Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Přesně tvarovaná a elegantní část, z tenké trubice. Má růžovou barvu, vynikající chuť, hlubokou vůni a jemný tuk. Ruční výroba, nízký obsah soli a doba zrání mezi 24-28 měsíci. Proces výroby: Horké porcování, chlazení, řezání do tvaru V, solení, přirozené sušení, odpočinek ve sklepě, krájení a balení. Ingredience: Ibérský šunka z žaludů, sůl a konzervanty. Čistá hmotnost: 100 g. Podmínky...
Portfolio (43)
Španělsko, Madrid
Cárnicas Voltoya, porcování, balení, konzervace a marketing hovězích kusů, čerstvých nebo zmrazených, jak na národní, tak na mezinárodní úrovni.
Španělsko, Barbastro
...šunkety atd.). Také vyrábíme plněné vepřové kýty, stejně jako hlavy plněných a zrajících kýty, a další typy uzenin jako secallona, salchichón pages, zrající klobásy, fuet, zrající chorizo typu sarta a různé typy čerstvých uzenin (čerstvá klobása, párky, čerstvé chorizo). Děláme krájené produkty v balení po 100 gramech šunky, ramínka, plněné kýty, hlavy plněné a zrající, chorizo a salchichón. To vše můžete vidět na našich webových stránkách www.pjmayoral.com.
Španělsko, SAN AGUSTIN DEL GUADALIX
Společnost zaměřená na zpracování, porcování, balení a distribuci všech druhů masných výrobků, jejíž hlavní produkce pochází jak z vepřového, tak hovězího masa. Od začátku naší činnosti jsme se zaměřili na export velkých objemů produkce, které podpořeny přísnými kvalitativními opatřeními umožnily získání různých mezinárodních povolení. Většina naší produkce je určena k exportu. Exportujeme do...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play