Itálie, Misano Adriatico
...Il BORGOBRUNO Vino Bianco Toscana IGT je elegantní bílé víno toskánské vyšší kvality, ideální k podávání s rybími pokrmy a lehkými sýry. Balené v 75 cl formátu, nabízí jedinečný chuťový zážitek díky své svěžesti a ovocné vůni.
Portfolio (200)
...ORIGIN Suché bílé víno La Misaine Blanc Sec bylo speciálně vybráno našimi enology, aby vám nabídlo vyvážená, autentická a lahodná vína, ideální pro doplnění každodenních jídel. VINIFIKACE Tradiční v nerezových tancích. ODRŮDA HROZNŮ Airen POZNÁMKY K DEGUSTACI Krásná světle žlutá barva s nazelenalými odlesky. Aromata citrusových plodů na nose. Živé a mírně kyselé na patře. KOMBINACE S JÍDLEM Užijte si s mořskými plody, grilovanou rybou nebo krémovými sýry. Podávejte při 9°C (48°F).
Portfolio (96)
Itálie, Radicofani
...Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu pecorina DOP. Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí být na velikost lískového oříšku. Tvar může vážit od 1,00 kg do 3,50 kg. Naše společnost nabízí kus o hmotnosti přibližně 2,00 kg, zralý minimálně 20 dní. Těsto je bílé a kompaktní a chuť je svěží a nenapodobitelná.
Portfolio (48)
Itálie, Milano
... a dezerty, které si můžete vychutnat s jemnými sýry a sýry s vláknitou strukturou jako mozzarella, provola, caciocavallo. Dobře se hodí k rybám, ať už syrovým nebo vařeným; s extra panenským olivovým olejem a citronem zvýrazňuje zálivky na saláty a pinzimonio.
Portfolio (116)
...Výjimečná vůně vykazuje náznaky růže, zralého broskve, květů medu, liči, manga a citrusové marmelády. Jasná chuť zakrývá nízkou kyselost, přecházející do dlouhého sladkého dozvuku. Taková vína se skvěle pijí samostatně, ale nejlepším spojením budou sýry s modrou plísní. • Odrůda: 100% Torrontes • Vinice: Mendoza • Analýza vína: Alc – 13,0%...
Portfolio (15)
Francie, Bordeaux
... hmotou. Mořské plody, ryba na omáčce, salát z drůbežích žaludků, bílé maso, koláče.\n\nAlkohol: 14,5% obj.\nOdrůdy: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nVýrobce: Značka AG Vins\nFormáty a balení: Láhev (75cl) - Karton po 6 - 2020"}...
Portfolio (93)
Itálie, Sizzano
...Víno pro všechna jídla Bílé maso Čerstvé a střední sýry BARVA Intenzivní rubínová AROMA Kořenité a květinové tóny Typická pepřová nota CHUŤ Slaný, příjemně intenzivní Jemné a harmonické třísloviny TEPLOTA: 16-18 °C ALKOHOL: 13% obj.
Portfolio (13)
Francie, Saint-Denis-De-Villenette
Itálie, Gussago
...Greco di Tufo Denominace původu kontrolovaná a garantovaná Oblast produkce: Campania Odrůda: Greco Alkoholický obsah: 13% obj. Barva žlutá slámová Vůně příjemná, intenzivní, jemná, charakteristická Chuť dry, harmonická Gastronomické párování rizota, pokrmy na bázi ryb, sýry Teplota podávání 8°- 10° C.
Portfolio (4)
Francie, Brissac Loire Aubance
...Stříbrná medaile Mezinárodní výzvy Gilbert & Gaillard 2019 ROČNÍK: 2017 ODRŮDA: Chenin. TERROIR: Jílovito-písečné. VINIFIKACE A ZRÁNÍ: Jemné lisování hroznů zlatem zalitých sluncem. Zrání v dubových sudech na jemných kalech pro extrakci komplexní struktury. APPELLACE: AOP Anjou Blanc. POZNÁMKY K DEGUSTACI: Světle zlatá barva, jasná. Aroma žlutého ovoce, opojné květinové a kořeněné tóny (vanilka). Široká chuť s plností a objemem. POUŽITÍ S JÍDLEM: Rybí pokrmy, mušle svatého Jakuba, uzené šunky, sýry. TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ: 9°C. Kartón po 6 lahvích o objemu 75cl...
Portfolio (12)
Francie, Malataverne
...DÉGUSTACE OČI Barva zlatá až zelená, jasná, se žlutozelenými odlesky. NOS Aromatická, expresivní, lehké vůně zimolezu, lehké vůně bílých květin, jemné vůně grepfruitu, bohaté vůně hrušky, vůně anglického bonbónu. ÚSTO Ovocná, bohatá, jemná, hladká, mírně minerální, silné tělo, dobrá intenzita, dobrá perzistence. SERVIS TEPLOTA SERVISU Mezi 11° a 14° POHODLÍ JÍDLA A VÍN Na aperitiv, Ústřice, Grilované ryby, Tvrdé sýry...
Portfolio (188)
Itálie, Maruggio
...Hrozny: Bílé Malvasia – Trebbiano – bílé Pinot Výrobní oblast: Východní oblast Taranto Typ půdy: Červená země smíchaná s tufem a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporovaný alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 120/150 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% - 12% obj. Barva: Slámově žlutá až zlatá Bukét: Velmi příjemná ovocná Chuť: Suchá a osvěžující Teplota podávání (celsia): 8° -10° C Doporučeno: Aperitiv, předkrmy, polévky a jemné suché, vařené červené maso, bílé maso, ryby, mořské plody, vyzrálé sýry.
Portfolio (8)
...Caciocavallo je sýr z nepasterizovaného bufalího mléka z Cilenta, s kulatou taženou hmotou o průměru 9-12 cm a výšce 12-20 cm. Tento tvar je výsledkem ručního zpracování syřidla. Kůra je velmi tenká, hladká a bílé barvy. Hmota je polotvrdá, elastická a slonovinové barvy. Typy a Formáty Bílý a Uzený. Hmotnost: přibližně 1 kg baleno v ochranné atmosféře Kód: CACIOFERR DÉLKA TRVANLIVOSTI: 60 DNÍ...
Portfolio (10)
Španělsko, Almeria
...ALMA AZUL STILL (bez bublinek) je vyrobeno z hroznů 100% Chardonnay, obsahuje 11% alkoholu a je dodáváno v lahvích o objemu 75 cl. Perfektně se hodí k většině receptů středomořské diety, jako jsou tapas, sýry, ryby, mořské plody, bílé maso, těstoviny, paella… Odrůda hroznů: 100% Chardonnay Degustační poznámka: Elegantní modrá barva s sladkými vůněmi ananasu, maliny a marakuji. S vlastní...
Portfolio (2)
...„Císař“, plné, sladké bílé víno s nádhernou, jemnou a elegantní vůní, která obklopuje nos a naplňuje ústa. Ideální jako aperitiv, skvěle doplňuje foie gras, sýry a dezerty. Odrůdy: 100% Gewurztraminer Srážky: 550 mm/rok Věk: 40 let Zrání: 8 až 9 měsíců ve stoletých sudech Alkohol: 12,5% Cukr: 25 g/L Celková kyselost: 2,5 g/L Teplota podávání: 8-10°C Skladovatelnost: 10 let...
Portfolio (36)
Francie, Brue Auriac
... přináší jak krásnou svěžest, tak i velkou kulatost, s ovocnými a jemně vanilkovými tóny, které dodávají sladký a masitý pocit a přispívají k prodloužení potěšení na krásném závěru. Accords mets-vin : Ryby, měkkýši, korýši, sýry Service : 8-10°C Conservation : K pití nyní nebo během 3 až 5 let Particularité : Název cuvée Héritage de Saint Victor odkazuje na mnichy z opatství Saint Victor v Marseille.
Portfolio (7)
Itálie, Dorgali
...Sýr z ovčího mléka se jemným srdcem a krátkým zráním. Tento sýr se vyznačuje hladkou nebo mírně rýhovanou kůrou a barvou, která se pohybuje od bílé po jemně hnědou. Vyrobený z pasterizovaného ovčího mléka, syřidla a soli, Novello Sardo je sladký sýr s měkkou a kompaktní bílou hmotou. Jeho sladká a jemná chuť ho činí ideálním k ochutnání s hruškami, zlatým hroznovým vínem, chlebem Carasau a...
Portfolio (10)
... gastronomico: rafinované víno, které doprovází stejně aristokratická jídla, jako je fondue, pokrmy z divočiny a některé zralé sýry. Servire alla temperatura di circa 18°C. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 hodnocení 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Španělsko 2017 stříbrná medaile...
Portfolio (10)
Francie, Montmorot
...Ponořte Mont d'Or v jeho krabičce do studené vody na čtvrt hodiny. · Vytvořte otvor o průměru několika centimetrů ve středu sýra až k kůře. · Jiná metoda: obalte krabičku Mont d'Or hliníkovou fólií poté, co vykopete střed. · V obou případech nalijte suché bílé víno z Jury.
Portfolio (18)
Francie, Marseille
...Popis produktu: sýr z nepasterizovaného mléka s chráněným označením původu (D.O.P.). Vlastnosti organoleptické: •Vzhled: drsná kůra růžové barvy více či méně intenzivní; těsto má barvu slámově bílé s typickými zelenými žilkami; kůra není jedlá. •Na dotek: konzistence těsta je poměrně měkká. •Vůně: příjemná a lákavá. •Chuť: specifická a intenzivní. Složení: •Celé kravské mléko pocházející z farem...
Portfolio (9)
Francie, Cournon D'auvergne
...Vařené bílé fazole*(55%), voda na vaření, slunečnicový olej*, rajče*, cibule*, sůl, česnek*, rozmarýn*, tymián*, paprika*, pepř*. *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství Doporučení k použití Ideální na pomazání na plátky celozrnného chleba. Můžete také obohatit své pomazánky o další ingredience, jako jsou chia semínka nebo křupavou zeleninu. Umístěte sklenici na hodinu do lednice...
Portfolio (37)
Španělsko, Totanes
...Pasterizované ovčí mléko s černou houbou. Zrání alespoň 3 měsíce. Lehce kyselá a aromatická chuť, doplněná nuancemi, které poskytuje houbu. Párování: Cava, šampaňské nebo bílé víno fermentované v sudu.
Portfolio (10)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... elegance, vyváženosti a jemnosti. Dokonalé párování s rybami, mořskými plody a kozími sýry! Objem: 75cl Typ: Bílé víno Odrůda: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Zrání: K pití již nyní a k uchování až do roku 2031 Teplota podávání: 8-10°C...
Portfolio (321)
Řecko, THESSALONIKI
...Tato kroketa dokonale spojuje bílé a žluté sýry v explozivní chuťové kombinaci. Spojte ji s dresinkem podle vašeho výběru pro maximální potěšení.
Portfolio (9)
Francie, Lys Haut Layon
... tónech, celkově se jedná o suché bílé víno. Doporučení k degustaci: Podávejte chlazené na 10 °C. Doprovází mořské plody, ryby, ale také kozí sýry jako je Valençay. Pro dobrou konzervaci by měly být láhve uloženy na ležato v chladném a tmavém prostoru po dobu 3 let podle ročníků. SOUS SOL: Vápencové Superficie: 4 hektary...
Portfolio (43)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bílý a černý pepř jsou plody jedné rostliny. Na rozdíl od černého pepře je bílý pepř plně zralý plod zbavený perikarpia. Jejich aroma se také liší: bílé je silné, komplexní, s převahou dřevitých tónů, s náznaky pižma a ambry. Doporučení k použití: je lepší používat bílý pepř s rybami, mořskými plody, také skvěle doplňuje zeleninové pokrmy. Použití pro Omáčky, polévky, masové a rybí pokrmy, zvěřinu, mořské plody, sýry Chuť Aromatická-ostrý, jemně kořeněný. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 10 Tuky (g / 100g)… 2,0 Sacharidy (g / 100g)… 42 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 230...
Portfolio (178)
Francie, Roubia
... květin a bílého ovoce, tóny mentolu. Precizní útok na patře. Vývoj na tónech citronu a osvěžující mineralita v závěru.\n\nACCORDS METS-VINS\nSmažené mušle svatého Jakuba na másle. Tvrdé sýry typu Comté.\nVzácné víno. Ideálně k pití mezi 10 a 12°C.\n\nContenance (L):0,75\nPois Brut (kg):1,5\nDegré Alcool (%):13"}...
Portfolio (28)
...SCAMORZA A CACIOCAVALLO Z KRÁVY A VODNÍHO BUFFALA, BÍLÉ A UZENÉ...
Portfolio (9)
Francie, Saint-Etienne
...Sýr s modrou plísní z pasterizovaného kravského mléka, jehož těsto je bílé, hladké s otvory a plísněmi. Jeho textura je jemná a rozplývavá, pevná, nelepivá. Jeho pikantní chuť, typická pro modrý sýr, zvýrazní chuť vašich pokrmů; pizza, saláty, omáčky nebo jako přísada.
Portfolio (187)
Itálie, Peschiera Borromeo
...Bílé polystyrenové tácky, odolné proti nárazům, rozměr: 170x180x50 mm, vhodné pro použití v potravinářství, zejména pro obalované výrobky, malé kusy masa, kuřecí křídla, čerstvé těstoviny a sýry.
Portfolio (4)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play