Více než 20 let jsem sledoval trh s vaječnými produkty zblízka. Vyrůstal jsem mezi optimalizacemi procesů, marketingovými strategiemi a neustálým cenovým bojem, dnes mám solidní zkušenosti v oblasti vaječných produktů. Jedno je jasné:
O kvalitě se dnes už nedá diskutovat. To je nutnost! Proto je pro mě na prvním místě individuální poradenství. Společně se svými dodavateli neustále pracuji na tom...
...Výrobní proces vaječného prášku začíná tím, že čerstvá vejce procházejí různými pokročilými stroji. Po odstranění skořápek se směs filtruje a skladuje v nádržích při teplotě kolem 4 stupňů, poté se vejce pasterizují a suší se v tenké vrstvě pomocí sprejového sušení. Konečný produkt je sušený a ve formě prášku. Produkt je také často označován jako „vaječný prášek“, „sušené vejce“ nebo „sušený vaječný prášek".
Obsahuje přibližně 30-37% bílkovin. Barva se pohybuje od světlé po tmavě žlutou. Produkt nabízený společností Foodcom je bez genetických modifikací.
...Ekvivalent 66 vaječných žloutků na kg. Pasterizovaný vaječný žloutek se používá při přípravě krémů, zmrzlin, quichů, pečiva... Produkt vyrobený z vajec snesených ve Francii.
Láhev o hmotnosti 1 kg nebo 5 kg.