Belgie, Rumst
... každodenní vaření a servírování. Jeho silná, masivní struktura jej činí praktickým pro těžké úkoly, zatímco si zachovává stylový vzhled. Ať už připravujete jídlo nebo prezentujete pokrmy, prkénko na krájení Eisenbach G0121 kombinuje trvanlivost, funkčnost a eleganci pro všechny vaše kulinářské potřeby. Vlastnosti: - Vysoká kvalita přírodního organického dřeva – Vyrobeno z prémiového organického dřeva...
Portfolio (228)
Belgie, Anderlecht
...motor je tak chráněn před jakýmikoli vniknutí tuku nebo šťávy z masa. Namontováno na kuličkových ložiscích, nepodporuje ani hmotnost masa, ani nárazy uživatele, a je tedy chráněno před jakýmikoli torzemi. Snadná údržba: Odtoková miska s perforovanou mřížkou a odnímatelným sběrným zásuvkou. Infrapanely s vysokým tlakem, regulace pomocí ventilu, bezpečnostní termočlánky. Dodáváno s: 1 kompletní...
Portfolio (189)
Belgie, Beringen
...Steak z hovězího vršku se krájí z celého vršku, který pochází zevnitř zadní nohy, mezi silnou stranou a silversidem. Ačkoli se prodává jako steak, nejlépe se hodí, když se nakrájí na kostky pro pomalé vaření v sytém kastrolu nebo dušení.
Portfolio (189)
Belgie, Marchienne Au Pont
...La Martin’ s Cook je keramický hrnec vyrobený ručně s využitím tradičních technik hrnčířů z Bouffioulxu v Belgii. Dietní a chutný Jedná se o dietní vaření, které nevyžaduje použití tuků. Přírodní tuky z potravin a šťávy z masa, ryb, drůbeže,... stejně jako voda z vegetace zeleniny a výměna s vlhkostí jsou zcela dostatečné. „Martin’s Cook“ umožňuje výměnu mezi všemi prvky a nabízí autentické...
...Specializujeme se na solené, vařené a uzené masné výrobky z vepřového, kuřecího, krůtího, hovězího, telecího a jehněčího masa. Lahodné masné výrobky s typickou chutí vznikají různými zpracováními. Jako je marinování, solení, kořenění, vaření, pečení a opékání. Tak máte možnost přizpůsobit produkt 100 % svému vkusu. Disponujeme moderním výrobním zařízením, které nám umožňuje sestavovat malé i velké balení masných výrobků. Naše infrastruktura odpovídá standardům BRC, HACCP a Autocontrol guide 18 & 19. Kromě naší výrobní linky na masné výrobky máme také kompletní oddělení na krájení a krouhání.
Belgie, Marquin
... vepřového, hovězího masa a vajec. Výběr různých surovin (kuřecí, slepičí, krůtí, ale také vepřové, hovězí a vařená vejce) vyhovuje nejrůznějším požadavkům a aplikacím při výrobě hotových jídel, kuřecích salátů, vol-au-vent, sendvičů, konzerv, polévek, pizz atd. z různých sektorů čerstvých vakuovaných produktů, ultra čerstvých produktů v kontrolované atmosféře a zmražených IQF.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play