Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Iberské prase starší než 10 měsíců. Kousek umístěný na hřbetě prasete, vyňatý z horní části bederního svalu. Kousek vážící mezi 1,2 kg a 1,6 kg. "Cabecero" bez masa z iberského prasete je vysoce kvalitní kousek, vyňatý z hřbetu iberského prasete, konkrétně z horní části bederního svalu. Tento řez o hmotnosti mezi 1,2 a 1,6 kg se vyznačuje svou vynikající kvalitou, intenzivní chutí a šťavnatostí...
Portfolio (16)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
...Jeho stylizovaná forma a jemná noha, typická pro exempláře čistokrevné iberské rasy, jsou prvky, které identifikují náš vlajkový produkt na první pohled. Kromě jeho velikosti, která je menší než u kusů křížených zvířat, a této užší formy, je velmi významná jeho tmavá kopyto, které je opotřebované, protože zvíře páslo volně po dehesa a mohlo si užít dvou montaneras. Uvnitř objevujeme šunku intenzivní červené barvy s velkým množstvím bílých a čistých žil, neboť prase sto procent iberské má až 75 % své tuku infiltraci v svalovině. Celkový vzhled je díky tomu lesklý.
Portfolio (55)
Španělsko, Guijuelo
Společnost Black Pork Sociedad Limitada se specializuje na export 100% iberské šunky z žaludů, a to jak v celých šunkách, tak v plátcích. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Jednotlivé balení 100 gramů Cena: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Španělsko) Doba trvanlivosti: 12 měsíců od data výroby 40 jednotek na krabici (každá krabice má průměrnou hmotnost 6,55 kilogramu) Minimální objednávka: 50...
Portfolio (2)
Španělsko, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo vysoké kvality pocházející z prasat plemene 50% iberické, krmených žaludy během montanery (posledních 6 měsíců života). Zrání více než 24 měsíců. Prase 50% iberické de bellota je prase, jehož původ pochází z čistokrevných iberických prasat (100% iberická) křížených s prasaty plemene Duróc. Tato prasata byla chována na svobodě a krmena během montanery žaludy a bylinami v posledních 6 měsících života.
Portfolio (10)
Španělsko, Sant Andreu De La Barca
...Je to kus masa, který má poměrně hodně intramuskulární tuku, což přispívá k tomu, že je maso šťavnaté a chutné. Je třeba zdůraznit, že i když iberské prase má vyšší podíl tuku než bílé prase, je považováno za zdravější pro naši kondici.
Portfolio (1)
Španělsko, Higuera La Real-Badajoz
Od roku 1994, kdy jsme začali jako společnost transformující sádlo z iberského prasete, jsme v INTEXUR chtěli udržet ducha, se kterým jsme vznikli, a využít excelence, které nám iberské prase poskytuje, abychom je mohli nabídnout našim nejnáročnějším zákazníkům. Tento duch nám umožnil čelit všem výzvám, které dynamika trhu vyžaduje, a proto jsme se rozhodli pro neustálý a kontinuální vývoj, jak v oblasti kvality, tak v technologii, což nám umožňuje přizpůsobit se potřebám každého z našich zákazníků. Produkty: sádlo, škvarky, masová mouka, iberská žebírka, iberský slanina, iberská pancetta, atd.
Španělsko, Talavera La Real (badajoz)
...Jsme chovatelé, máme dobrého prasete a z něj získáváme ty nejlepší produkty. Našim prasatům věnujeme pozornost od chovu až po porážku, což nám umožňuje nabídnout vám naše vynikající šunky, plece, hřbety a klobásy z belloty. Vynikající iberské prase krmené na pastvinách, ze kterého získáváme označení "Bellota 100% Ibérico" a "cebo de campo". Disponujeme více než 4.000 hektary lesů s stoletými korkovými duby v Extremaduře, kde vybíráme, chováme a krmíme naše prasata iberského plemene. Chov a sledování prasete zajišťuje, že naše produkty jsou vynikající a vyznačují se svou kvalitou.
Španělsko, Salamanca
Jamon ibericos artesanos J.Sanz ze Salamanky (Španělsko) je společnost, která prodává uzeniny z vlastní produkce. Jsme firma s více než 70letou tradicí, která vám může nabídnout svou řadu potravinářských výrobků vyrobených z naší suroviny, kterou je iberské prase.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play