Litva, Kaunas
...Kakaová hmota (známá také jako kakaová masa) je základní složkou při výrobě všech druhů čokolády. Je to první produkt v tekuté formě, který vzniká lisováním kakaových bobů. Kakaová hmota je zdrojem jak kakaového másla, tak kakaového prášku. Po fermentaci procházejí kakaové boby vysokoteplotním procesem pomocí mikronizéru, což způsobuje oddělení slupky od jádra. Poté jsou kakaové boby rozdrceny a používá se větrací stroj k odstranění slupky, čímž se shromažďují pouze kakaové jádra. Po pražení jsou jádra mleta a zpracovávána na kakaovou hmotu.
Portfolio (23)
Rakousko, Althofen
...Naše stroj pro přímé prodejce a poloprofesionály! V závislosti na teplotě smetany a obsahu tuku v mléce potřebuje tento stroj na jeden proces pouze mezi 20 a 35 minutami. Naplňte 4 až 13 litrů smetany do 32litrové nerezové nádoby na smetanu, maximálně až po osu míchadla odnímatelného míchadla z nerezové oceli, a začněte s máslováním. Díky jedinečnému, extravelkému průhlednému víku můžete v klidu...
Portfolio (17)
...Nově vyvinutý balicí stroj A+F CompactLine balí až 150 zabalených máselných balíčků za minutu do wrap-around kartonů. Díky formátovým sadám je zajištěno, že se stroj může rychle přizpůsobit různým formátům. Je možné balit v jednoradových nebo dvouřadových formátech s různými výškami vrstev. A+F CompactLine lze připojit ke všem balicím strojům střední výkonové třídy. Výhody • Modulární konstrukce • Snadná obsluha • Úsporný design • Krátké instalační časy • Vysoká dostupnost...
Portfolio (9)
Slovensko, Malacky
... (glazovaný produkt se v rukou nerozpouští).","multi-zone tempering system provides efficient heat exchange and the formation of stable coca butter β-crystals.":"vícezónový temperační systém zajišťuje efektivní výměnu tepla a tvorbu stabilních β-krystalů kakaového másla.","ADDITIONAL OPTIONS:":"DALŠÍ MOŽNOSTI:","the unique design of the scaler and discs guarantees uniform mixing":"unikátní design škálovače a disků zaručuje rovnoměrné míchání","FEATURES:":"VLASTNOSTI:","cocoa butter":"kakaové máslo","dark chocolate":"hořká čokoláda","icing":"poleva"}...
Portfolio (10)
... rozpouští. Ačkoli je kravské mléko nejběžnějším zdrojem, máslo může pocházet také z mléka jiných savců, včetně ovcí, koz, buvolů a jaků. Máslo může být použito jako ingredience v některých pokrmech, k výrobě omáček, pečiva nebo k namazání na chléb.
Portfolio (50)
Spojené království, Birmingham
...Umožňuje přeformování másla pro extrakci obsahu vody Díky formám může být máslo dodáváno v kulaté, obdélníkové nebo čtvercové podobě. Nastavitelné řezací dráty; umožňuje dělení másla na požadované hmotnostní objemy. Kapacita: Liší se podle přiděleného personálu. Průměrně 500 KG...
Portfolio (9)
...Naše zařízení na výrobu másla se používá k výrobě másla ze smetany.
Portfolio (10)
...P500 je vysoce výkonný stroj na formování, plnění a uzavírání, který zpracovává porce pro mnoho mléčných a potravinářských aplikací, jako jsou čerstvý sýr, máslo, pomazánky, džemy, dresinky a omáčky atd., a také zvládá širokou škálu designů pohárků. Zajišťující nominální výstup až 108 000 porcí/h, P500 představuje ultimátní řešení FFS, které také integruje balení do krabic pro maximální...
Portfolio (3)
Turecko, Sakarya
...YZ série termoformovací plnicí a uzavírací stroje (FSS) pro balení potravin, schopné plnit různé typy pastovitých a tekutých produktů. Stroj je vyroben z nerezové oceli a korozivzdorných materiálů pro snadnou údržbu a sanitaci. Cehuma navrhla každou část termoformátorů série YZ tak, aby splňovala hygienické a čistící požadavky, které dnes vyžaduje průmysl balení potravin. Hlavní aplikace: Smetanový sýr, krémové pomazánky, želé, šťávy, voda, mléčné výrobky, čokoláda, med, džem, máslo, margarín, majonéza, omáčky, pudinky, kečup, kávová smetana a všechny typy jogurtu.
Portfolio (2)
Belgie, Herentals
...Volautomatický plnící a balicí stroj s následujícími funkcemi: - odstraňování obalů - plnění - svařování (folie z role nebo předem vyseknutá folie) - uzavírání K dispozici jsou 3 typy, v závislosti na požadovaném výstupu. Počet obalů na cyklus: 1 až 8 Kapacita: 3.000 až 24.000 obalů / hodinu Dávkovací rozsah: 20 - 1.700 ml (v závislosti na dávkovací válci) Možnosti: - více dávkovacích systémů - automatické doplňování skladu v odstraňovači - servomotorový pohon - odplynění - CIP čištění, laminární proudění vzduchu ... Ideální pro: máslo, dezerty, saláty, omáčky, mléčné výrobky, paštiky, ...
Portfolio (44)
STROJ NA MÁSLO Doma vyrábět máslo nikdy nebylo tak snadné... Seznamte se s naším novým produktem ŠAHBAZ SNÍDANĚ… Nyní si můžete vychutnat přírodní máslo při snídaních. ZAMĚŘTE SE NA TECHNOLOGII Pečlivě sledujeme vyvíjející se technologie. Šahbaz A.Ş, která se rychle posouvá vpřed s důrazem na inovace a výrobu, si za cíl klade moderní podnikání a prioritou je kvalita, aby splnila požadavky trhu a...
Turecko, Denizli
Zjednodušte si svůj složitý proces s jedním strojem. Dairy Wizard dokáže provádět základní procesy, jako je pasterizace (vaření), chlazení, míchání, fermentace a scezování, s jedním strojem. Dairy Wizard je stroj, který vám umožňuje snadno vyrábět všechny druhy sýrů a mléčných výrobků ve vašem domově, ve vašem podnikání nebo na vaší farmě s pomocí automatizace. Dairy Wizard zjednodušuje váš...
Portfolio (10)
Turecko, Denizli
... a realizuje vaše projekty co nejhospodárněji díky spolupráci s domácími i zahraničními firmami, projektové infrastruktuře zaměřené na zvyšování efektivity a kvality produktů a zkušenému montážnímu týmu. Dairy Wizard je perfektně navržený stroj, zejména pro mlékárenskou výrobu. S našimi sériemi Master a Startup Dairy Wizard můžete vyrábět všechny druhy sýrů, jogurt, ayran, máslo a zmrzlinu. Oba stroje mají zařízení na ohřev (pasterizaci), míchání a chlazení. Séria Master má plynové chlazení a automatizační systém, zatímco série Startup má vodní chlazení.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play