Francie, Pledran
...Modul určený pro řezání a přípravu všech typů masa (hovězí, ovčí, vepřové, kozí atd.). Nabízíme vám - na výběr - modul zahrnující: - zónu příjmu surovin (karas) - zónu řezání a balení - část vaření (na vyžádání) - prostor pro skladování hotových výrobků - místnost pro skladování zásob, - šatnu - část sociálních prostor (kancelář, odpočinková místnost atd.) (na vyžádání) - zařízení a...
Portfolio (7)
... příprav. - Infuzované do masa v šťávě nebo omáčce, jako je kuřecí nebo telecí. K tomu můžete do plodu propíchnout dírky špičkou nože nebo jehlou. Tekutina při vaření se postupně vsakuje do citrusového plodu a tím šíří jeho vůni do celého pokrmu. Jakmile je infuzován, citron nemá chuťový smysl být konzumován celý. Objevte oloupané černé citrony zde Sáček: 5 kg Sáček: 15 kg...
Portfolio (45)
... Spirulina v prášku Balení: sklenice Pet 100g Použití: Okořenění: Ideální pro zvýraznění salátů, polévek, zeleniny, masa a ryb s jedinečným mořským nádechem. Kreativní kuchyně: Použijte ji k ozdobení pokrmů z mořských plodů, těstovin nebo rýže, nebo pro zdravé občerstvení na zeleninových chipsách nebo popcornu. Zdravotní výhody: Zdroj bílkovin: Spirulina je bohatá na kompletní bílkoviny, obsahující všechny esenciální aminokyseliny. Reference:SEL00026...
Portfolio (200)
Francie, Baie-Mahault
...Objevte naši vepřovou kostru, připravenou s největší péčí, aby nabídla chutné a kvalitní maso. Ideální pro profesionály v oblasti masa a nadšence do vaření, náš vepřový dobytek je chován za optimálních podmínek, aby byla zajištěna jemná a šťavnatá svalovina. Vhodná pro množství receptů, od uzenin po dušená jídla, je vepřová kostra prvotřídní volbou. Objednejte si nyní a užijte si výjimečnou kvalitu našeho vepřového masa.
Portfolio (51)
...Étamine a mušelín STN jsou určeny pro vaření foie gras a šunky v utěrce Charakteristiky: Etamine a mušelín 100% potravinářská bavlna Certifikováno pro vaření foie gras a šunky 100% přírodní a bez jakýchkoli chemických látek 100% biologicky rozložitelné Vysoká odolnost vůči teplotě Rozměry Všechny rozměry Funkce Vaření Obory Zpracování masa – Řeznictví, Uzenářství – Uzenářské výrobky...
Portfolio (30)
Francie, Chaville
...Agromaya vám nabízí kompletní bílý nebo pestrý sezam. Vynikající posyp na salát, lze jej použít k vylepšení masa, drůbeže, ovoce a zeleniny. Sezam, ve všech svých formách (v semenech, oleji, pastě) je neuvěřitelně výživný. Při pražení ztrácí část svých výživových kvalit, ale získává na chuti. Vitamíny, zejména, špatně snášejí vaření a jejich množství se snižuje ve srovnání s syrovým a bílým semínkem.
Portfolio (7)
Francie, Guérande
...Ideální společník pro všechny vaše recepty na bázi vína, nebo jednoduše pro zvýraznění vašich pokrmů. Ideální pro červené omáčky, vaření masa, dušené brambory, pokrmy na bázi rajčat, staromódní polévky. Víno, červené nebo bílé, v přípravě pokrmů sahá až do starověku a dodnes najdeme mnoho důkazů v regionální kuchyni. Není možné zmínit červené víno v kuchyni, aniž bychom pomysleli na coq au vin, boeuf bourguignon, daube a mnoho dalších receptů. Po odpaření alkoholu červené víno přináší své třísloviny, které dodají pokrmům ten tak zvláštní charakter. SKU:SGEVR250...
Portfolio (42)
Francie, Castelnaudary
...Fazole lingoty původem z Francie, omáčka (na bázi vepřového masa, koření, zeleniny, česneku, rajčat), sůl, pepř. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Můžete je přidat do kastrůlku nebo je jednoduše podávat k masu. Zkuste je nalít do mísy s pečeným kuřetem na konci vaření. Vařené fazole: jednoduchý recept, ale tak dobrý!
Portfolio (37)
Francie, Soreze
... velkou setrvačnost, což umožňuje rovnoměrné uvolňování tepla po dlouhou dobu. Jeho konstrukce a tvar umožňují dokonalou ventilaci a regulaci teploty (nastavitelná od 70 do 350 °C), což umožňuje používat váš gril nejen jako gril na přímé nebo nepřímé vaření, ale také jako troubu a pro dušená jídla nebo jako studený uzenář. REF:BARBIGXL Hlavní materiál: glazovaná keramika Další materiál: nerezový rošt Barva: zelená Výška: 78 cm Čistá hmotnost: 99 kg...
Portfolio (195)
Francie, Valréas
...Pocházející z prvního vaření čerstvé černé lanýže, tento lehce slaný nektar odhaluje autentickou a silnou vůni černé lanýže z Provence. Tipy na degustaci: Ideální pro přípravu omáček, obohacení risotta nebo deglazování masa.
Portfolio (10)
Francie, Avernes
...Slunečnicový olej lisovaný za studena je bohatý na Omega 3 a vitamin E (pro elasticitu pleti). Tento olej s arómami artyčoku se používá na dochucování a vaření. Skvěle se hodí k chřestu, artyčoku, květáku… Bude ideální pro vaše majonézy. Při vaření je perfektní na opékání masa a smažených brambor. Hmotnost: 4,800 kg...
Portfolio (14)
Francie, Olivet
...Reference 3317960007527 Dřevitá, svěží, pikantní a příjemně aromatická vůně. Černé pepřové bobule se sbírají zelené, poté se podrobují fermentaci po několik dní a suší se na slunci, pod jehož vlivem se zvrásní a zčernají. Pepř tradičně zvýrazňuje chuť všech slaných pokrmů. Preferujte použití celých zrn pro dochucení masových vývarů. Aby pepř neztratil své aroma a nepřidal přípravě hořkost, je lepší ho přidat na konci vaření. Tipy na použití: sauces, masa, vejce, nádivky, paštiky, zelenina...
Portfolio (114)
Francie, Port Brillet
...Obalový úplet pro čtvrtě masa, • Vařicí obaly pro uzeniny, • Tašky na kouření a vaření, • Infuzory pro zrání vína.
Portfolio (3)
Francie, Gisay La Coudre
...Tento kondiment vznikl redukcí našeho medového octa, který koncentruje jeho cukry a aroma. Jeho vzhled je svůdný, jeho kyselost nízká (4,5°). Je to povzbuzení pro naše chuťové pohárky, stejně jako pohlazení pro žaludek. Jeho chutě skvěle doplní vaše saláty nebo čerstvou zeleninu, stejně jako při vaření ryb a bílého masa. Skvělý objev pro každého labužníka! Nemá stanovenou dobu spotřeby. Reference: BALSA100...
Portfolio (41)
Francie, Le Plessis Robinson
...Oko a ruka zkušených řezníků Grand Caractère umožňují odhalit aroma a potvrdit jemnost tohoto amerického masa s celosvětovou pověstí. Jeho intenzivní mramorování usnadňuje vaření. Grilované, smažené nebo pečené podle jednotlivých kusů. Budete si užívat jeho přípravu na ohni pro autentický zážitek, který vynikne všemi jeho chutěmi. Maso ze Světa & Tradiční Francouzské Řeznictví, filozofie...
Portfolio (9)
Francie, Lalinde
...Charakteristiky Kulatý rošt 85 Ofyr: Hmotnost: 8kg Materiál: Černá ocel Rozměry: 42×11,5cm Přidejte další rozměr k vaší jednotce vaření OFYR tím, že ji použijete také jako skutečný gril. Ideální pro krásné kusy masa, ale také pro zeleninu. Další prostor na vaření, ideální pro umístění hrnců, dokonce i pánve na paellu. Hmotnost: 8 kg Materiál: Černá ocel Barva: Černá Hmotnost: Hmotnost: 8kg Rozměry: Rozměry: 42×11,5cm...
Portfolio (50)
Francie, Levallois Perret
...Nigella je velmi malá semínka intenzivní černé barvy a bez zápachu. Použití nigelly v kuchyni: Semínka nigelly se posypávají celá nebo drcená na konci vaření, aby zvýraznila chuť pečené zeleniny, ryb, grilovaného masa nebo rýže. Jsou také perfektní pro vylepšení studených omáček, jako je majonéza nebo jogurtová omáčka. Přínosy nigelly: Trávicí, karminativní, antispasmodické, anthelmintické…...
Portfolio (28)
Francie, Castelnaudary
...Maison Rivière zdůrazňuje tradiční francouzské recepty hotových jídel z jihozápadu na bázi masa. Les Mets de Provence osvěžují talíř s kulinářskými pomocníky, kořením, pomazánkami na aperitiv a hotovými jídly a zeleninou s provensálskými tóny. Aroma One je specialistou na bylinkové a kořeněné pyré v tubách, pro praktické a chutné vaření. Solvia přenáší vaše chuťové pohárky a všech 5 smyslů do...
Portfolio (56)
Francie, Baud
Specialista na produktové řetězce mořských plodů, masa, drůbeže a výrobků, MAREL dodává již více než 30 let přesné zařízení, integrovaná řešení, pokročilé zařízení a systémy pro zpracování drůbeže, ryb a pokročilé systémy pro zpracované výrobky pod značkami Marel, Stork a Townsend Further Processing: linky pro zpracování drůbeže; stroje a systémy pro porcování, obalování, vaření a výrobu klobás...
Francie, LA ROCHETTE
... jsou vyráběny v Haute Savoie a pomalu sušeny v horách, poté krájeny v našich savojských dílnách. Jsme lídry na trhu Diot de Savoie, tradiční savojské klobásy na vaření, a disponujeme průmyslovým zařízením dokonale přizpůsobeným výrobě Diots s respektem k řemeslnému umění, což zajišťuje zdravotní bezpečnost a atraktivní balení. Máme také BIO klobásy a klobásy na vaření, abychom vyhověli rostoucí...
Portfolio (1)
Francie, Sainte-Marie-Aux-Mines
Společnost HOEGGER ALPINA Francie prodává zařízení pro agro-potravinářský průmysl. Je distributorem několika renomovaných značek: - Zránící zařízení - Máselnice - Vařicí a uzení buňky - Intenzivní chladicí buňky - Uzení a vaření vozíky - Klipovače pro řemeslnou výrobu a průmysl - Univerzální klipovače - Drtiče a štěpkovače pro zmrazené produkty - Dynamit a silikonové balení - Řezací stroje...
Francie, Scherwiller
... širokou škálu drtičů pro pohostinství: drtiče ledu pro pohostinství, řezací zařízení pro pohostinství, loupací stroje a odpeckovače, loupací stroje na brambory pro pohostinství, kráječe chleba pro pohostinství, kráječe sýra pro pohostinství, mlýnky na maso pro pohostinství, stejně jako zařízení na vaření pro pohostinství: elektrické kuchyňské prvky, pece na pečení, parní pece, mikrovlnné trouby, kombinované pece.
Francie, Fleville Devant Nancy
... zařízeními najdete široký výběr: mrazící drtič masa, mlýnek, kráječ, míchač, tvářič, obalovač, strouhanka, plnič, klipovač, injektor na solanku, hnětač, univerzální trouba, hrnec, vakuová balicí stroj, baktericidní zařízení pro sterilizaci vzduchu a povrchů mimo jiné. STALE PROCESSING také vyvíjí další velmi moderní činnosti, které se nyní staly důležitými: balení a průmyslové mytí. Specializujeme se také na studii (včetně vypracování plánu umístění strojů s energetickým bilančním hodnocením), dodávku, instalaci, uvedení do provozu, technologické školení a poprodejní servis všech dodaných zařízení.
Francie, Maxeville
... obsaženy v potravině. Tento proces výrazně snižuje ztrátu vody a šťáv obsažených v potravině, je okamžitý a rychlý, nevytváří ani neuvolňuje zápachy nebo mastné kouře, a přenáší na potravinu aroma, které bylo předem zavedené do alkoholu. Příklady realizace "vaření na jevišti": vaření vejce v hrníčku na stole, horký soufflé na stole, karamelizace na jevišti, flambování na stole, ale také další "překvapivé" vaření masa, ryb, korýšů, měkkýšů, ovoce...
Francie, Reillanne
Společnost Dufour se specializuje na výrobu masa, ať už se jedná o jehněčí ve formě půlky nebo porcovaného, telecí, vepřové nebo hovězí maso, společnost může dodávat maso připravené k vaření nebo k okamžité konzumaci. Skupina DUFOUR může nabídnout širokou škálu kvalitních multimasových produktů, od půlky až po balení v misce.
Francie, Pleucadeuc
BRITEK nabízí průmyslové stroje pro zpracování, vaření a balení potravin, nové i použité: injektory na solanku, automatické mlýnky, míchačky a hnětače, kráječe, vakuové lisy, kompletní linky na výrobu mletého masa v miskách a klobás v přírodním střívku, mrazící guillotiny, elektrické hrnce, parní hrnce, elektrické hrnce na olej, varné buňky, uzení, vakuové balicí stroje, horkovodní smrštovací tanky, ruční a automatické klipovače. BRITEK exportuje do celého světa.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play