Belgie, Mouscron
...Horemeat je společnost zabývající se importem a exportem certifikovaného masa se sídlem v Belgii na Mezinárodním trhu Mouscronnois. HOREMEAT vám nabízí široký výběr výjimečného masa a kvalitního foie gras. Importujeme irské maso od skupiny Dawn Meats a provádíme jeho porcování a balení pro sektor Horeca. Našimi koncovými zákazníky jsou velkoobchodníci a restauratéři. Naše společnost existuje...
Portfolio (3)
Telecí maso ve všech jeho podobách. Od celých koster přes jednotlivé kusy až po zakázkové balení: to vše najdete u Vanlommel. S plnou důvěrou. Kontrola, porcování, balení: veškerá naše práce je dokonale přizpůsobena vašim přáním. Naše hluboká specializace vám zaručuje telecí maso té nejvyšší kvality.
Belgie, Tielt
... doby bylo navázáno úzké partnerství se dvěma jatky v blízkém okolí pro porážku. Tento přístup umožňuje každému partnerovi v potravinovém řetězci plně se soustředit na svou klíčovou činnost, aniž by ztratil přehled. Samozřejmě, že partnerství a dlouhodobé myšlení jsou v tomto přístupu v centru pozornosti. Díky zaměření na porcování, balení a distribuci může Delavi velmi flexibilně reagovat na...
Belgie, Gierle
Vleba se specializuje na krájení, porcování, balení a výrobu čerstvého masa a čerstvých uzenin. Představují vám tým profesionálních řezníků. Skupina Peeters Govers může s Vlebou a samostatnou službou pro gastronomii, která zajišťuje dodávky čerstvé zeleniny, ovoce a bylinek, postarat se o váš čerstvý sortiment.
Belgie, Oostende
... co nejlépe respektujeme vaše přání. Aby se vám vše dokonale hodilo jak v hmotnosti porce, tak v řezu, balení, sortimentu a zpracování. Předpřipravené pokrmy: od aperobrochette po zigeurschnitzels. Oddělení mletého masa: od karbanátků, masových chlebů po různé hamburgery, klobásy… Studené mísy: upravené saláty… Teplá kuchyně: dušené maso, vol-au-vent,… Také Halal, vegetariánské a rybí produkty.
Belgie, Moeskroen
... nejpřísnější kvalitativní normy (HACCP, BRC), se naši zákazníci mohou spolehnout na nejlepší hovězí, telecí a jehněčí maso. Půl kusu hovězího, přední nebo zadní čtvrtina a různé technické kusy, od filet pur po americain, jsou součástí široké nabídky. V nové bourárně v Moeskroenu bylo rovněž zřízeno pracoviště pro porcování a balení hovězího, telecího, vepřového a jehněčího masa. Zde se také vyrábí mleté maso a mleté výrobky, jako jsou klobásy, hamburgery, vinky, …...
Belgie, Bertrix
Základem pro Ardenne Volaille SCRL je produkce vysoce kvalitního kuřecího masa, které především splňuje očekávání a požadavky našich zákazníků, ať už se jedná o chuť, sortiment zpracovaných produktů, dodržování dodacích lhůt a samozřejmě ceny. Tento úroveň kvality a neustálé úsilí o zlepšení lze dosáhnout pouze dokonalým ovládáním našich činností a výběrem našich partnerů na všech úrovních: krmení, chov kuřat, doprava mezi chovatelem a jatky, proces porážky, porcování, výroba, balení a obalování, doprava našich produktů k našim zákazníkům.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play