, prodáváme náš extra panenský olivový olej THEOS, lisovaný za studena, nejvyšší kvality, vyrobený z jediné odrůdy oliv KORONEIKI, která je celosvětově uznávána pro svou chuť a kvalitu. Nabízíme také širokou škálu bio oliv, BIO bramborových chipsů a BIO vanilky z ostrova Réunion. Náš olivový olej je vyráběn podle přísných pravidel ekologického zemědělství. Ekologická kultivace oliv nám poskytuje olivový olej nejvyšší kvality. Společnost je certifikována ECOCERT FRANCE. Všechny dodávky jsou realizovány z Fos sur mer (13).
Portfolio (4)
Itálie, Arquà Petrarca
... zatížila. V tomto charakteristickém a inovativním mlýně v Benátkách se používají moderní metody zpracování oliv, počínaje pečlivým ručním sběrem, aby nedošlo k poškození plodů před drcením. Kromě pečlivé a důkladné práce na výrobě extra panenského olivového oleje v Frantoio Colli del Poeta má na kvalitu a charakteristickou chuť oleje velký vliv také autochtonní odrůda z oblasti Colli Euganei, kde olivy...
Portfolio (3)
Německo, Solingen
Jordan Olive Oil je rodinný podnik, který se předává z generace na generaci. Dnes vede Jordan Olive Oil Bastian Jordan, ve třetí generaci. Kolovi a Adramitiani jsou dva typy oliv, které se používají k výrobě našeho Jordan Olive Oil a rostou výhradně na řeckém ostrově Lesbos. Olivy jsou lisovány za studena a zpracovávány přirozeně, což zachovává jejich jedinečnou chuť a jemnou vůni. Naše filozofie je jednoduchá: vyrábět jedno z nejlepších olivových olejů na světě za rozumnou cenu.
Portugalsko, Pussos
... přednost starobylé metodě studeného lisování pro výrobu svého oleje. Tento tradiční způsob zpracování oliv byl postupně opuštěn ve prospěch moderních procesů extrakce pomocí změny teploty a tlaku. Olej ALVAIA je kombinací ekologického pěstování oliv galega, tradičního procesu studeného lisování, který respektuje plod a vytváří bohatší chuť, méně kyselou, vyráběnou ekologicky, udržitelně a sociálně odpovědně.
Itálie, Rocchetta Nervina
... jedinečný a pochází z nejlepší odrůdy na světě: kvality taggiasca, která má jemnou chuť připomínající mandle a měkkou ovocnou chuť na závěr. Naše staré sady se nacházejí v Rocchetta Nervina, malé vesnici na italské Riviéře ve výšce 435 metrů nad mořem. Posíláme po celém Spojeném království zdarma od 53 £.
Portugalsko, Porto De Mos
...Rodinná firma, založená v roce 2007. Produkujeme olivy, máme přibližně 8 ha, vyrábíme olivový olej, balíme a distribuujeme pod naší značkou Vila Forte. Nedávno jsme se také začali věnovat výrobě ručně vyráběných sušenek s olivovým olejem a skořicí. Pracujeme pouze s extra panenským a panenským olivovým olejem, nefiltrovaným, vynikající kvality. Jsme z oblasti Leiria/Alcobaça, která není příliš známá svým olivovým olejem, ale mikroklima, které zde panuje, způsobuje, že má jemnou a sladkou chuť, která je stále více oceňována. Vidíme v gurmánských obchodech a exportu naši budoucnost.
... pečlivě vybíráme pistácie jak podle odrůd, tak podle velikosti, přičemž pistácie z La Manchy jsou nejlepší na světě, aby po vyčištění, usušení a zpracování byly zaslány různým firmám na výrobu snacků pro jejich velikost a chuť, a další zpracovávají pistácie pro velký potravinářský průmysl ve Španělsku. Olivy, které přijímáme, jsou nejvyšší kvality, protože půda v Kastilii - La Mancha, odrůdy, které...
Portfolio (1)
Turecko, Koşuyolu/ Istanbul
... %. Extra panenský olivový olej The Mill spojuje stoletou chuť olivového oleje s moderním designem. Olivy Edremit mají jedinečnou chuť. Jsou pečlivě sbírány ze stoletých olivovníků v Kaz Mountains Egejské oblasti a lisovány za studena. Díky tomuto procesu je úroveň kyselosti olivového oleje velmi nízká. Moderní design The Mill přitahuje pozornost a je ideálním olivovým olejem s bohatou vůní a vitamíny...
Francie, Marseille
...Tak moc, že si slavné značky velkoobchodu vybraly MOULIN VILLE France jako importního dodavatele. Importujeme a distribuujeme profesionálům v potravinářském sektoru konzervy a potravinářské produkty z různých koutů světa: Tunisko, Maroko, Španělsko, Itálie, Řecko, Lotyšsko (Balkán), USA, Belgie, Peru, Ekvádor. Vybíráme renomované značky pro jejich chuť a kvalitu v jejich zemi původu. Nabízíme...
Španělsko, Zaragoza
Vybíráme nejlepší olivy ze Španělska (Aragón a jižní Španělsko), abychom zajistili olivy té nejvyšší kvality. Široká škála nakládaných produktů doplňuje rodinu výrobků José Lou, aby se naše značka stala referencí jako dodavatel a distributor oliv a nakládaných produktů. Různé jako vždy. Děti José Lou uchovávají v komoře času chuť tradice a otevírají dveře novým gurmánským kreacím na bázi oliv: olivový pâté a olivovou marmeládu.
Francie, Sarcelles
Slunečné chutě, vůně středomoří se střídají, aby ozdobily stoly při aperitivu nebo dodaly nečekanou chuť klasickým receptům. TAPENÁDY, zelená, černá, lilková, koriandrová, citronová, pikantní, pepřová, bazalková, rajčatová, ančovičková ANTI-PASTI, sušená rajčata v oleji, grilované lilky v oleji, artyčokové srdíčka v oleji. Saláty z artyčoků, lilků, cuket, paprik, rajčat. Česnekový aperitiv...
Turecko, Bursa
... -40 DO +110 STUPŇŮ .. ***OLIVOVÉ BAZÉNY: ZVLÁŠŤ NEJSOU OVLIVNĚNY ŽÁDNÝMI CHEMIKÁLIEMI A CHRÁNÍ BETON ... UDRŽUJE PŘÍRODNÍ CHUŤ OLIVY**** ***ZAVLAŽOVACÍ KANÁLY ***ZAŘÍZENÍ NA ÚPRAVU PITNÉ VODY ***ZAŘÍZENÍ NA ÚPRAVU ODPADNÍ VODY ***PRŮMYSLOVÉ BAZÉNY, BAZÉNY, POTRUBÍ NA ODPADNÍ VODU A POD. ...
Portfolio (5)
Turecko, Akhisar
... systémem BRC a IFS. Z okry se na vaše stoly dostávají různé produkty, jako je pečený lilek, s různými chutěmi. Ideální zemědělství pečlivě zpracovává nejvybranější olivy z oblasti Akhisar, která je považována za centrum kultury stolních oliv, a z vlastních farem. Paprika, která je jednou z nepostradatelných chutí v kuchyních mnoha zemí světa, se dostala do každého jídla, od salátů po těstoviny, a...
Španělsko, Villacarrillo-Jaén
...Agrární družstvo Nuestra Señora del Pilar patří spolu s 9 dalšími družstvy v regionu a společně prodává balený olej pod značkou "CAZORLIVA". Konečným výsledkem celého pečlivého procesu výroby a balení je Extra panenský olivový olej CAZORLIVA, který si zachovává svou chuť, aroma a barvu, což jsou základní charakteristiky vynikající olivy, která se pěstuje v této oblasti.
... dodávány v elegantních lahvích o objemu 250 ml, 500 ml a 750 ml, které díky speciální konstrukci víčka uchovávají svou jemnost až do okamžiku otevření. Anolive nemíchá olivy, naše oleje jsou vyráběny monovarietálně pro maximální chuť. Olivy, které sbírají naši místní farmáři, jsou lisovány co nejrychleji, aby se dosáhlo vynikající jemnosti. Díky tomu, že jsou lisovány a plněny přímo v našem...
Řecko, Thessaloniki
... Olivy Země, s důrazem na čistotu a bezkonkurenční chuť. Naší vizí je vyrábět a nabízet přírodní potravinářské produkty, které jsou jedinečné svým původem, kvalitou, autentičností, nutriční hodnotou a chutí, přičemž respektujeme staletou tradici v Řecku a ve Středomoří, kde jsou základem našeho výživového řetězce. Usilujeme o to, aby naše produkty dosáhly do každé domácnosti v Řecku a za jeho hranicemi, propagovaly kulinářské tradice naší země a nabízely našim spotřebitelům vylepšené stolování s autentičností místních chutí, které mají vynikající chuť.
... okamžitému mletí při pokojové teplotě bez jakýchkoli aditiv, použití nerezové oceli v celém procesu extrakce a přísné hygienické kontrole dosahujeme skutečného ZELENÉHO OLEJE zdravého a přírodního. Olej se extrahuje z zralých oliv, které jsou mezi šesti a osmi měsíci, přičemž se vybírá okamžik, kdy mají maximální úroveň mastných kyselin v dužnině, na konci podzimu. Olivy procházejí prvním lisováním...
Itálie, Imperia
...Skvěle se hodí ke všem pokrmům středomořské kuchyně a dietám, zejména syrový do salátů nebo s zeleninou. Chutný a lahodně voňavý, olej Cannelle velmi dobře zvýrazňuje chuť pokrmů v omáčkách, dresincích a se všemi druhy masa nebo ryb.
Itálie, Caianello
... experimentování ve spolupráci s odbornými degustátory oleje, šéfkuchaři a kulinárními kritiky s jediným cílem vytvořit vynikající olej, který okouzlí i ty nejvybíravější a nejrafinovanější chutě. Olej s velmi nízkou kyselostí, získaný lisováním za studena, je vhodný pro každý typ pokrmu. Naše olivy jsou sbírány v první fázi zralosti, čímž se vyhýbáme tomu, aby barva ze zelené přecházela do tmavší a černé (fáze...
Řecko, Athens
... olej LESBOS jedinečným, a vyznačuje se zlatavě žlutou barvou, intenzivní vůní, jemnou chutí a hladkým tokem. Extra panenský olivový olej LESBOS je ideální pro konzumaci za syrova, neboť kombinuje svou charakteristickou vůni, ovocnou chuť a zlatavě žlutou barvu.
Itálie, Calenzano
Il Nutrimento, založená v roce 1990, je výrobní společnost s velkou ambicí: přinést do domácností chuť starobylých středomořských receptů. S tímto cílem nabízí omáčky na těstoviny, pesto, grilovanou zeleninu, zeleninové krémy a pomazánky na bruschetty, oleje, olivy a mnoho dalších produktů, které spojují tradiční chutě s moderním výrobním procesem. Recepty Il Nutrimento vycházejí z cenného a...
...salátů a polévek. Jeho typická chuť a intenzivní aroma se nejlépe vychutnávají namáčením kousku chleba. Extra panenský olivový olej "OLIOTOLA", lisovaný za studena z oliv pěstovaných na Sicílii (Itálie) a nefiltrovaný, je 100% italský produkt. Sklizeň probíhá od října do listopadu, olivy jsou sbírány ručně a okamžitě převezeny do olejového mlýna, kde se každý večer lisují, aby se zajistila velmi nízká kyselost a zachovaly se všechny cenné složky a charakteristická chuť, typická pro sicilský olej.
Španělsko, Madrid
... % Arbequina, z rané sklizně a z jedné farmy. Používáme nejmodernější systémy sklizně, abychom zajistili minimální poškození oliv před jejich zpracováním. Náš olej se vyrábí do 8 hodin od sklizně. Kombinuje charakteristické chutě odrůdy Arbequina, jako jsou jablko a banán, ale v jejich maximálním rozkvětu. První zelené olivy každé sklizně vytvářejí náš nejcennější extra panenský olej. Vzhled: intenzivní zelená barva Nos: aroma čerstvého ovoce Chuť: intenzivní, vyvážená a plná...
Itálie, San Severo
... KOMBINOVAT S NÁPOJI NEBO APERITIVY, PIVEM A VYBRANÝMI VÍNY. PATITOKI JSOU NOVÝ A ORIGINÁLNÍ PRODUKT, KTERÝ SPOJUJE KVALITU A POHODLNOST. JEJICH CHARAKTERISTIKOU JE ŘEMESLNÁ VÝROBA A UNIKÁTNÍ CHUŤ DÍKY OCHUCENÍ. NABÍZÍME RŮZNÉ FORMÁTY: 120 GRAMŮ NA PRODEJ V MALOODBĚRU NEBO VE VELKOOBCHODU, 250 GRAMŮ V RODINNÉM BALENÍ, 500 GRAMŮ PRO BAR A APERITIVY. NAŠI RECENZI MŮŽETE NAJÍT NA GIALLO ZAFFERANO A PRODÁVÁME ONLINE NA BEERPORT ITALIA. NAVŠTIVTE NAŠI FACEBOOKOVOU A INSTAGRAMOVOU STRÁNKU. MŮŽETE NÁS KONTAKTOVAT NA ČÍSLE 392/6479981 A ZEPTAT SE NA TERESU PASQUANDREU, MAJITELKU FIRMY.
Turecko, Izmir
... je maximálně 0,8 %. a-V přírodních extra panenských olivových olejích musí být vždy přítomny charakteristické ovocné vlastnosti oliv, hořkost a pálivost. U některých odrůd oliv a při časné sklizni může být hořkost a pálivost výraznější. Nicméně senzoricky by neměly mít žádné vady, špatný zápach nebo chuť. Přírodní olivové oleje jsou jako čerstvě vymačkaná ovocná šťáva. Jsou velmi bohaté na vitamíny a minerály.
Turecko, Istanbul
... zprostředkovaného obchodu. Naše společnost má všechny potřebné certifikace. Olivy jsou získávány přírodními metodami z regionu Edremit a jsou vybírány s mimořádnou péčí. Drazí zákazníci mohou najít náš speciální extra panenský olivový olej v několika různých baleních, které mají svou vlastní jemnou chuť, čistotu, vůni a také barvu, která se liší od žluté po zelenou s maximální kyselostí 0,5 %. Jsme schopni...
V našich olivových sadech, které se nacházejí v Egejské a Vnitřní Egejské oblasti, kde se vyrábějí nejchutnější olivové oleje na světě, zpracováváme olivy. Olivové oleje z této oblasti mají nízkou kyselost a jedinečnou, příjemnou vůni, která poskytuje odlišnou chuť. Na začátku října, když jsou olivy ještě zelené, jsou pečlivě sbírány během rané sklizně, aniž by se dotkly země, a umístěny do...
KZ Karaagac je jedním z nejstarších producentů olivového oleje v Turecku, který od roku 1989 vyrábí olivy, olivový olej a produkty pocházející z olivovníků jako butikový producent. Olivové oleje KZ Karaagac pocházejí z oblasti zálivu Ayvalık, o které legenda říká, že produkuje nejaromatičtější olivový olej na Egejských pobřežích. Úžasná chuť získaná z egejských oliv, zdravý elixír… Odrážení chuti...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play