Španělsko, Guijuelo (salamanca)
...Vyrobeno z nejvybranější libové masa našich iberských exemplářů, náš Chorizo de Bellota Ibérico okouzlí pohled intenzivní oranžovo-červenou barvou, jemnou texturou a střední tvrdostí, s intenzivní vůní, ve které se jemně vyzdvihuje použitá paprika. S intenzivní a pronikavou chutí, kterou mu dodává iberská plec použitá při jeho výrobě, naše iberské chorizo dobývá i ty nejnáročnější chutě.
Portfolio (55)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
... koření, rostlinná bílkovina, přírodní aroma a přírodní vepřová střeva. 100 % přírodní ingredience. Bez alergenů. Hmotnost: cca 0,900 kg. Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě neexistují žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě pod 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Maso iberského vepřového z žaludů, sůl, cukry, přírodní koření. Hmotnost: cca 0,900 kg.
Portfolio (43)
Španělsko, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENCE: Krk, maso a kůže z vepřového masa, vaječný bílek, bramborový škrob, sůl, glukózový sirup, mléčná bílkovina, koření, stabilizátor (di- a polyfosfáty), zvýrazňovač chuti (E621) a antioxidant (sodná sůl kyseliny askorbové). Přírodní hovězí střevo. Může obsahovat stopy sóji.
Portfolio (28)
...Nabízíme vám nový koncept snacků. Jsou rychlé a snadné na přípravu, ideální jako předkrm. Můžete je jíst kdekoli: doma, v práci nebo venku.
Portfolio (9)
Španělsko, Toral De Los Vados-León-España
...Šunky a Klobásy Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Průmyslový park Bierzo, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Španělsko www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Portfolio (4)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play