Polsko, Warszawa, Poland
...Výrobní proces vaječného prášku začíná tím, že čerstvá vejce procházejí různými pokročilými stroji. Po odstranění skořápek se směs filtruje a skladuje v nádržích při teplotě kolem 4 stupňů, poté se vejce pasterizují a suší se v tenké vrstvě pomocí sprejového sušení. Konečný produkt je sušený a ve formě prášku. Produkt je také často označován jako „vaječný prášek“, „sušené vejce“ nebo „sušený vaječný prášek". Obsahuje přibližně 30-37% bílkovin. Barva se pohybuje od světlé po tmavě žlutou. Produkt nabízený společností Foodcom je bez genetických modifikací.
Portfolio (278)
Polsko, Trzebiechow
...Výrobní a obchodní společnost Kayik Sp.z o.o. byla založena v roce 2009. Hlavně se zabýváme prodejem následujících produktů: • Čerstvá vejce • Čerstvé ovoce • Čerstvá zelenina • Houbové kultury (bílé/hnědé žampiony, hlívy ústřičné) • Sezónní a čerstvé lesní houby, chřest • Jednorázové nádobí (plastové poháry, nádoby, papírové talíře atd.) Primárně prodáváme v Německu a Polsku. S naším vlastním...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play