Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Iberské prase starší než 10 měsíců. Kousek umístěný na hřbetě prasete, vyňatý z horní části bederního svalu. Kousek vážící mezi 1,2 kg a 1,6 kg. "Cabecero" bez masa z iberského prasete je vysoce kvalitní kousek, vyňatý z hřbetu iberského prasete, konkrétně z horní části bederního svalu. Tento řez o hmotnosti mezi 1,2 a 1,6 kg se vyznačuje svou vynikající kvalitou, intenzivní chutí a šťavnatostí...
Portfolio (15)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
...Vyrobeno z nejvybranějšího libového masa našich iberských exemplářů, náš "Přírodní" iberský chorizo krmený žaludy se vyznačuje intenzivní oranžovo-červenou barvou, která je na dotek jemná a má střední tvrdost, s intenzivní vůní, v níž se jemně vyzdvihuje paprika použitá při jeho přípravě. S intenzivní a pronikavou chutí, kterou dodává iberské vepřové maso použité při jeho výrobě, naše chorizo dobývá i ty nejnáročnější chutě. Nyní, krájené v blistrovém formátu, ideální jako dárek. SKU:245003 Hmotnost zásilky:0,2 kg...
Portfolio (55)
...Iberská vepřová panenka. Podáváme ji čerstvou nebo zmraženou. Vakuově baleno ve formátech 0,5 nebo 1 kg nebo na váhu. Certifikované iberské vepřové maso podle standardu kvality iberského.
Portfolio (7)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, přidané soli a koření, hnětený a plněný do přírodní střívka. S dozráváním přes 4 měsíce, s jemnou chutí a charakteristickou vůní. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Maso z iberského vepřového s žaludy, sůl, paprika, cukry, přírodní koření, rostlinná bílkovina, přírodní aroma a přírodní vepřové střívko...
Portfolio (43)
Španělsko, Murcia
...Naše maso Iberico vykazuje textury a chutě, které svědčí o našem pečlivě sledovaném výrobním cyklu. Ať už pro hotelový průmysl nebo pro spotřebitele, proč si neužít iberijské vepřové ve všech jeho formách? Hmotnost: 1,2 kg...
Portfolio (178)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Iberské Maso Nejvyšší Kvality. Odlišujeme se tím, že se staráme o všechny kroky v produkčním řetězci. Od plemene a krmení zvířat v našich pastvinách (dehesas) až po zpracování a konečnou distribuci našich produktů.
Portfolio (2)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
... kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují certifikované maso nejvyšší kvality, čímž ještě více zlepšují své vlastnosti. Jsou vynikajícím zdrojem železa a vitamínu B12, což činí iberské uzeniny Brisa fantastickou potravinou. Energetická hodnota: 346Kcal / 1439KJ Tuky: 24.7 g Nasycené tuky: 8.4 g Sacharidy: 0.58 g Cukry: 0.58 g Bílkoviny: 30.3 g Sůl: 6.4 g...
Španělsko, Guijuelo
...Nejvyšší kvalita iberské šunky krájené nožem a vakuově balené, 100 % iberské, krmené žaludy. Dodáváme pouze B2B, více informací zde: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimální objednávka: 25 kartonových krabic (1.000 ks). Cena za 25 kartonových krabic: 14.500 € – Exwork Guijuelo, Salamanca (Španělsko) Doba trvanlivosti: 12 měsíců od data výroby. Hmotnost kartonové krabice: 6,55 kg. Doba dodání: k jednání. DOPRAVA: Chlazená 5 °C.
Portfolio (2)
Španělsko, Sant Andreu De La Barca
...Je to kus masa, který má poměrně hodně intramuskulární tuku, což přispívá k tomu, že je maso šťavnaté a chutné. Je třeba zdůraznit, že i když iberské prase má vyšší podíl tuku než bílé prase, je považováno za zdravější pro naši kondici.
Portfolio (1)
Španělsko, Pontevedra
Distribuce a zastoupení vybraných potravin pro specializované obchody a kanál Horeca. Od roku 1990 obsluhujeme naše zákazníky širokým sortimentem produktů: domácí a importované sýry, kdoule, uzeniny, šunky, iberské šunky, bílé šunky, chráněné označení původu, hovězí maso, iberské vepřové maso, slaný treska, mražená treska a treska na bodu slanosti, konzervy, oleje, uzené ryby, 4. a 5. gama...
Španělsko, Higuera La Real-Badajoz
Od roku 1994, kdy jsme začali jako společnost transformující sádlo z iberského prasete, jsme v INTEXUR chtěli udržet ducha, se kterým jsme vznikli, a využít excelence, které nám iberské prase poskytuje, abychom je mohli nabídnout našim nejnáročnějším zákazníkům. Tento duch nám umožnil čelit všem výzvám, které dynamika trhu vyžaduje, a proto jsme se rozhodli pro neustálý a kontinuální vývoj, jak v oblasti kvality, tak v technologii, což nám umožňuje přizpůsobit se potřebám každého z našich zákazníků. Produkty: sádlo, škvarky, masová mouka, iberská žebírka, iberský slanina, iberská pancetta, atd.
Španělsko, Jerez De Los Caballeros
Jsme výrobci uzenin, řemeslníci, kteří používají výhradně přírodní produkty, bez konzervantů a barviv. Distribuujeme čerstvé a mražené iberské vepřové maso.
Exportujeme potraviny a nápoje španělského původu, máme dohody s hlavními výrobci na úrovni Španělska, můžeme vám nabídnout jakýkoli produkt, který potřebujete. Gama produktů: - Olej a ocet španělského původu: - Ibérské produkty se španělským původem: - Šunky s D.O. a ibérské uzeniny. - Vepřové, hovězí a kuřecí maso. - Konzervy ryb a mořských plodů: - Bonito del Norte, tuňák, sardinky...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play