... zajistili co nejlepší produkt, nabízíme šťávu z citronů a limetek:
Z prvního lisování, s nízkým obsahem dužiny
Obsahující esenciální citronový a limetkový olej
Pracujeme s těmito přísnými standardy kvality a jsme hrdí na to, že všechny prospěšné vlastnosti šťávy z čerstvě sklizených citronů a limetek se nacházejí v našich produktech.
Největším "nepřítelem" jakékoli ovocné šťávy je kyslík. Expozice šťávy kyslíku může způsobit oxidaci, která okamžitě ovlivňuje kvalitu produktu. Může způsobit hnědnutí šťávy, nepříjemnou chuť a ztrátu vitamínu C.
...
Jakmile byla opuštěna představa terroiru, vanilky již nebyly rozlišitelné.
Pouze plody, které dosáhly plné zralosti (tmavě hnědá barva), jsou vybírány, což je výběrový proces identický s tím, který se používá u hroznů pro „Vendanges Tardives“ a „Sélections grains nobles“ jemná vína z Alsaska.
Tento velmi pozdní sběr, jedinečný na Polynésii, umožňuje zvýraznit chuťové a aromatické vlastnosti...
... se udržuje až do přibližně 20 °C, do kapalného stavu, nad 25-30 °C.
Kopra se hojně používá ve světě zmrzliny a čokolády. Rychlost tohoto přechodu mezi pevným a kapalným stavem totiž zabraňuje pocitu mastnoty v ústech v hotovém produktu. Je to tedy tehdy, když tuk taje příliš pomalu nebo začíná tát až nad 37 °C, což je teplota těla a tedy i úst, že pokryje patro a způsobí tento nepříjemný pocit při degustaci.
...Jsou zvlášť vhodné pro tavení a temperování (předkrystalizaci) menších množství čokolády v řemeslných nebo poloprůmyslových dílnách.
Vlastnosti tavičky:
- zaručené zachování charakteristických vlastností couverture
- snadné ovládání a údržba
- nepřímé indukční ohřev pro větší bezpečnost a hygienu!