Belgie, Lokeren
...Potravinářský průmysl zpracovává téměř všechny vnitřnosti skotu. Tenké střevo (nebo hovězí běhoun) se hlavně používá k výrobě saveloyů (cervelas), černých pudinků a sušených klobás. Další široce používanou střevou je hovězí uzávěr, který se používá k výrobě šunkových klobás (spam), telecích klobás, černých pudinků a sušených klobás.
Odpovídající produkty
Hovězí
Hovězí
Další produkty
Ovce
Ovce
Portfolio (6)
Belgie, Anderlecht
...Čerstvá celá nebo čerstvě zmrazená drůbež, bez krku a nohou. Bez vnitřností uvnitř drůbeže. Čerstvé kuře může být dodáno bez vázání, vázané nebo vázané a zabalené. Všechna zmrazená kuřata jsou vázaná, zabalená a jednotlivě označená. Specifikace označení Popis produktu Hmotnost produktu Datum spotřeby Pokyny pro skladování Doba trvanlivosti – 10 dní od data porážky Pokud je zmrazeno, 24 měsíců...
Belgie, Faimes
...Naše činnost spočívá v nákupu, prodeji a dodávkách masných vnitřností, čerstvých a zmražených. Pocházející z 'páté čtvrti', naše produkty se dělí do dvou skupin: bílé vnitřnosti (žaludky, střeva, slinivka atd.) a červené vnitřnosti (plíce, játra, sleziny atd.). Pocházejí výhradně z certifikovaných jatek EU, všechny naše produkty jsou vhodné pro lidskou spotřebu. Naše kamiony, vybavené chladicími...
Belgie, Zottegem
Jademo N.V. je středně velký rodinný podnik, který působí v sektoru vepřového masa. Jademo Masné Výrobky vznikly v roce 2003 sloučením dvou rodinných firem N.V. Omer Janssens a De Moor Gilbert & Zonen. Tato fúze byla realizována, protože tyto firmy sdílely stejnou vizi a charakter: „Rodinná atmosféra vedená týmem s dlouholetými zkušenostmi a podporovaná odhodlaným a motivovaným nástupnictvím.“...
Belgie, Wijtschate
Váš partner v kvalitním mase Vepřové jatky Covameat ve Wijtschate se specializují na porážku a zpracování prasat. V uplynulých desetiletích se Covameat vyvinul v vysoce kvalitního specialistu na maso. Vepřové jatky a zpracování masa, Velkoobchod s masem Skupina Covavee/Covalis Jako součást kooperativní skupiny Covavee/Covalis, hlavní skupiny pro porážku a zpracování prasat a skotu v Belgii, může...
Belgie, Dalhem
La Boyauderie – Triperie Goffard se specializuje na dršťky a uzené hovězí nohy. Naše činnosti zahrnují nákup, krájení a čištění našich produktů, dodávání a prodej ve velkém nebo maloobchodě na trhu v Anderlechtu.
Belgie, Beveren-Leie
Goossens NV se zabývá porážkou a obchodováním s vepřovým masem. Kůže jsou zpracovávány a prodávány jako čerstvě krájené a vykostěné kusy v bourárně. Sortiment také zahrnuje balené a mražené maso. Firma Goossens uplatňuje politiku zaměřenou na člověka, bezpečnost potravin, kvalitu, pohodu zvířat a životní prostředí.
Belgie, Lochristi
Od samého začátku se BGMC zaměřuje na valorizaci červených orgánů, zpracování vedlejších produktů z masa a vykosťování vepřových hlav. Tato jedinečná kombinace činností činí z BGMC výjimečného hráče v masném zpracovatelském sektoru. Díky této hluboké specializaci nabízejí svým zákazníkům vepřové maso té nejvyšší kvality.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play