Itálie, Radicofani
Výroba Cacio di Pienza je tradice, která má velmi starobylé kořeny a předává se z generace na generaci až do dnešních dnů. Výrobci mléka se spojili v Cooperativa di Cotignano, přičemž využívají a zachovávají typické postupy zpracování: získávání mléka s jedinečnými aromaty, které mu dodávají byliny typické pro pastviny Val d'Orcia, rafinované techniky zrání a především zvláštní péči o kvalitu sýra...
Portfolio (48)
Itálie, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., přítomná na trhu již čtyři generace, nabízí vysoce kvalitní zralé a čerstvé sýry. Jsme referenčním bodem pro mnoho evropských podniků v oblasti dodávek nejen zralého Parmigiano Reggiano od 12 měsíců až po 60 měsíců, ale také sýrů z kozího a ovčího mléka podle italské tradice. Jsme také dodavateli typických uzenin, jako jsou salám, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Par...
Portfolio (54)
Itálie, Misano Adriatico
...Il Grana Padano DOP o hmotnosti 1 kg je italský tvrdý sýr, vyráběný na území Lombardie, Piemontu, Trentina-Alto Adige a Benátek. Zaručeno vyrobeno z čerstvého mléka a zralé alespoň 9 měsíců, je to sýr s bohatou a jemnou chutí. Ideální jako doplněk k předkrmům nebo jako ingredience do pokrmů z těstovin a rýže.
Portfolio (200)
Itálie, Sizzano
...Označení původu kontrolované (DOC) TIPOLOGIE Červené víno VITIGNO Nebbiolo 100% ABBINAMENTO Pokrm z pečeného nebo grilovaného masa Pokrm z bílého masa Zrálé sýry COLORE Rubínově červená PROFUMO Intenzivní a přetrvávající Malina Fialka a pomerančový květ Červené ovoce GUSTO Suché Dobrá plnost TEPLOTA: 18-20 °C ALKOHOL: 13% obj.
Portfolio (13)
Turecko, Istanbul
Naše společnost se jmenuje Mersoy a nachází se v Istanbulu a Elazigu. Jsme producentem sýrů, džemů, halvy a tureckého medu s širokým sortimentem. Naše centrála a některé výrobní závody se nacházejí v Istanbulu a máme také speciální výrobnu sýrů pouze v Elazigu. Hlavní kancelář se nachází v Mega Center, což je průmyslová oblast potravin a nápojů. Máme 2 značky, a to Mersoy a Oruc Dede. Mersoy se sp...
Portfolio (1)
VEGA MANCHA je mezinárodní ochranná známka pro mléčné výrobky vyráběné společnostmi QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS a QUESERIA LAFUENTE. Naše tradiční farmy na ovčí sýr se nachází v malé vesnici pastýřů nedaleko Albacete, v oblasti La Mancha. Náš sýr se vyrábí pomocí starobylých postupů, které dodávají tomuto sýru vyrobenému ze 100% místního ovčího mléka jeho zvláštní chuť a kva...
Portfolio (10)
Francie, LANGEAIS
Specialista na plastové technologie aplikované v sýrařství, Servi Doryl navrhuje, vyrábí a prodává po celém světě formy, bloky forem, srážecí vany, odkapávací misky a mnoho dalších produktů určených k výrobě všech typů měkkých a tvrdých sýrů. Od roku 1972 Servi Doryl vyvíjí jedinečné techniky perforace, tkaní, tvarování a svařování desek a dílů s vysokým výkonem a kvalitou. Formy na sýr a srážecí...
Portfolio (68)
Francie, Montmorot
...Affinage "Tradice" znamená, že tyto Comtés byly zralé podle tradiční metody zpracování Comtés, která byla používána při založení naší společnosti před téměř 140 lety. Zrání Comtés probíhá tak, aby se podpořila optimální fermentace. Každý kus sýra projde minimálně třemi sklepy, přičemž každý...
Portfolio (18)
Itálie, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana je dynamická společnost, která působí v toskanském agroalimentárním sektoru, přičemž produkty pod značkou Agriqualità z Amiaty a oblasti Val di Paglia jsou výsledkem výrobního řetězce, který vznikl v roce 2005, a vznikl s povolením k certifikaci od Regionální rady Toskánska. Zejména certifikované produkty byly určeny k přímému prodeji v prodejnách značky „i Toscani“, „Casa del Cor...
Portfolio (7)
Slovinsko, Ljubljana
...Nezfiltruje. Potenciál zrání: 2019–2029 Charakteristiky: Barva je hluboká rubínová. Buket naznačuje plně zralé víno a připomíná podrost, zem, vanilku, karamel. Suché, silné víno, třísloviny jsou zcela změkčené, kyseliny jsou stále hojné. Víno je velmi ovocné, vanilka převládá v dochuti, mělo by se pít pomalu. Doporučené pokrmy: Dobré s steakem, zralými sýry nebo samostatně. Podávat při 16 - 18 °C.
Portfolio (10)
Itálie, Nave
...zvěřina, hříbky, lanýže a zralé sýry. Note Obsahuje siřičitany. Kapacita: 0,75 l Kód: 07003 Kategorie: Červená vína Alkohol: 15 % obj. Země: Itálie Region: Piemont Odrůdy: Nebbiolo 100 % Barva: Intenzivní granátová...
Portfolio (46)
... gastronomico: rafinované víno, které doprovází stejně aristokratická jídla, jako je fondue, pokrmy z divočiny a některé zralé sýry. Servire alla temperatura di circa 18°C. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 hodnocení 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Španělsko 2017 stříbrná medaile...
Portfolio (10)
Itálie, Marciano Della Chiana
... ideální samo o sobě nebo s čokoládou. Skvěle se hodí k zralým sýrům. Formát: 0,5 lt. Typ vína: Passito. Ročník: 2019. Země: Itálie. Region: Toskánsko. Odrůda: 100% Aleatico. Zrání: 6 měsíců v malých dřevěných sudech - 6 měsíců v lahvi. Barva: Intenzivní rubínově červená. Aroma: Jahoda, Švestka, Divoká růže. Teplota: 12° C. Ideální s: Čokoládou, zralými sýry.
Portfolio (10)
Španělsko, Altea, Alicante
... hodí k intenzivnějším chutím, jako jsou grilované pokrmy, zralé sýry, sušené ovoce, houby... INGREDIENCE: Voda, ječmenný slad, chmel a kvasnice. ALERGIE: Ječmen HISTORIE: Považujeme tuto Mediterranean Märzen za jednu z nezbytných. Ideální jako úvod do řemeslného piva. Hlavními tóny tohoto piva jsou pražené noty, přičemž si zachovává podstatu být svěžím a velmi snadno pitelným pivem. Navíc naše Märzen je bez glutenu, aby si tuto úžasnou nápoj mohli užít všichni!
Portfolio (9)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... elegance, vyváženosti a jemnosti. Dokonalé párování s rybami, mořskými plody a kozími sýry! Objem: 75cl Typ: Bílé víno Odrůda: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Zrání: K pití již nyní a k uchování až do roku 2031 Teplota podávání: 8-10°C...
Portfolio (321)
Francie, Auxerre
...{"Nez":"ovoce červené, tóny pecek třešní a světlého koření\n","Appellation":"Minervois\n","Conditionnement":"Kartón po 6 lahvích o objemu 75cl\n","Label":"Chráněné označení původu\n","Cépage":"Grenache noir, Syrah\n","Bouche":"plná a hustá, podpořená sametovými tříslovinami\n","Accord met-vin":"červená masa, uzeniny, zralé sýry\n","Références":"Bronzová medaile","Œil":"Oko\nhluboké šaty s karmínovými odlesky\n","Taux d'alcoolémie":"14%\n","Vinification":"sklizeň v plné zralosti, zrající v nádobě\n","Millésime":"2017\n","Domaine":"Domaine Sainte Luchaire\n","Culture":"Biologické\n"}...
Portfolio (190)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Situace: Vysoký layon Vinifikace Alkoholová fermentace a zrání probíhá v sudech po dobu jednoho roku. Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C Oko: Žlutá Nos: Ovocný, kompot, meruňky Ústa: Aroma žlutého ovoce a tóny kandovaného ovoce Potenciál zrání: 5 let Vyváženost: Suché Doporučení k jídlu a vínu: Ryby na omáčce, svatojakubské mušle, bílé maso a zralé sýry. Lopatka na americký způsob, langusta se smetanou a kuře na bílé omáčce. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Turecko, Istanbul
...Aby nezapomněli na chutě, které jste hledali ve svém dětství, pracuje Arist naplno. Důležitou součástí chuti Ariste Eski Kaşar Peynirleri, které jsou zcela ručně vyráběné s jedinečnou děrovanou strukturou, je také to, že byly zralé za podmínek a po dobu, kterou si zaslouží. Po pečlivém zpracování jsou Ariste Eski Kaşar uchovávány v juteových pytlích ve speciálních chladných skladech s vysokou vlhkostí. Ariste Trakya Eski Kaşar sýr je každoročně vyráběn v našich smluvních mlékárnách, stejně jako celá rodina zralých sýrů, pomocí šírdenské kultury.
Portfolio (5)
... ovoce, zelenina (zpracovaná blanšírováním, sušením nebo nakládáním), hotová jídla, sýr (ne všechny sýry lze balit do vakua), těstoviny, nudle, zcela sušené obiloviny, kukuřičná zrna, arašídy atd. Model: WEP-430A Maximální šířka fólie: 400 mm Maximální průměr fólie: 300 mm Hloubka nádoby: ≤120 mm Napětí: 3,5-6 kW Přizpůsobení výkonu: 380 V (220 V) 50/60 H, 3p Rychlost balení: 1~3 otáčky/min Celkové rozměry: 1050X720X940 mm Čistá hmotnost: 245 kg Kompresor vzduchu: 0,6-0,8 (Mpa) Typ balení: MAP...
Itálie, Dorgali
... nose se otevírá majestátně s tóny pazourku, grafitu a malých černých bobulí. Na patře uvolňuje své teplo následované jemnou a obklopující strukturou tříslovin, odhalující tóny černého kakaa. Nefiltrované víno, případné sedimenty neohrožují kvalitu, ale vyzdvihují typičnost a svědčí o integritě a přirozenosti našich enologických postupů. Skvělé v kombinaci s bohatými a strukturovanými pokrmy, jako jsou druhy zvěřiny, červené maso a zralé sýry.
Portfolio (5)
Itálie, Schio
...Ciliegiolo... jiný nápoj z Toskánska. Vizuálně intenzivně červený, téměř neproniknutelný, ovocný, s příjemnými tóny třešňového džemu, zralé ostružiny, mírně kořeněný, bílý tabák, především černý pepř. Na patře je obklopující, vyvážený, harmonický, elegantní a jemný, chvályhodné hedvábné třísloviny. Skvělý nápoj, který se dá kombinovat s srnčí zvěří, s bohatým divočákem na smetaně s polentou a zralými sýry, zralým toskánským pecorinem.
Portfolio (3)
Itálie, Maruggio
...kompaktní Bukét: Borůvkový džem, tamarind, balzamikové tóny Chuť: Plná a kulatá s dlouhým aromatem Teplota podávání (Celsius): 16° - 18° C Doporučeno: První chody k masovým šťávám, zvěřina, pečená červená masa, zralé sýry, houby.
Portfolio (8)
Rumunsko, Sat Saramas Com. Barcani Jud. Covasna
Milkcom je producent mléčných výrobků nacházející se v oblasti Zakarpatských hor, kde se stále praktikují tradiční a přírodní zemědělské metody. Díky kvalitě mléka a naší zvláštní pozornosti, kterou věnujeme procesu výroby našich produktů, se nám daří vyrábět lahodné zralé sýry, zakysanou smetanu, jogurty a další mléčné výrobky. Náš cíl: Spokojit požadavky a očekávání našich klientů prostřednictvím chuti a kvality - nejdůležitějších atributů našich produktů.
Španělsko, Daimiel
Rodinná sýrárna se nachází 15 km od Daimielu (Ciudad Real). Sýry Zacatena jsou velmi ceněny různými lidmi, přičemž mají zvláštní úspěch jak v pohostinství, tak v rodinné spotřebě, od dětí až po dospělé. Nabízíme zralé, polozralé a čerstvé ovčí sýry.
Itálie, Paina Di Giussano
... lžíci a na plátky, více než 30 různých druhů modrých sýrů na bázi Gorgonzoly; uzeniny nejvyšší kvality, čerstvé sýry z Valsassiny (LC), zralé sýry z kravského a kozího mléka, med, džemy, vína, vejce, čerstvé těstoviny, jogurty, mouky, čaje, bylinkové nápoje, sušenky a mnohem více. Vstoupit do naší bottegy je nejen potěšením, ale také způsobem, jak pochopit rozdíl mezi našimi nabízenými řemeslnými produkty a těmi, které se běžně nacházejí na trhu.
Španělsko, Alcalá La Real (jaen)
Ručně vyráběné sýry a mléčné výrobky. Specializujeme se na lisované sýry, čerstvé, polotvrdé a zralé sýry z kozího mléka, jak z pasterizovaného, tak z syrového mléka. Nabízíme také kozí sýr bez laktózy a přírodní kozí jogurt. Naše produkty vynikají kvalitou, chutí a autentičností a byly oceněny v průběhu mnoha let na prestižních soutěžích regionálního, národního a mezinárodního charakteru.
Itálie, Cornegliano Laudense
Založená v 80. letech, společnost vždy pokročila díky neustálému úsilí zaměstnanců zaměřenému na neustálé hledání řešení v souladu se specifickými technologiemi, které mají za cíl neustále zlepšovat mléčné výrobky s ohledem na tradici a typičnost. BIOTEC FERMENTI S.R.L zajišťuje širokou škálu mléčných kultur, které splňují všechny výrobní potřeby pro měkké, zralé, tažené sýry a fermentované mléko; navíc propaguje a poskytuje kultivační půdy, přírodní syřidlo, polymery a potravinářské aditiva.
... vytvářet aktivní spolupráci se spotřebiteli. Jejich vysoce kvalitní gastronomické speciality musí přežít, aby udržely tradici naživu. Nabízíme chuť umění výroby sýrů s vyzrálými a čerstvými sýry a dobrotu v receptech, které jsou tradičně připravovány poctivě, abyste je mohli sdílet doma s kýmkoli chcete. Bbuono vybralo firmy, které vyrábějí typické, čerstvé nebo zralé produkty, přičemž respektují...
Španělsko, Sevilla
... kandované v medu, - paštiky z iberského vepřového, - personalizace produktů, jako jsou oleje, likéry atd., - dárkové kufříky, - potravinové přípravy jako uzeniny z býčího ocasu, uzeniny z vepřových nožiček, uzeniny z tuňáka a další přípravy, - nepasterizované kozí sýry z syrového mléka, - měkké sýry, zralé sýry jak z ovčího, tak z kozího mléka, - sýrové krémy a nakonec z moře máme ančovičky, koláč...
Populární země pro tento vyhledávací výraz