Německo, Heidelberg
...Organický černý pepř ze Srí Lanky je známý svou silnou chutí a aromatickým profilem. Tento vysoce kvalitní pepř dodává pokrmům ostrý, kořeněný nádech a je ideální jak pro vaření, tak pro dochucování.
Portfolio (74)
Španělsko, Molina De Segura
...Černý pepř ve velkém od Lord Spices Group je klasické a všestranné koření, ideální pro přidání chuti a tepla do vašich pokrmů. S tradicí přes sto let jsme lídry v produkci a distribuci černého pepře ve velkém, nabízející personalizované služby na národní i mezinárodní úrovni. Náš černý pepř je pečlivě vybírán a balen v různých formátech, což zajišťuje jeho čerstvost a kvalitu. Bez GMO, náš černý pepř je bezpečná a chutná volba pro vaše kulinářské výtvory.
Portfolio (50)
Francie, Saint Romain La Motte
...Pepř je nejvíce konzumovaným kořením na světě. Nachází se na všech stolech a ve všech kuchyních. Jeho pálivost pochází z piperinu, molekuly, která vyvolává pocit tepla, velmi vyhledávaný při přípravě pokrmů od těch nejjednodušších po ty nejkomplexnější. Černý pepř pochází z popínavé rostliny, na které rostou hrozny malých plodů. Tyto plody jsou sklizeny, když jsou téměř zralé, fermentovány a...
Portfolio (30)
Francie, Le Sen
... pepř, pěstovaný pro své plody, které jsou obvykle sušeny a používány jako koření a dochucovadlo, je kvetoucí liána. Plod pepřovníku, nazývaný "zrno", je při zralosti tmavě červený. Při sušení získává černou barvu. Výroba Na Madagaskaru získáváme zrna černého pepře, která následně destilujeme ve Francii. Tato specifická původ je uznávána pro své silné ovocné a kořeněné vůně. Ref:POIVHE1 Rodina...
Portfolio (97)
Bulharsko, Sofia
...Bílé pepřové zrno je také známé jako bílý pepř. Je to koření. Je vyrobeno z usušeného plodu pepřovníku, stejného jako černý pepř. Toto koření má méně složitou chuť a je obecně lehčí než černý pepř. Bílý pepř se často používá k nahrazení černého pepře, když je potřeba ochutit pokrmy a lehké omáčky, a aby se předešlo kontrastu s černými kousky pepře. Bílý pepř může být použit k přidání pikantnosti do marinád na maso a zeleninu, do polévek, bramborových salátů a restovaných pokrmů. Balení: 250g, 500g a volně...
Portfolio (154)
...Klasické koření pro silný, dobře stravitelný chléb, hrubé, celé zrno Kořenící směs podle vlastní receptury a výroby z nejlepších koření! K ochucení silných chlebů a housek všech druhů. Složení: koriandr, anýz, fenykl, kmín, černý kmín, semena pískavice, pepř Tellicherry Bez cukru, soli, konzervantů a bez umělých aromat Chlebové koření – Chlebový vylepšovač mletý Koření na chléb, které pozvedne...
Portfolio (9)
Francie, Maubeuge
... jasně žlutou barvou je vyrobena z kvalitních a pečlivě vybraných ingrediencí pro jejich chutě: curry, černý pepř, hořčice, kurkuma, jemně nakrájená zelenina. Olej, který tvoří tuto indickou marinádu, je vysoce kvalitní řepkový olej, který umožňuje koření postupně se usazovat na mase, přičemž mu dodává ochranný obal a lesklý vzhled. Tento originální recept jistě potěší chuťové pohárky vašich zákazníků svou jemnou a velmi mírně pikantní chutí. Reference: ART0004...
Portfolio (33)
Španělsko, Granollers
...Vysoce kvalitní mletý černý pepř. Pepř, který podáváme, je nejvyšší kvality a mletý denně pro všechny zákazníky. Má spektakulární chuť a aroma.
Portfolio (6)
Madagaskar, Sambava
...Pepř je jedním z nejprodávanějších koření na světě. Pěstování pepřovníku má svůj původ na pobřeží Malabaru na západě Indie. Využívání černého pepře z Madagaskaru bylo zavedeno Francouzem Emilem Prudhommem ve 20. století. Existují v podstatě dva typy pepře, které na ostrově rostou: černý pepř a divoký pepř z Madagaskaru, také nazývaný divoký pepř voatsiperifery. Černý pepř z Madagaskaru je...
Portfolio (7)
...Rybí a drůbeží pepř. Použití: Jemná citronová nota. Velmi dobře se hodí na ryby a drůbež k dochucení omáček a dresinků. Černý horský pepř, Tellycherry horský pepř, kubébový pepř, Szechuan pepř, zelený horský pepř, bílý horský pepř, dlouhozrnný pepř, citronová myrta. Jemná citronová nota.
Portfolio (10)
Německo, Hamburg
...Kategorie: Kořenící směsi na maso Ovocně svěží a podnětně pálivá, tato směs zajišťuje wow efekt u grilovaných pokrmů všech druhů. Obzvlášť vhodná pro marinády s kvalitním olejem. Složení: Pomerančová kůra, plody šizandry, kmín, černý pepř, skořice (Ceylon), kardamom, kajenský pepř, drcené chilli, máta Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice a celeru. Obsah: 27 g v plechové dóze...
Portfolio (24)
Německo, Bad Bentheim
... Zdravotní vlastnosti černého pepře Hlavní vlastností černého pepře je jeho stimulační účinek na trávení, ale černý pepř má i další vlastnosti. Pepř zlepšuje vstřebávání dalších živin a je silným antioxidantem.
Portfolio (549)
Francie, Brunoy
... pepř Voatsiperifery pochází z malgašského jazyka: „voa“ znamená „ovoce“ a „tsiperifery“ je název liány, na které roste. Velmi vzácný divoký pepř, dokonce i na Madagaskaru, sběr černého pepře Voatsiperifery je namáhavý a nebezpečný úkol, který se provádí ručně šplháním až na vrchol liány, která může dosahovat výšky až 20 m. Tato velmi specifická technika sběru dala divokému pepři z Madagaskaru přezdívku „Pepř z korun stromů“. Hmotnost: 250 g Množství: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg...
Portfolio (11)
Francie, Saint-Etienne
...Systém pneumatického mlýna na kladiva je navržen tak, aby mlel všechny sušené zeleniny, ovoce a koření hygienickým a vysoce kvalitním způsobem pomocí síta a filtru. Stroje používané v systému a všechny části, které přicházejí do kontaktu s produktem v obsahu stroje, jsou vyráběny hygienickým a vysoce kvalitním způsobem s použitím nerezové oceli kvality 304. Produkty, které můžete v tomto systému mlet, (jako sušené produkty) Můžete mikronizovat všechny suché produkty, jako jsou česnek, cibule, petržel, máta, citron, pomeranč, mandarinka, banán, zázvor, kurkuma, koriandr, černý pepř atd.
Portfolio (6)
Francie, Montpellier
...Daleko od standardů velkoobchodního prodeje vám nabízíme černý pepř s výjimečnými organoleptickými vlastnostmi. Náš pepř v zrnech pochází z Andriafiamena Andavakoera, chráněné oblasti na severu Madagaskaru. Sklízí se těsně před plnou zralostí a poté se přirozeně suší na slunci. Nabízíme pouze zrno třídy G1 a G2. Je tedy získáván z divokého prostředí, které ho chrání před stopami antrachinonu nebo jinými chemickými látkami, které v současnosti ohrožují černý pepř z Madagaskaru. Pečlivě je vybíráme po důkladném třídění, abychom si ponechali pouze nejlepší zrna s průměrnou hustotou 600 g/L.
Portfolio (8)
Nizozemsko, Bv Nijkerk
...Po staletí byla středem obchodu (a konfliktů) na cestě koření, postupně kolonizována Portugalci, Nizozemci a poté Angličany, dnes je ostrov nezávislou demokratickou republikou, zemědělství zůstává jednou z sil její ekonomiky. Čistá hmotnost: 1000 gr Složení: černý pepř ze Srí Lanky Botanický druh: Piper nigrum Období sklizně: Únor - duben...
Portfolio (50)
Nizozemsko, Etten-Leur
...Jsme jednou z předních společností dodávajících a exportujících byliny a léčivé rostliny, koření, semena a sušenou zeleninu. Pomůžeme vám najít nejlepší bylinky, koření, semena a obiloviny. Všechny naše produkty jsou nejvyšší kvality a za dostupné ceny. Neváhejte se na nás obrátit pro více informací a podrobností.
Portfolio (244)
Belgie, Mariembourg
...Jste velkým fanouškem pepře? Ilanga Nature vás zve na typ Madagaskaru. Tento černý pepř je skutečným kulinářským pokladem, který promění všechny vaše přípravy v kulinářské mistrovské dílo. Jeho ostré tóny se skvěle hodí k masovým, zeleninovým a mořským pokrmům.
...réf 377002 černý pepř v sypké formě Černý pepř s intenzivní vůní balený v sáčku a kartonu, hmotnost pepře na karton 5 kg nebo 15 kg nebo 30 kg, dodání 2 až 4 pracovní dny po celé Francii. Cena za 1 kilogram 8,46 € bez DPH 8,92 € s DPH (cena za dopravu není zahrnuta)...
Portfolio (1)
Francie, Astaffort
...TO NENÍ VENKOVNÍ TERINA. 100g Emoce dětství se vám vrátí, vaše nejchutnější vzpomínky na piknik na venkově, tato veganská terina je určena k vychutnání na lehce opraženém toastu nebo s pickles z zeleniny či okurky. INGREDIENCE: kokosový olej (35%), voda, sójové bílkoviny, bio pivovarské kvasnice, houby, hořčice, řepkový olej, sůl, agar-agar, bio chia mouka, bio tamari, černý pepř, xeres ocet, koření, česnek, rajčatový koncentrát, ječmenné miso, cibule.
Portfolio (7)
Francie, Bretteville-Sur-Odon
...Specializujeme se na import černého divokého pepře voatsiperifery z Madagaskaru. Nabízíme různé kvality v černé, červené a bílé. Zveme vás, abyste nás co nejdříve kontaktovali, abychom mohli připravit cenovou nabídku.
Portfolio (2)
Španělsko, La Vaguada
...Specialisté na importaci černého pepře v prášku nebo celého v ekologické nebo konvenční kvalitě na požádání, původ Indie a Vietnam, dostupnost analýz na více reziduí, certifikace LACON GMBH, technický list a ekologická certifikace podle nařízení 834/2007 EUR. Prezentace černého pepře v zrnech nebo v prášku, pytle o hmotnosti 25 kg z papíru Kraft, uvádějící číslo šarže, datum výroby a expiraci černého pepře.
Portfolio (10)
Ukrajina, Kharkiv
...▪ Parní sterilizace zaručuje významné snížení až o 99,9 % aerobních počtů na deskách, koliformních bakterií, kvasinek a plísní ve koření. Výsledky jsou potvrzeny výzkumným protokolem výrobce. BEZPEČNÉ PRO LIDSKÉ ZDRAVÍ! ▪ Černý pepř Pripravka obsahuje 4 % piperinu a 2,5 % esenciálních olejů. Proto má náš černý pepř bohatou vůni a pálivost. ▪ Směs pepře obsahuje lahodnou ingredienci - Ancho chili papričku. To je odrůda chili papričky střední pálivosti, původem z Mexika. Ancho chili má měkké plody a chuť kávy s sladkou vůní. ▪ 100 % čistý pepř, bez nečistot: zbytky, hořčice a koriandr.
Portfolio (10)
Turecko, Sakarya
...2-Kmark BALIK HARCI Podle preference je to směs, která se používá k dochucení ryb, které se mají vařit na grilu, v troubě nebo v páře, s materiály obohacenými o vhodné koření. Obsah: Kurkum, pálivá paprika, černý pepř, tymián, nového koření, bobkový list, bílý pepř, sumak, kukuřičná mouka, sůl, cibulový prášek a česnekový prášek obsahuje mouku.
Portfolio (6)
Německo, Freudenstadt
...Červený kampotský pepř je jednou z nejlepších odrůd pepře na světě a je velmi vzácný. Má zvlášť komplexní, ostrou a téměř ovocnou vůni. Pepřové bobule procházejí třemi stupni zralosti: zelené, žluté, červené. Černý pepř, jak ho známe, se sklízí ještě zelený a teprve sušením získává černou barvu. Vzácný červený pepř se získává z celých, plně zralých červených pepřových bobulí, které se tradičně sklízí ručně. Při pěstování se upouští od používání umělých hnojiv a pesticidů. Červený kampotský pepř je nejlepší čerstvě mletý nebo drcený, a to až na závěr pokrmu, a neměl by se vařit.
Portfolio (9)
Spojené království, Slough
... tohoto koření, je dřevnatá stálezelená popínavka. Srí Lanka je jednou z mála asijských zemí, které produkují a pěstují černý pepř, zatímco jihozápadní Indie byla dlouho tradičním domovem tohoto oblíbeného koření. Celý černý pepř Celý bílý pepř Mletý černý pepř Mletý bílý pepř Olej z černého pepře...
Portfolio (9)
Španělsko, Peligros
Produkty Ruca byly založeny v roce 1948 ve městě Granada jako výsledek spolupráce několika členů rodin Martín Molina a Rubio Casero. Naši činnost jsme zahájili jako dodavatelé koření a bylinek pro tradiční domácí "MATANZA" prasete a postupně jsme se specializovali na výrobu PŘIPRAVENÝCH KOŘENÍ pro konzervaci těchto uzenin. V těch prvních letech naše činnost vedla k neustálé změně provozoven po h...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play