Itálie, Como
... rodině Baj a jejich staré cukrárně Baj, speciální cukrárně v Santa Redegonda, na Piazza del Duomo v Miláně, poblíž La Rinascente, nejdůležitějšího luxusního obchodního domu na světě, kde má Baj občas výstavní totem v některých svátečních obdobích a zvláštních příležitostech. Proto je ideální jako lehký dezert po jídle nebo jako elegantní dárek, také jako firemní dárek s personalizovaným balením značky. Distribuuje se v velkých maloobchodních řetězcích, regionálních maloobchodních řetězcích, HoReCa a obchodech s potravinami a vínem.
Belgie, Walcourt
... přestávka. Oběd v restauraci (předkrm, hlavní jídlo, dezert, 2 sklenice vína a vody v ceně). Místnost ve stylu art deco z roku 1900 bude k dispozici pro vaše hosty, klienty, zaměstnance nebo manažery. Je třeba přinést vlastní audiovizuální vybavení, pokud byste chtěli uspořádat multimediální schůzku. Možnost uspořádat akce pro 10 až 50 osob, rezervace je nezbytná.
Francie, Saint-Pée-Sur-Nivelle
... nikdy neudělali jinak, v srdci přírody! Učiňte z každého dne novou epopej! Grilujte svou čerstvě ulovenou rybu, vydejte se na sběr borůvek na lahodný dezert, najděte neobvyklé a ideální místo pro obdivování západu slunce. Umějte improvizovat podle své nálady, svých přání a počasí: každý den je nové dobrodružství! Hravější a obratnější než obytný vůz, naše nové dodávky, furgony a mini karavany nabízejí veškerý komfort potřebný pro vaše road tripy. Kuchyň, postele, vnitřní stůl, úložné prostory, topení: vše je připraveno, aby vám to usnadnilo.
Organizace akcí, catering. Čerstvé potraviny. Předkrm, hlavní jídlo, dezert.
Portugalsko, Guimaraes
...Fábrica de Cutelarias Belo Inox SA je společnost s více než 60 lety zkušeností ve výrobě nerezové oceli 18/10 pro hotelnictví a domácnost. V celé její široké škále produktů je zřejmá veškerá rafinovanost a kvalita, stejně jako precizní design, který je dostupný pouze těm nejlepším nožířům na světě. Vyrábíme příbory pro domácí použití, příbory pro hotelnictví, stolní příbory, příbory na maso, příbory na dezert, příbory na ovoce, nože, polévkové lžíce, kávové lžíce, soupravy příborů a širokou škálu příborů pro různé typy potravin a příležitosti.
Francie, BOUJAN SUR LIBRON
Od roku 1964 se společnost Avidoc vyznačuje distribucí zmrzlin a mražených produktů pro profesionály v oblasti stravování mimo domov, stejně jako pro pekárny, cukrárny a provozovny rychlého občerstvení v Languedoc-Roussillon. Od předkrmu po dezert vám nabízíme více než tisíc referencí mražených produktů a zmrzlin.
Turecko, Istanbul
Pro veškeré informace o produkci lískových oříšků nás můžete kontaktovat. Lískový oříškový dezert, loupané lískové oříšky, dvojitě pražené lískové oříšky, vše včetně lískového oříškového dezertu. 1. kvalita, ta nejlepší. Jsme nově založená firma a věříme, že budeme úspěšní v našem oboru, proto provádíme potřebné investice. S dostatečným rozpočtem vám dodáváme ty nejkvalitnější lískové oříšky. Zejména pro export do zahraničí je vyčleněn značný rozpočet. Pro nejkvalitnější produkci lískových oříšků nás můžete kontaktovat.
Francie, Reyersviller
... lahodnou kuchyní a výběrem osvěžujících nápojů. Čekají na vás vynikající pokrmy z místních surovin, různé regionální speciality a skvělé saláty. Máme také co nabídnout milovníkům sladkostí. Naše jemná marmeláda, osvěžující zmrzlina, božské dezerty, jemná čokoláda nebo naše pečivo jsou také skvělou volbou na dezert. Chcete si u nás dát lahodný brunch, oběd nebo večeři?
Belgie, Anzegem
Jsme specialisté na výrobu řemeslné Crème Brûlée. Tradiční čerstvý mražený dezert je vyroben z našich čerstvých farmářských vajec a 100 % přírodních vysoce kvalitních ingrediencí. Naší specialitou je naše Crème Brûlée připravená k okamžitému podávání, mražená s křupavou karamelizovanou cukrovou polevou. Balení, velikosti a dokončovací detaily jsou provedeny podle přání zákazníka. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Portfolio (4)
Turecko, Izmir
Služba výroby a servisu İzmir lokma se provádí na vámi určené adrese a v čase, který si zvolíte, v městech jako İzmir, Manisa, Aydın, Balıkesir a dalších. Vyrábíme lahodný İzmir lokma dezert z kvalitní mouky, cukru bez kontrolovaného glukózy a schváleného zdravého oleje, a to na vaší požadované adrese a v čase, který si určíte. Distribuci zajišťujeme od začátku do konce. Pokud má být İzmir...
Turecko, Izmir
Naše vášeň pro Lokma dezert, kterou jsme začali v roce 1979 jako rodinný podnik, se s převzetím veškeré odpovědnosti posunula na zcela jinou úroveň. S založením firmy na azerské pečivo jsme otevřeli pekárnu v Karabağlaru. Naše výrobky z této pekárny se dostávají k lidem na různých místech v Izmiru. Kromě toho poskytujeme služby v naší cukrárně, která se nachází v parku Güzelyalı. Kromě našeho...
„Sa carapigna“ je velmi stará citronová granita pocházející z počátku 17. století, typická pro Sardinii, zejména pro Aritzo. Je připravována výhradně ručně a výrobní techniky zůstaly nezměněny po více než 4 století. NAŠE SLUŽBYSa carapigna, jak jako dezert, tak jako alternativa klasického sorbetu, k integraci do profesionálních cateringových služeb nebo v agroturistikách, restauracích, hotelech a...
Turecko, Izmir
Jedním z tradičních tureckých dezertů je lokma, který je nabízen veřejnosti společností Bereket Lokma za hygienických a ekonomických podmínek. Lokma z Izmiru, o kterou projevuje zájem mnoho lidí, je poskytována v Izmiru a okolních oblastech. Tento dezert, který si získal oblibu pod různými názvy také v Řecku a Arábii, se stal neodmyslitelnou součástí izmirské kultury. Proto je známý jako izmirská...
Itálie, Pretoro (ch)
...Laboratoř na pečení přísně řemeslného charakteru, která vymyslela a zaregistrovala na Úřadu pro patenty v Chieti dezert "Torta del Lupo ...di Pretoro", na bázi hořké čokolády, červeného vína Montepulciano d'Abruzzo, gianduia čokolády a rumu. Doba trvanlivosti produktu je 5 měsíců, skladování při pokojové teplotě max 25°. Dezert je zabalen v elegantní hnědé krabičce s pozlaceným nápisem, což je...
Itálie, Oderzo
... a chutě. Šumivá i tichá vína mají plné tělo a můžete cítit vůni ovoce jako je banán a jablko. Každý druh vína je typický pro daný rok a nemáme vína, která by byla zralá. Jsou snadno pitelná a můžete je kombinovat s jakýmkoli pokrmem od masa po dezert, kromě Chardonnay, které se hodí k rybám. Můžeme také zasílat různou kvalitu vín expresním kurýrem a neexistuje minimální množství pro objednávku.
... produktů z Turecka. Exportní a importní aktivity zahrnují: • Přírodní kámen a další Mramor, Travertin, Vápenc, Keramika, Granit atd. • Stavební materiály Dveře, Okna, Dřez, Kohoutek, Kotvy, Cement, Omítka atd. • Stroje Jeřáb, Stavební stroje, Těžební stroje atd. • Potraviny a zemědělské produkty Zelenina, Ovoce, Džem, Olivový olej, Čokoláda, Dezert atd. • Další požadavky Naše služby zahrnují přípravu...
...Scorzetta je tradiční typický dezert z Bernaldy, který se dnes stal rafinovanou a vyhledávanou klasikou. V historické cukrárně l'Orchidea, instituci v Bernaldě, městě s hlubokými tradicemi v provincii Matera, vyrábí cukrář Vincenzo Zito již více než 50 let scorzetty podle starého tradičního receptu, s pomocí pečlivě vybraných surovin a vynikajících ingrediencí, zpracovaných tak, jak velí tradice...
Náš mléčný dezert je vyráběn ručně s nejpřísnějšími kontrolami kvality, bez barviv, bez konzervantů, s a bez přidaného cukru a bez lepku. To nám umožňuje být konkurenceschopní a prodávat kvalitní produkt bez omezení spotřeby, protože je vhodný pro celou rodinu. Vyrábí se v Jijoně, Alicante (ŠPANĚLSKO), což přináší zkušenosti a kvalitu našemu produktu. Výrobní závod má certifikát potravinářské...
Maďarsko, Szeged
...Oba dezertní základy jsou bez mléka a bez lepku, což zapadá do zdravého životního stylu a diety. Kaiserschmarrn je dobře známý dezert v této části Evropy. Jak název napovídá, Kaiserschmarrn byl oblíbeným dezertem rakousko-uherského císaře Františka Josefa I. a obyvatelů říše. S naším Rizsiri mixem lze toto jídlo připravit za 10 minut. Stačí přidat vodu, smíchat a upéct. Spotřebitelé ho velmi ocenili na mnoha ochutnávkových akcích. Výhodou našeho Rizsiri Kaiserschmarrn je, že může být ochucen různými metodami. Každý si může přizpůsobit chuť podle svých osobních preferencí.
... pomocí manželky Simony, Riccardo Costenaro hrdě vede cukrárnu, kde úspěšně experimentoval s recepty, které spojují toskánskou cukrářskou tradici s valtellinskou: proslulý je jeho „Buccellato“, typický dezert s hrozny, lískovými ořechy, anýzem, mandlemi a vlašskými ořechy, což je exkluzivní recept, na který je právem velmi pyšný. Do budoucna Costenarové sní o dalším rozšíření a nejstarší z jejich synů Nicholas se již rozhodl studovat na hotelové škole, aby jednou mohl jít ve stopách.
Španělsko, BAEZA
...Společnost založená v roce 1886, zaměřená na výrobu všech druhů pekařských a cukrářských výrobků. Zejména "Pastel Baezano", typický dezert z Baezy, v provincii Jaén, jemný listový koláč pro ty nejvybranější chutě. Dále v Grupo Morral nabízíme širokou škálu všech druhů koláčů, dortů, pečiva a pekařských výrobků.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play