Nizozemsko, Rozenburg
Itálie, Marmirolo
...W: 270 ÷ 290. Běžná pšeničná mouka (také dostupná jako silná chlebová mouka) z vybraných evropských pšenic, charakterizovaná velkou plasticitou a silou. Ideální pro přímé těsto s průměrnou dobou kynutí. 10KG - 25KG...
Portfolio (56)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Mouka z tvrdé pšenice se používá k výrobě vysoce kvalitní těstoviny skupiny A. Také slouží jako přísada při pečení a používá se při výrobě polotovarů (knedlíky, chinkali atd.), pizzy, palačinek a v cukrářství. Přidání 20-50 % mouky z tvrdé pšenice do těsta pomůže učinit ho méně lepivým a dodá mu vynikající barvu. Tuto mouku můžete také použít jako náhradu vajec. Technologie studeného mletí (t < 40 °C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g...
Portfolio (116)
Francie, Faverolles-Sur-Cher
... g Bílkoviny 4,6 g Sůl 0,2 g Datum minimální trvanlivosti 4 měsíce po výrobě. Naše perníky jsou vyráběny tradičním způsobem v dílně v FaverollessurCher v LoiretCher. Čistý med, protože do našeho receptu nepřidáváme žádné jiné sladidlo; silná chuť jantarového medu spojená s nádechem našeho koření nám poskytuje krásnou délku chuti. Tady je perník, jak ho rádi sdílíme. Čistá hmotnost: 250g Balení: dřevěná forma-fólie-etiketa + proti etiketa Doba výroby: 15 dní...
Portfolio (28)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play