Polsko, Warszawa, Poland
...Xanthanová guma je polysacharid běžně používaný jako potravinářská přísada s kódem E415. Získává se fermentací rostlin, jako je kukuřice nebo cukrová třtina. Konečný produkt je volně tekoucí bílý prášek, který se snadno rozpouští ve vodě a má trvanlivost přibližně dva roky. Společnost Foodcom S.A. dodává svým obchodním partnerům xanthanovou gumu v 25 kg pytlích. Obvykle se používá jako...
Portfolio (278)
Rakousko, Wien
...Xanthanová guma E415 v různých granulacích a kvalitách jemný prášek / prášek / granulát potravinářská / krmná / technická kvalita - Osobní péče - Stabilní vůči kyselinám - Čirý roztok Původ: Rakousko Balení: 15 kg pytel, 20 kg pytel, 25 kg pytel...
Portfolio (190)
Španělsko, Montcada i Reixac-Barcelona
...SLOŽENÍ: Vepřové maso, Voda, Sůl, Cukr, Koření, Stabilizátory (E451, E407, E415), Antioxidanty (E301, E316, E331), Enhancer chuti E621, Konzervant E250 a Barvivo E120. Může obsahovat stopy sóji a mléčných bílkovin.
Portfolio (28)
Německo, Düsseldorf
...Xanthanová guma je přírodní polysacharid, který je v EU schválen jako potravinářská přísada pod číslem E415. Prostřednictvím velkoobchodníků a obchodníků je xanthanová guma často dovážena z Číny, Německa a Jižní Koreje. V potravinářské výrobě se bez zápachu, mírně nažloutlý prášek používá jako zahušťovadlo, gelační činidlo a plnidlo. Tato potravinářská přísada se používá v mnoha potravinách...
Portfolio (3)
Francie, Talant
...Alternativou k potahovací hmotě můžete použít tuto modelovací čokoládovou hmotu - Čokoláda. S jejím lahodným čokoládovým aroma se snadno pracuje, vaše výtvory se také snadno spojí bez přídavných látek. Ingredience: Cukr, Glukózový sirup, Kakaové máslo, Bramborový škrob, Kakao 22-24%, voda, emulgátor E422 a E415, konzervant E202, aroma. Možné stopy: Lepk, Vejce, Arašídy, Ořechy, Mléko, Sója...
Portfolio (192)
Francie, Malataverne
...Vyrobeno ve Francii Ingredience játra, krk, sádlo a kůže vepřového masa, vejce, cibule, Armagnac (2 %), sůl, dextrose, pepř, česnek, paprika, regulátor kyselosti acetát sodný, antioxidant askorban sodný. obalení želatina z hovězího masa, dextrose, sůl, zahušťovadla E407, E415, zvýrazňovače chuti E621, okyselovače E330, aroma (mléko)...
Portfolio (188)
Francie, Albertville
... typu EXTRU je také vhodná pro potravinářské aplikace (likéry, žvýkačky). Tělo: Ocel vysokoteplotní DIN 1.6582 (4340), nerezová ocel DIN 1.4313 (E415), různé úpravy Hřídele: speciální oceli, povrchové úpravy, šroubovice, šikmé ozubení (bez pulzací). Ložiska: Nástrojová ocel, Alu-bronz, NiAg (nikl-stříbro), speciální materiály a povrchové úpravy na vyžádání Těsnění: Viscoseal, lisovací těsnění, (Vacuum viscoseal). Ohřev: Elektrický Velikosti pump*: Od 22/13 do 280/280 (2,78 cm3/ot. až 12.000 cm3/ot.) *mezi velikosti s jemnějším ozubením...
Portfolio (16)
Belgie, Namur
...Ingredience: Cukr, Kakao 31%, přírodní škrob, dextróza, sůl, pomerančový olej, guarová guma [E412], xantanová guma [E415]. Alergeny: Může obsahovat stopy mléka, lepku, ořechů a přírodních siřičitanů kvůli přítomnosti v oblasti. Výběr: Sáček - 500 g Energie: 407 Kcal / 1722 Kj Nutriční hodnoty: Na 100g Tuky: 7,3g Z toho nasycené: 5,1g Sacharidy: 78,6g Z toho cukry: 63,3g Bílkoviny: 6,8g Sůl: 0,48g...
Portfolio (46)
...); - Karagenany (E407); - Konjacová guma (E425); - Xanthanová guma (E415); - Sodné algináty (E401); - CMC (E466); - Agar-agar (E406); - Pektin (E440). Zahušťovadla kontrolují vlhkost a poskytují strukturu, tok, stabilitu a chuťové vlastnosti potravinářským výrobkům.
Portfolio (3)
Nizozemsko, Boxtel
...Flexibilní cukrová hmota pro vrstvení a modelování. K dispozici v několika barvách. Rolovaný fondán může být vyroben jako privátní značka. Také s různými barvami nebo přírodními barvami a podle různých receptů na cukrovou hmotu. Složení cukrové hmoty: cukr, glukózový sirup, pšeničný škrob, rostlinný olej (palmojádrový, palmový), rostlinný tuk (palma), voda, dextróza, emulgátor E472c, zahušťovadlo E415, aroma, barviva (různá podle barvy, používají se azo barviva).
Portfolio (10)
Německo, Augsburg
...2,5 kg kanistr Fruktózový sirup, voda, kakaový prášek (7,8 %), stabilizátory (E1442, E415), sůl, aroma, konzervant (E202)...
Portfolio (9)