...Pot de 200GR. Composition cukr z řepy, nečištěný, aroma mléčné čokolády, přírodní barvivo hnědé (E150C) Může obsahovat stopy vajec, mléka, hořčice, arašídů, měkkýšů a korýšů, ryb, sezamových a sójových semen Reference:SUCRE0025B...
Portfolio (200)
Španělsko, La Seca-Valladolid
BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO Podle označení původu Rueda se Solar de Muñosancho věnuje výrobě červených vín (crianzas a rezerv) a bílých vín (mladá a fermentovaná v sudech). Jejich prestižní značky PRIUS, PRIUS DE MORAÑA a SEÑOR DE MORAÑA jsou jasným příkladem jejich kvalitní práce, přičemž všechny tyto značky ve svých odrůdách získaly nejprestižnější ocenění v oboru.
Portfolio (12)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Tento lahodný Gewürztraminer Saint-Georges se vyznačuje rovnováhou mezi jemností a chutí. Díky vynikající rovnováze se jeho elegantní aromatika na patře projevuje jemnými tóny liči, meruněk, broskví, jasmínu, růží a koření. Cukr je zde velmi stravitelný a umožní vychutnat si toto víno jako aperitiv, ale také k foie gras, sýrům s modrou plísní nebo jako dezert. Vydejte se na lahodnou exotickou cestu do Alsaska! Objem: 75cl Typ: Polosuché bílé víno Odrůdy: 100% Gewurztraminer Zbytkový cukr: 17g/L AOC: Alsasko Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2026 Teplota podávání: 8-10°C...
Portfolio (321)
Francie, Auxerre
... původu","Cépage":"Chenin","Bouche":"Sladké ovocné, kde se velmi jemně projevuje slaná kyselost, dominováno jemným cukrem","Temps de garde":"Vrchol – vydrží ještě 5 let","Œil":"Jasně žlutá, pozvednutá léty zrání v suterénu","Taux d'alcoolémie":"12%","Vinification":"Domácí kvasinky. Fermentace a zrání: fermentace při regulované teplotě a zrání 8 měsíců v nádrži. Zbytkový cukr 16g/l","Millésime":"2005","Domaine":"Domaine Vincent Denis","Culture":"Tradiční"}...
Portfolio (190)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Situace: Haut layon Hrozny jsou sklizeny ručně po jednotlivých výběrech. Vinifikace Alkoholová fermentace probíhá v sudech a zrání trvá 18 měsíců v sudech. Zbytkový cukr: 210 g/litr Alkohol: 12,5 Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C Nos: Žlutý Nos: Tóny kdoulí Chuť: Sušené ovoce, kdoule s bohatým závěrem Potenciál zrání: 20 let Vyváženost...
Portfolio (43)
Itálie, San Pietro Di Feletto
...Šumivé víno s jemným a trvalým perlením, ve kterém vynikají květinové a ovocné tóny doprovázené příjemnou kyselinkou. Zbytkový cukr 6 g/l zdůrazňuje svěžest a mineralitu tohoto Prosecca Superiore, které je vždy vyrobeno z čistých hroznů glera vybraných z našich nejmladších vinic v San Pietro di Feletto.
Portfolio (2)
... uzavřeme různé spolupráce s místními italskými vinaři. Všechna naše vynikající italská vína jsou řádně přepravována domů do Dánska. Spolupracujeme s profesionálními přepravními společnostmi, abychom zajistili, že víno během přepravy nezmrzne a nezchladne. Pokud víno zchladne, může se usadit zbytkový cukr. Naši partneři mají chladicí vozy, které udržují konstantní teplotu a tím zachovávají dobrou kvalitu vín.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play