...HİSARÖNÜ získala Superior Taste Award (CENU ZA VYNIKAJÍCÍ CHUŤ), udělovanou mezinárodním INSTITUTEM PRO CHUŤ A KVALITU, díky novým a jedinečným chutím, které vytvořila s olivami a které byly hodnoceny jedněmi z nejkvalitnějších porot na světě.
Francie, Evry-Courcouronnes
Olivový olej Sophonis je olej lisovaný za studena, extrahovaný pouze mechanickými prostředky. Náš olej je velmi jedinečný a vyznačuje se velmi jemnou chutí a velmi nízkou kyselostí. Má také zvláštní ovocnou chuť s jemnou vůní mladých oliv. Olej velmi dobře odolává vaření a rozvíjí celou škálu chutí. Konzumovaný v salátu nebo jako zálivka na konci jídla, oživuje a zdůrazňuje charakter pokrmu...
Réunion, Le Tampon
Rodinná firma, která je na trhu již 36 let a specializuje se na velkoobchod, prodáváme náš extra panenský olivový olej THEOS, lisovaný za studena, nejvyšší kvality, vyrobený z jediné odrůdy oliv KORONEIKI, která je celosvětově uznávána pro svou chuť a kvalitu. Nabízíme také širokou škálu bio oliv, BIO bramborových chipsů a BIO vanilky z ostrova Réunion. Náš olivový olej je vyráběn podle přísných pravidel ekologického zemědělství. Ekologická kultivace oliv nám poskytuje olivový olej nejvyšší kvality. Společnost je certifikována ECOCERT FRANCE. Všechny dodávky jsou realizovány z Fos sur mer (13).
Portfolio (4)
Turecko, Bursa
... -40 DO +110 STUPŇŮ .. ***OLIVOVÉ BAZÉNY: ZVLÁŠŤ NEJSOU OVLIVNĚNY ŽÁDNÝMI CHEMIKÁLIEMI A CHRÁNÍ BETON ... UDRŽUJE PŘÍRODNÍ CHUŤ OLIVY**** ***ZAVLAŽOVACÍ KANÁLY ***ZAŘÍZENÍ NA ÚPRAVU PITNÉ VODY ***ZAŘÍZENÍ NA ÚPRAVU ODPADNÍ VODY ***PRŮMYSLOVÉ BAZÉNY, BAZÉNY, POTRUBÍ NA ODPADNÍ VODU A POD. ...
Portfolio (5)
Turecko, Akhisar
... systémem BRC a IFS. Z okry se na vaše stoly dostávají různé produkty, jako je pečený lilek, s různými chutěmi. Ideální zemědělství pečlivě zpracovává nejvybranější olivy z oblasti Akhisar, která je považována za centrum kultury stolních oliv, a z vlastních farem. Paprika, která je jednou z nepostradatelných chutí v kuchyních mnoha zemí světa, se dostala do každého jídla, od salátů po těstoviny, a...
Španělsko, Villacarrillo-Jaén
...Agrární družstvo Nuestra Señora del Pilar patří spolu s 9 dalšími družstvy v regionu a společně prodává balený olej pod značkou "CAZORLIVA". Konečným výsledkem celého pečlivého procesu výroby a balení je Extra panenský olivový olej CAZORLIVA, který si zachovává svou chuť, aroma a barvu, což jsou základní charakteristiky vynikající olivy, která se pěstuje v této oblasti.
... dodávány v elegantních lahvích o objemu 250 ml, 500 ml a 750 ml, které díky speciální konstrukci víčka uchovávají svou jemnost až do okamžiku otevření. Anolive nemíchá olivy, naše oleje jsou vyráběny monovarietálně pro maximální chuť. Olivy, které sbírají naši místní farmáři, jsou lisovány co nejrychleji, aby se dosáhlo vynikající jemnosti. Díky tomu, že jsou lisovány a plněny přímo v našem...
Řecko, Thessaloniki
... Olivy Země, s důrazem na čistotu a bezkonkurenční chuť. Naší vizí je vyrábět a nabízet přírodní potravinářské produkty, které jsou jedinečné svým původem, kvalitou, autentičností, nutriční hodnotou a chutí, přičemž respektujeme staletou tradici v Řecku a ve Středomoří, kde jsou základem našeho výživového řetězce. Usilujeme o to, aby naše produkty dosáhly do každé domácnosti v Řecku a za jeho hranicemi, propagovaly kulinářské tradice naší země a nabízely našim spotřebitelům vylepšené stolování s autentičností místních chutí, které mají vynikající chuť.
... okamžitému mletí při pokojové teplotě bez jakýchkoli aditiv, použití nerezové oceli v celém procesu extrakce a přísné hygienické kontrole dosahujeme skutečného ZELENÉHO OLEJE zdravého a přírodního. Olej se extrahuje z zralých oliv, které jsou mezi šesti a osmi měsíci, přičemž se vybírá okamžik, kdy mají maximální úroveň mastných kyselin v dužnině, na konci podzimu. Olivy procházejí prvním lisováním...
Itálie, Caianello
... experimentování ve spolupráci s odbornými degustátory oleje, šéfkuchaři a kulinárními kritiky s jediným cílem vytvořit vynikající olej, který okouzlí i ty nejvybíravější a nejrafinovanější chutě. Olej s velmi nízkou kyselostí, získaný lisováním za studena, je vhodný pro každý typ pokrmu. Naše olivy jsou sbírány v první fázi zralosti, čímž se vyhýbáme tomu, aby barva ze zelené přecházela do tmavší a černé (fáze...
Řecko, Athens
... olej LESBOS jedinečným, a vyznačuje se zlatavě žlutou barvou, intenzivní vůní, jemnou chutí a hladkým tokem. Extra panenský olivový olej LESBOS je ideální pro konzumaci za syrova, neboť kombinuje svou charakteristickou vůni, ovocnou chuť a zlatavě žlutou barvu.
Itálie, Calenzano
Il Nutrimento, založená v roce 1990, je výrobní společnost s velkou ambicí: přinést do domácností chuť starobylých středomořských receptů. S tímto cílem nabízí omáčky na těstoviny, pesto, grilovanou zeleninu, zeleninové krémy a pomazánky na bruschetty, oleje, olivy a mnoho dalších produktů, které spojují tradiční chutě s moderním výrobním procesem. Recepty Il Nutrimento vycházejí z cenného a...
...salátů a polévek. Jeho typická chuť a intenzivní aroma se nejlépe vychutnávají namáčením kousku chleba. Extra panenský olivový olej "OLIOTOLA", lisovaný za studena z oliv pěstovaných na Sicílii (Itálie) a nefiltrovaný, je 100% italský produkt. Sklizeň probíhá od října do listopadu, olivy jsou sbírány ručně a okamžitě převezeny do olejového mlýna, kde se každý večer lisují, aby se zajistila velmi nízká kyselost a zachovaly se všechny cenné složky a charakteristická chuť, typická pro sicilský olej.
Španělsko, Madrid
... % Arbequina, z rané sklizně a z jedné farmy. Používáme nejmodernější systémy sklizně, abychom zajistili minimální poškození oliv před jejich zpracováním. Náš olej se vyrábí do 8 hodin od sklizně. Kombinuje charakteristické chutě odrůdy Arbequina, jako jsou jablko a banán, ale v jejich maximálním rozkvětu. První zelené olivy každé sklizně vytvářejí náš nejcennější extra panenský olej. Vzhled: intenzivní zelená barva Nos: aroma čerstvého ovoce Chuť: intenzivní, vyvážená a plná...
Itálie, San Severo
... KOMBINOVAT S NÁPOJI NEBO APERITIVY, PIVEM A VYBRANÝMI VÍNY. PATITOKI JSOU NOVÝ A ORIGINÁLNÍ PRODUKT, KTERÝ SPOJUJE KVALITU A POHODLNOST. JEJICH CHARAKTERISTIKOU JE ŘEMESLNÁ VÝROBA A UNIKÁTNÍ CHUŤ DÍKY OCHUCENÍ. NABÍZÍME RŮZNÉ FORMÁTY: 120 GRAMŮ NA PRODEJ V MALOODBĚRU NEBO VE VELKOOBCHODU, 250 GRAMŮ V RODINNÉM BALENÍ, 500 GRAMŮ PRO BAR A APERITIVY. NAŠI RECENZI MŮŽETE NAJÍT NA GIALLO ZAFFERANO A PRODÁVÁME ONLINE NA BEERPORT ITALIA. NAVŠTIVTE NAŠI FACEBOOKOVOU A INSTAGRAMOVOU STRÁNKU. MŮŽETE NÁS KONTAKTOVAT NA ČÍSLE 392/6479981 A ZEPTAT SE NA TERESU PASQUANDREU, MAJITELKU FIRMY.
Turecko, Istanbul
... zprostředkovaného obchodu. Naše společnost má všechny potřebné certifikace. Olivy jsou získávány přírodními metodami z regionu Edremit a jsou vybírány s mimořádnou péčí. Drazí zákazníci mohou najít náš speciální extra panenský olivový olej v několika různých baleních, které mají svou vlastní jemnou chuť, čistotu, vůni a také barvu, která se liší od žluté po zelenou s maximální kyselostí 0,5 %. Jsme schopni...
V našich olivových sadech, které se nacházejí v Egejské a Vnitřní Egejské oblasti, kde se vyrábějí nejchutnější olivové oleje na světě, zpracováváme olivy. Olivové oleje z této oblasti mají nízkou kyselost a jedinečnou, příjemnou vůni, která poskytuje odlišnou chuť. Na začátku října, když jsou olivy ještě zelené, jsou pečlivě sbírány během rané sklizně, aniž by se dotkly země, a umístěny do...
KZ Karaagac je jedním z nejstarších producentů olivového oleje v Turecku, který od roku 1989 vyrábí olivy, olivový olej a produkty pocházející z olivovníků jako butikový producent. Olivové oleje KZ Karaagac pocházejí z oblasti zálivu Ayvalık, o které legenda říká, že produkuje nejaromatičtější olivový olej na Egejských pobřežích. Úžasná chuť získaná z egejských oliv, zdravý elixír… Odrážení chuti...
Itálie, Montesano Sulla Marcellana
... zakousnutí na rychlo při aperitivu nebo na improvizovaných večeřích s přáteli před televizními seriály nebo fotbalovými zápasy. V tomto online obchodě najdete typické produkty s výrazným jižním akcentem. „Autentická chuť“, kterou každý boccaccio vyzařuje, se netýká pouze řemeslné výroby produktů, ale také, a především, příběhu, který je spojuje s jejich územím: sušená nebo plněná rajčata, grilované lilek, dýňové krémy, artyčoky, brokolice, plněné olivy, plněné papriky a pálivé papričky jsou jen některé z typických produktů z Cilenta přetvořených na boccacci pod olejem.
Španělsko, Jaen
... cenami (zlaté, stříbrné a bronzové medaile) - Extra panenský olivový olej. Má velmi dobrou kvalitu, intenzivní vůni a chuť s zelenou barvou, kyselost 0,2º. Je balen pod značkou "Fuente Peña" - Panenský olivový olej. Má jemnější vůni a chuť, a zelenou barvu se žlutými odstíny (značka "Fuente Peña"). Kvalita je certifikována mezinárodními standardy ISO 9001 & ISO 22000. Pojďme konzumovat olivové oleje! Je to velmi zdravý produkt patřící do středomořské diety (Nehmotné dědictví lidstva) a zabraňuje cholesterolu a stárnutí buněk.
Itálie, Roma
Z stoletých olivovníků na polích pěstovaných bez jakéhokoli chemického ošetření se za studena extrahuje náš extra panenský olivový olej tradičními řemeslnými metodami, s respektem k tradici a nejmodernějším standardům kvality. Sklizeň oliv totiž respektuje správné časy zralosti. Poté, do dvou hodin, začíná mletí. Tímto způsobem olej zachovává všechny své výživné látky, jako jsou polyfenoly a další přírodní antioxidanty, které oleji nakonec dodávají typickou chuť čerstvě sklizené zelené olivy.
Turecko, Manisa
za studena lisovaný extra panenský olivový olej z rané sklizně. Hodnota kyselosti max. je 0,6. Proces lisování probíhá při maximální teplotě 20 °C. Je získáván z zralých oliv metodou za studena. Přípravené produkty jsou skladovány při maximální teplotě 18 °C - 20 °C ve speciálně klimatizovaném skladu. Sklizené olivy jsou lisovány do maximálně 5 hodin. Ostrá ovocná chuť, hořkost a trpkost zelených...
Francie, Sarcelles
Slunečné chutě, vůně středomoří se střídají, aby ozdobily stoly při aperitivu nebo dodaly nečekanou chuť klasickým receptům. TAPENÁDY, zelená, černá, lilková, koriandrová, citronová, pikantní, pepřová, bazalková, rajčatová, ančovičková ANTI-PASTI, sušená rajčata v oleji, grilované lilky v oleji, artyčokové srdíčka v oleji. Saláty z artyčoků, lilků, cuket, paprik, rajčat. Česnekový aperitiv...
... kulinářské potravinářské produkty jsou exportovány do 22 zemí po celém světě do pečlivě vybraného sítě partnerů. Velkoobchodní ceny pro extra panenský olivový olej (EVOO) - organický (bio) extra panenský olivový olej (EVOO) - řecké olivy - octy - delikatesy, vše z Kréty v Řecku.
Portfolio (1)
... palubě lodi, s jednou nohou v civilizaci a druhou v přírodě. Ferahi Evler má 18 pokojů, které byly navrženy tak, aby hostům poskytly atmosféru minulosti spolu s komfortem současnosti. Rozmanitost a chuť surovin podávaných při snídani jsou jedinečné pro Ferahi Evler a čekají na vás naše vlastní ručně připravené olivy z Ayvalıku, úžasný ayvalický tulum sýr a čerstvý tvaroh.
Španělsko, Trasierra
Zaha je název, kterým se na jihu Extremadury označuje květ olivovníku. Tento název jsme zvolili, abychom identifikovali náš extra panenský olivový olej s chutěmi minulosti, chutěmi pečlivě vybranými, ale přizpůsobenými současnému vkusu. K tomu vyrábíme limitované edice našeho oleje, které nám umožňují o něj pečovat a hýčkat ho, jak se na rodinný projekt sluší. S touto stejnou péčí vám pod značkou Zahaoliva nabídneme více tradičních delikates z našeho olivového háje: džemy, olivy... ve snaze najít vynikající chuť řemeslných produktů z našeho regionu.
...která je proslulá svými olivami. Ručně sbírané olivy nejvyšší kvality jsou pečlivě vybírány a okamžitě převezeny do lisovny, kde jsou za studena drceny, aby se lépe uchovala ovocná aroma a typická pikantní chuť. Všichni naši dodavatelé jsou certifikováni kontrolními orgány kvality. Naším cílem je nabízet naše butikové olivové oleje s názvem Serin Virgin Aegean Olive Oil na domácím i mezinárodním trhu a rozšířit náš exportní trh po celém světě, proto budeme potěšeni, když se spojíme s příslušnými společnostmi.
Itálie, Caltabellotta
... z Caltabellotty (odrůda Biancolilla je původní z Caltabellotty), které mu dodávají nezaměnitelnou zelenou barvu se zlatými odlesky a jeho přirozený zakalený vzhled. Je ceněn pro svou vynikající plnou a kulatou chuť zelené olivy s mírným nádechem hořkosti a pikantnosti. Dále má intenzivní a vyváženou ovocnou chuť s nádechem mandlí.
Populární země pro tento vyhledávací výraz