Německo, Wolfertschwenden
MULTIVAC je celosvětově vedoucí výrobce integrovaných obalových řešení. Kromě výroby obalových strojů se zaměřujeme také na řešení pro zpracování a řezání, pro označování a etiketování, stejně jako pro kontrolu kvality a manipulaci s produkty. Naše tržní pozice je založena na inovativní špičkové technologii, rozsáhlém portfoliu produktů a dlouholetých zkušenostech a odbornosti. Více než 85 dceři...
Portfolio (8)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Přesně tvarovaná a elegantní část, z tenké trubice. Má růžovou barvu, vynikající chuť, hlubokou vůni a jemný tuk. Ruční výroba, nízký obsah soli a doba zrání mezi 24-28 měsíci. Proces výroby: Horké porcování, chlazení, řezání do tvaru V, solení, přirozené sušení, odpočinek ve sklepě, krájení a balení. Ingredience: Ibérský šunka z žaludů, sůl a konzervanty. Čistá hmotnost: 100 g. Podmínky...
Portfolio (43)
IMA DAIRY & FOOD je předním poskytovatelem balicích strojů, technologií a služeb pro mlékárenský a potravinářský průmysl. Společnost nabízí inovativní řešení FFS pro poháry, stick packy a sáčky, která také splňují požadavky na aseptické plnění. S širokým spektrem velikostí a tvarů pohárů IMA vyvíjí přizpůsobená balicí řešení, která jsou testována v laboratoři, aby vytvořila jedinečné designy, kter...
Portfolio (19)
Francie, Pledran
... porcování a balení, - chladničku pro skladování hotových výrobků, - zónu pro expedici (pokud je potřeba), - případně prostor pro prodejní obchod, - jakékoli další specifické úpravy (na vyžádání) Různé možné uspořádání (od jednoho po několik modulů). Oprávněné podle směrnic normy CE Objem drůbeže: 50 až 1200 kusů týdně Plocha: 20 až 200 m² Doba realizace: 1 až 4 měsíce...
Portfolio (7)
... Doporučení k přípravě Naše prémiové Gai Pad Med Mamuang chutná neuvěřitelně lahodně masitě-ovocně-pikantně. Toto jídlo je hotové, čerstvě uvařené a připravené k porcování a servírování. Jednoduše přidejte jasmínovou rýži nebo rýžové nudle a ohromte své hosty. Velikosti balení. 300g jednotlivé misky, až 5kg kbelíky, hluboce zmrazené. dobře zmrazené Gastronomické potřeby Hotelnictví Food Service Hluboce zmrazené potraviny velkoobchod Společné stravování Convenience Gastronomické speciality...
Portfolio (10)
...P500 je vysoce výkonný stroj na formování, plnění a uzavírání, který zpracovává porce pro mnoho mléčných a potravinářských aplikací, jako jsou čerstvý sýr, máslo, pomazánky, džemy, dresinky a omáčky atd., a také zvládá širokou škálu designů pohárků. Zajišťující nominální výstup až 108 000 porcí/h, P500 představuje ultimátní řešení FFS, které také integruje balení do krabic pro maximální...
Portfolio (3)
Belgie, Mouscron
...Horemeat je společnost zabývající se importem a exportem certifikovaného masa se sídlem v Belgii na Mezinárodním trhu Mouscronnois. HOREMEAT vám nabízí široký výběr výjimečného masa a kvalitního foie gras. Importujeme irské maso od skupiny Dawn Meats a provádíme jeho porcování a balení pro sektor Horeca. Našimi koncovými zákazníky jsou velkoobchodníci a restauratéři. Naše společnost existuje...
Portfolio (3)
Polsko, Skawina
... bílkovinných nečistot. I přes alkalickou reakci je šetrný k čištěným povrchům a nepoškozuje je. Bez zápachu. Neutrální barva. Široké možnosti použití za standardních podmínek. Skvělé aplikační možnosti. Obsahuje inhibitory koroze. Je certifikován Národním hygienickým institutem. Balení: 1 litr Balení: 1 L láhev s pumpičkou...
Portfolio (570)
Francie, Rungis
...MARTIN je společnost specializující se na velkoobchodní prodej masa. Balení v ochranné atmosféře umožňuje delší uchování produktů a v velmi dobrých podmínkách. Díky tomuto uchování zůstává kvalita produktu nezměněna po otevření obalu. Naše produkty pocházejí převážně z Anglie, Irska, Rakouska, Nového Zélandu a Argentiny. Máme také produkty balené v PAD (připravené k porcování).
Itálie, Sant'ilario D'enza
My jsme v DalterFood Group již více než 45 let vášnivě zaměřeni na výběr, porcování a balení nejlepších italských zrajících sýrů DOP a dalších italských sýrů a specialit, které distribuujeme po celém světě. Na prvním místě je náš klenot, Parmigiano Reggiano, který vyrábíme na svazích Appennino Reggiano v našich dvou mlékárnách: Caseificio Colline del Cigarello a Canossa (matricola n. 320) a...
Portfolio (6)
Německo, Bruckmühl
...Naše široká produktová nabídka zahrnuje efektivní, na míru šitá řešení pro správné temperování a zmrazování, lisování, porcování, automatizaci, balení grilovacích špejlí a výrobu šašlikových špejlí. High-tech zařízení od TVI pokrývají vše od temperování masa výchozího produktu přes téměř všechny typy porcování, ruční nebo automatické vkládání do misek s následnou kontrolou hmotnosti až po předání hotové porce balicí lince. Naše produkty a řešení se mnohokrát osvědčily v praxi a přesto jsou vždy inovativní.
Portfolio (9)
Telecí maso ve všech jeho podobách. Od celých koster přes jednotlivé kusy až po zakázkové balení: to vše najdete u Vanlommel. S plnou důvěrou. Kontrola, porcování, balení: veškerá naše práce je dokonale přizpůsobena vašim přáním. Naše hluboká specializace vám zaručuje telecí maso té nejvyšší kvality.
Belgie, Tielt
... doby bylo navázáno úzké partnerství se dvěma jatky v blízkém okolí pro porážku. Tento přístup umožňuje každému partnerovi v potravinovém řetězci plně se soustředit na svou klíčovou činnost, aniž by ztratil přehled. Samozřejmě, že partnerství a dlouhodobé myšlení jsou v tomto přístupu v centru pozornosti. Díky zaměření na porcování, balení a distribuci může Delavi velmi flexibilně reagovat na...
Francie, Baud
...systémy na loupání a odstraňování kůže; modulární filetovací systémy; systémy pro formování a porcování masných výrobků; systémy pro odstraňování kostí, úpravu, porcování, balení a etiketování masa a slaniny; kráječe na ryby. MAREL podporuje průmyslové podniky při realizaci jejich projektů a poskytuje svým klientům inovativní technologie, aby vyhověla rostoucím požadavkům na inovace a kvalitu...
... generace, kterou používáme, zaručuje bezpečné uchování zboží a poskytuje vám přístup k monitorování na místě nebo na dálku. Organizace, skladování, operace picking, cross-docking, porcování a balení jsou pečlivě připraveny, koordinovány a evidovány pomocí softwaru WMS.
Belgie, Gierle
Vleba se specializuje na krájení, porcování, balení a výrobu čerstvého masa a čerstvých uzenin. Představují vám tým profesionálních řezníků. Skupina Peeters Govers může s Vlebou a samostatnou službou pro gastronomii, která zajišťuje dodávky čerstvé zeleniny, ovoce a bylinek, postarat se o váš čerstvý sortiment.
Belgie, Oostende
... co nejlépe respektujeme vaše přání. Aby se vám vše dokonale hodilo jak v hmotnosti porce, tak v řezu, balení, sortimentu a zpracování. Předpřipravené pokrmy: od aperobrochette po zigeurschnitzels. Oddělení mletého masa: od karbanátků, masových chlebů po různé hamburgery, klobásy… Studené mísy: upravené saláty… Teplá kuchyně: dušené maso, vol-au-vent,… Také Halal, vegetariánské a rybí produkty.
Nizozemsko, Almelo
Sismatec má jako Stephan Nederland B.V. téměř půl století zkušeností v oblasti vysoce kvalitní procesní technologie v potravinářském a farmaceutickém průmyslu. Sismatec dodává stroje předních značek pro přípravu, zpracování, porcování, plnění, dávkování a balení potravin a farmaceutických výrobků. Kromě toho máme 24hodinovou servisní službu a standardní díly můžeme často dodávat ze skladu. Stephan, TREIF, Turbo, Rex, Proseal, Webomatic, Bilwinco, Vakona, Mado a Günther.
Belgie, Moeskroen
... nejpřísnější kvalitativní normy (HACCP, BRC), se naši zákazníci mohou spolehnout na nejlepší hovězí, telecí a jehněčí maso. Půl kusu hovězího, přední nebo zadní čtvrtina a různé technické kusy, od filet pur po americain, jsou součástí široké nabídky. V nové bourárně v Moeskroenu bylo rovněž zřízeno pracoviště pro porcování a balení hovězího, telecího, vepřového a jehněčího masa. Zde se také vyrábí mleté maso a mleté výrobky, jako jsou klobásy, hamburgery, vinky, …...
Španělsko, Madrid
Cárnicas Voltoya, porcování, balení, konzervace a marketing hovězích kusů, čerstvých nebo zmrazených, jak na národní, tak na mezinárodní úrovni.
Belgie, Bertrix
Základem pro Ardenne Volaille SCRL je produkce vysoce kvalitního kuřecího masa, které především splňuje očekávání a požadavky našich zákazníků, ať už se jedná o chuť, sortiment zpracovaných produktů, dodržování dodacích lhůt a samozřejmě ceny. Tento úroveň kvality a neustálé úsilí o zlepšení lze dosáhnout pouze dokonalým ovládáním našich činností a výběrem našich partnerů na všech úrovních: krmení, chov kuřat, doprava mezi chovatelem a jatky, proces porážky, porcování, výroba, balení a obalování, doprava našich produktů k našim zákazníkům.
Španělsko, Barbastro
...šunkety atd.). Také vyrábíme plněné vepřové kýty, stejně jako hlavy plněných a zrajících kýty, a další typy uzenin jako secallona, salchichón pages, zrající klobásy, fuet, zrající chorizo typu sarta a různé typy čerstvých uzenin (čerstvá klobása, párky, čerstvé chorizo). Děláme krájené produkty v balení po 100 gramech šunky, ramínka, plněné kýty, hlavy plněné a zrající, chorizo a salchichón. To vše můžete vidět na našich webových stránkách www.pjmayoral.com.
Španělsko, SAN AGUSTIN DEL GUADALIX
Společnost zaměřená na zpracování, porcování, balení a distribuci všech druhů masných výrobků, jejíž hlavní produkce pochází jak z vepřového, tak hovězího masa. Od začátku naší činnosti jsme se zaměřili na export velkých objemů produkce, které podpořeny přísnými kvalitativními opatřeními umožnily získání různých mezinárodních povolení. Většina naší produkce je určena k exportu. Exportujeme do...
Francie, Poitiers Cedex 9
... jednotky, zmrazování), hotová jídla (čerstvé, mražené, konzervy, cateringové produkty, uzenářské výrobky), pekárenské a cukrářské výrobky (průmyslové jednotky na výrobu chleba, pečiva a cukrářských výrobků čerstvých a mražených), vejce (centra na balení vajec, jednotky na výrobu vaječných produktů), logistika (logistické platformy, chladírenské sklady), sila a krmiva pro zvířata (zásobování, sběr, skladování, sušení, krmiva pro dobytek), průmyslová architektura (obchody, kanceláře, průmyslové budovy) ...
Francie, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA se nachází na adrese BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Francie a je průmyslem na porážku a zpracování vepřového masa. Licencovaný typ činnosti: Porážka prasat, porcování vepřového masa, skladování (chladicí zařízení). Naše společnost nabízí balení, zmrazování, přepravní služby a obsluhuje zákazníky po celém světě a poskytuje flexibilní služby distributorům...
Portfolio (5)
Itálie, San Pietro Mosezzo
Návrh a realizace zařízení a linek pro mlékárenský a potravinářský průmysl. Zrání: solničky, propichovače, solničky, loupací stroje; Porcování: s proměnlivou hmotností, s pevnou hmotností, s tradičním nožem nebo s ultrazvukovým nožem. Balení. Zařízení pro mořské ježky: od čištění po otevření ježka, automaticky.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play