Bulharsko, Otets Paisievo
... známky stárnutí stimulací produkce kolagenu, zabraňuje vzniku strií během těhotenství a zlepšuje elasticitu pleti. Kakaové máslo má úžasné emolientní vlastnosti a je přirozeným faktorem ochrany proti slunci. 1. Hydratuje suchou pleť a vlasy. 2. Odstraňuje pigmentaci. 3. Vyrovnává tón pleti. 4. Hladí vrásky. 5. Normalizuje činnost mazových žláz. 6. Proti lámavosti a třepení vlasů. Olej se široce používá v kosmetologii.
Portfolio (187)
Portugalsko, Gaia
...Obaly na čokolády z kovu pro značku KINDER. Tento zcela přizpůsobený kovový obal má ideální vlastnosti pro vynikající uchování čokolády, a to jak díky ochraně před světlem, tak i ochraně před kyslíkem. Přizpůsobený obal v technologii ofsetového tisku s vynikajícími výsledky, jak vizuálními, tak na dotek, které splňují evropské normy týkající se přímého kontaktu potravin s obalem. Ekopakování...
Portfolio (10)
Belgie, Wingene
... Jakmile byla opuštěna představa terroiru, vanilky již nebyly rozlišitelné. Pouze plody, které dosáhly plné zralosti (tmavě hnědá barva), jsou vybírány, což je výběrový proces identický s tím, který se používá u hroznů pro „Vendanges Tardives“ a „Sélections grains nobles“ jemná vína z Alsaska. Tento velmi pozdní sběr, jedinečný na Polynésii, umožňuje zvýraznit chuťové a aromatické vlastnosti...
Portfolio (49)
Francie, Rouen
...K2 Garden nabízí nejvyšší kvalitu přírodních kakaových bobů dodávaných z Tanzanie. Kakaové boby vděčí za svou popularitu a poptávku svému 100% přírodnímu složení, bohatému na antioxidanty, vitamíny a tonizující vlastnosti. Bohatá aroma s přírodními tóny čokolády, vyvážená jemnou přírodní ovocnou kyselostí. Bohatá čokoláda, jemná a čistá chuť. Naše vysoce kvalitní kakao se používá při výrobě cukrářských výrobků a polotovarů cukrářských výrobků nejvyšší kvality.
Portfolio (14)
Německo, Frankfurt Am Main
... vašich oblíbených dezertních pokrmech. Je to zdravější volba než kakao nebo instantní čokoláda, které jsou obvykle rafinované a obsahují cukr. Díky své čistotě zůstávají jeho antioxidační vlastnosti, které zabraňují stárnutí a degradaci buněk, nedotčeny. Je také velmi energetický díky svým hladinám teobrominu. Naše kakao lze použít téměř v jakémkoli jídle a nahradit kakao téměř ve všech receptech, což je užitečné pro všechny druhy sladkostí, jako jsou brownies, keksy, dorty, horká čokoláda, pralinky atd. MOQ: 20 kg...
Portfolio (31)
...Guarana prášek, přírodní kofein, originál z Amazonie, čistý, v prémiové kvalitě, šetrně sušený ve speciálně vyvinutých sušárnách, při nízké teplotě, mikrobiologické laboratorní hodnoty odpovídají přísným farmaceutickým předpisům. Náš guarana prášek je ideální pro přidání do čokolády, tyčinek, fitness nápojů, pro tablety a kapsle. VLASTNOSTI PRODUKTU: • Šetrné požití kávy...
Portfolio (25)
Belgie, Ramsdonk
... zajistili co nejlepší produkt, nabízíme šťávu z citronů a limetek: Z prvního lisování, s nízkým obsahem dužiny Obsahující esenciální citronový a limetkový olej Pracujeme s těmito přísnými standardy kvality a jsme hrdí na to, že všechny prospěšné vlastnosti šťávy z čerstvě sklizených citronů a limetek se nacházejí v našich produktech. Největším "nepřítelem" jakékoli ovocné šťávy je kyslík. Expozice šťávy kyslíku může způsobit oxidaci, která okamžitě ovlivňuje kvalitu produktu. Může způsobit hnědnutí šťávy, nepříjemnou chuť a ztrátu vitamínu C.
Portfolio (43)
...karamelu, čokolády a někdy dokonce květin, s živou kyselostí a vyváženou sladkostí. Dostupné procesy: Omyté, Med Druh: Arabica Nadmořská výška: 1550 m až 1800 m Aromata: Švestka, vinné, květinové, intenzivní Oblast: Nyamasheke...
Portfolio (11)
Belgie, Awirs-Flemalle
... se udržuje až do přibližně 20 °C, do kapalného stavu, nad 25-30 °C. Kopra se hojně používá ve světě zmrzliny a čokolády. Rychlost tohoto přechodu mezi pevným a kapalným stavem totiž zabraňuje pocitu mastnoty v ústech v hotovém produktu. Je to tedy tehdy, když tuk taje příliš pomalu nebo začíná tát až nad 37 °C, což je teplota těla a tedy i úst, že pokryje patro a způsobí tento nepříjemný pocit při degustaci.
Španělsko, La Pobla De Benifassà
... smetany je vyroben z lanýžového destilátu a skořice a je prezentován v skleněné lahvi o objemu 200 ml. Jeho správné ochutnání vyžaduje velmi nízkou teplotu, přičemž je třeba se vyhnout uchovávání zmražením, aby se tak podpořily jeho trávicí a zdravé vlastnosti. Jedná se o solidární produkt, protože byl vytvořen s neocenitelnou pomocí Aspromivise, organizace, která se stará o osoby s funkčními odlišnostmi a je přední asociací v boji za inkluzi, viditelnost a rozmanitost.
Portfolio (6)
Itálie, Monterotondo
...Biologický kakaový prášek ve velkém od Vegantis, dodávaný v různých formátech a za velkoobchodní ceny, je 100% přírodní, z nepražených bobů. Certifikováno jako biologické. Vyrobeno v Peru z plantáží Theobroma Cacao, je sušeno a zpracováváno při nízkých teplotách podle tradičních metod, aby se zachovaly organoleptické vlastnosti a mikroživiny. Je zdrojem hořčíku a fosforu, má jemnou a voňavou strukturu, ideální pro použití při přípravě potravin, tekutin, polotekutin a pevných látek, díky vynikající rozpustnosti. Vhodné pro přípravu nápojů, zmrzliny, čokolády, pečiva, těstovin a mnoha dalších.
Portfolio (10)
Bulharsko, Dobrich
PackLion je evropský dodavatel obalů, jehož cílem je poskytovat značkám kompletní spektrum ekologických obalů pro kosmetiku, čokoládu a cukrovinky, čaj a kávu, CBD a farmaceutické výrobky. Thepacklion.com je skutečně rychlá platforma, kde můžete získat své obaly okamžitě, a to obcházením chaotického procesu cenových nabídek a přizpůsobení, a přejít přímo k objednávce, výrobě a dodání. A v tom jsme...
Portfolio (101)
...Mléčná čokoláda: směs belgické mléčné čokolády (minimálně 33,6 % kakaa), kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor (sojový lecitin), vanilka přírodní sladidlo, Ruby čokoláda: směs belgické ruby čokolády (minimálně 47,3 % kakaa), cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakao, emulgátor (sojový lecitin), kyselina citronová, vanilka přírodní sladidlo. Vlastnosti produktu: Neobsahuje...
Portfolio (3)
Francie, Montauban
... bez CMR (karcinogenní, mutagenní a reprodukčně toxické), bez ftalátů a živočišných materiálů. Tato vůně byla navržena a vybrána v Grasse, regionu parfémů par excellence, našimi parfuméry pro její optimální olfaktorické vlastnosti ve vašich svíčkách. Grasse je město tradiční parfumerie a vůně, které odtud pocházejí, slibují vyšší kvalitu. Vůně horké čokolády od L’Instant Bougies splňuje všechna doporučení IFRA (Mezinárodní asociace parfémů). Reference: LB-PARCHOCOLATCHAUD...
Portfolio (136)
Čína, Dongguan
... dispozici na objednávku. Také nabízíme zákazníkovi biologicky rozložitelnou laminaci s možností učinit obal "ekologičtějším". Prémiový design pro balení čokolády, sladkostí, sušenek, ořechů, sáčků s čajem, sáčků s kávou a další. Pevná přepážka: Udržuje produkty na místě Vložka z kartonu: Dělá balení recyklovatelným Biologicky rozložitelná laminace: Dělá balení "zelenějším" a rozložitelným...
Slovensko, Malacky
... (glazovaný produkt se v rukou nerozpouští).","multi-zone tempering system provides efficient heat exchange and the formation of stable coca butter β-crystals.":"vícezónový temperační systém zajišťuje efektivní výměnu tepla a tvorbu stabilních β-krystalů kakaového másla.","ADDITIONAL OPTIONS:":"DALŠÍ MOŽNOSTI:","the unique design of the scaler and discs guarantees uniform mixing":"unikátní design škálovače a disků zaručuje rovnoměrné míchání","FEATURES:":"VLASTNOSTI:","cocoa butter":"kakaové máslo","dark chocolate":"hořká čokoláda","icing":"poleva"}...
Portfolio (10)
Belgie, Webbekom
...Jsou zvlášť vhodné pro tavení a temperování (předkrystalizaci) menších množství čokolády v řemeslných nebo poloprůmyslových dílnách. Vlastnosti tavičky: - zaručené zachování charakteristických vlastností couverture - snadné ovládání a údržba - nepřímé indukční ohřev pro větší bezpečnost a hygienu!
Portfolio (3)
Francie, Vitrolles
...Objevte CREMOSO, naši lahodnou BIO kávu, 100% ARABICA z Guatemaly, praženou a mletou. Pocházející z ekologického zemědělství, tento výběrový kávový zrnkový produkt obohacený o 53 mg organického CBD pochází z vysokohorských vulkanických oblastí západní Guatemaly, ve výšce přes 1350 m. AROMATA: Náznaky čokolády a lískových oříšků. OCHUTNÁVKA: Silná a sametová s jemnou kyselostí. INTENZITA: 7/10 Vlastnosti: Uklidňující Energizující...
Portfolio (113)
...Cold Seal - Studená Lak Cold Seal; je lepidlo používané v sektoru flexibilního balení, které nevyžaduje žádnou teplotu pro přilnutí. Společnost Opal Makina A.Ş. je od roku 2019 schváleným dodavatelem mnoha firem v sektoru flexibilního balení díky svému produktu Cold Seal. Vlastnosti Cold Seal Všechny Cold Seal vyrobené společností Opal Makina A.Ş. jsou připravené k použití. Cold Seal rychle schne a poskytuje velmi dobré přilnutí. Cold Seal by měl být uchováván v rozmezí 5 – 25 stupňů. Není žádný problém s kontaktem Cold Seal s potravinami. Používá se pro balení potravin, čokolády a sušenek.
Portfolio (2)
Francie, Ares
..."ORANGE GOURMANDE" vytvořil TAKAYAKA parfém složený z 100% čistých a přírodních esenciálních olejů Pomeranč je zvlášť doporučován pro své relaxační vlastnosti! Nádech "Čokolády" okouzlí celou rodinu... doba difuze: 4 až 6 měsíců ref:688...
Portfolio (50)
Polsko, Kamieniec Zabkowicki
Španělsko, Villajoyosa
Německo, Kernen
... dodáváme mramor Coffee Brown klientům podle jejich specifikovaných barev a designů. Vlastnosti: Okouzlující vzory Krásné designy Odolný povrchový finiš Granite Coffee Brown má odstíny hnědé včetně kávy a čokolády. Je k dispozici jak v dlaždicích, tak v deskách a doporučuje se pro všechny komerční a rezidenční projekty včetně podlah, stěn a pracovních desek.
Odpovídající produkty
Okna z litého mramoru
Okna z litého mramoru
Portfolio (1)
Francie, Paris
... vybírány pro svou kvalitu a výjimečnou chuť. Pro milovníky koření máme řadu pepřů. Pokud jste milovníkem čokolády, náš výběr kakaa vysoké kvality je určen právě pro vás. Spolupracujeme s producenty, kteří pěstují vysoce kvalitní kakaové boby, což se projevuje v bohaté chuti a aroma našich čokolád. Ať už dáváte přednost intenzivní hořké čokoládě, krémovému mléku nebo jemné bílé čokoládě, máme co nabídnout pro všechny chutě. Objevte také naše koření.
Portfolio (14)
...Jsme turecká společnost vyrábějící systémy na výrobu čokolády na ploše 2000 m² v Istanbulu. Naše výrobní linky na čokoládu jsou používány mnoha zeměmi v Evropě, Africe a dalších. Naše nejdůležitější vlastnosti jsou: - Speciálnost a jedinečnost strojů pro zákazníka - Stroje nemají opotřebení - Řešení zaměřená na zákazníka Zde je naše stránka s produkty: https://alpermakinatr.com/urunler/...
Portfolio (10)
Belgie, RENLIES
Provázíme vás vaším eventem. Ať už se jedná o svatbu, první svaté přijímání, křtiny, narození, narozeniny, firemní oslavu,... Náš tým je tu, aby vás uspokojil. Unikátní produkt, personalizace vašich drahých kamenů. Personalizované gravírované drahé kameny! Výjimečný produkt z čisté belgické čokolády. Originalita, chuť, elegance: to jsou vlastnosti drahého kamene, který ohromuje, překvapuje a...
... materiály a moderní technologie. Vyrábíme produkty odolné vůči náročným podmínkám. Nejprve navrhujeme naše produkty s pomocí softwaru pro pevné modelování. Zkoumáme výrobní obtíže dílů, průniky dílů a obtíže, které můžeme potkat při montáži. Po dokončení zkoumání provedeme potřebné úpravy a přeneseme kódy a další vlastnosti všech dílů včetně (BOM seznamu, který poskytuje CAD software) do excelového...
Portfolio (10)
Itálie, Villanova Mondovì
... hotového produktu, včetně řešení pro fine-line zařízení pro balení tabulek, pomazánek a čokoládových kapek. Inovace, všestrannost a personalizace jsou vlastnosti, které charakterizují stroje Ideo Tecnica, ideální jak pro řemeslné dílny, tak pro střední a velké podniky.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play