Francie, Compiègne (60200)
...Nabízíme výběr prémiových sad na potravinářské barvy a gurmánské čokolády.
Portfolio (15)
Francie, Rouen
...K2 Garden nabízí nejvyšší kvalitu přírodních kakaových bobů dodávaných z Tanzanie. Kakaové boby vděčí za svou popularitu a poptávku svému 100% přírodnímu složení, bohatému na antioxidanty, vitamíny a tonizující vlastnosti. Bohatá aroma s přírodními tóny čokolády, vyvážená jemnou přírodní ovocnou kyselostí. Bohatá čokoláda, jemná a čistá chuť. Naše vysoce kvalitní kakao se používá při výrobě cukrářských výrobků a polotovarů cukrářských výrobků nejvyšší kvality.
Portfolio (14)
Francie, Brignais
...*, kakaový prášek*, hořká čokoláda* 20% [kakao: min. 88 %] (hmota kakaa*, kakaové máslo*, kokosový cukr*) *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy ořechů, mléka, sóji. Nutriční hodnoty na 100 ml hotového produktu** Energie: 276 kJ / 66 kcal Tuky: 2,4 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 1,5 g) Sacharidy: 7,1 g (z toho cukry: 6,8 g) Vláknina: 0,7 g Bílkoviny: 3,6 Bio: Ano Formát: 300g, 1kg, 5kg 100% rostlinné: Ano...
Portfolio (26)
...EXPRESSION umožňuje opravit drobné nedostatky obočí díky své nejmodernější formuli, která se skládá z mořských jílových a přírodních vláken infuzovaných s extrakty z hydratačních rostlin. Tyto extrakty stimulují, posilují a pečují o vaše obočí během 4 až 6 týdnů. EXPRESSION je k dispozici ve 4 různých barvách: Blond, pokud máte blond nebo bílé vlasy Capuccino, pokud máte hnědé vlasy Čokoláda, pokud máte tmavě hnědé vlasy Tmavě černý espresso, pokud máte velmi tmavé nebo černé vlasy Složení: Talek, Mica silica, tocopheryl, acetate, ethylhexylglycerin, barviva SKU: 00009...
Portfolio (13)
Francie, Perpignan
...Pomerančová čokoláda na vánoční svátky.
Portfolio (21)
Francie, Warmeriville
...Noisette Chocolat G Et Plus (Balíček 6) Kód EAN: 3017620425035 Kód článku: 118246 Průměrná trvanlivost: 220 dní Země původu: FRANCIE Balení v krabici: 6 UVC Balení na paletě: 588 UVC (tj. 98 balíčků) Značka: Nutella Klíčová slova: ferrero...
Portfolio (127)
Francie, Boissy Saint Leger
...VÝROBA ŘEMESLNÉ ČOKOLÁDY CHOCOLATS JANIN Chocolats Janin: dílna na výrobu čokolády, kde Stéphane Janin, profesionální čokoládník a specialista na výrobu čokolády, vás zve k objevování jeho čokoládovny.
Portfolio (36)
Francie, Paris
... hodí pro výrobu přírodních kosmetických produktů. Její bohatá a intenzivní chuť pozvedne všechny vaše kulinářské výtvory. Doporučuje se uchovávat v hermetickém obalu, v přihrádce na ovoce a zeleninu vaší lednice. Její aromatické a vizuální vlastnosti se po několika minutách při pokojové teplotě vrátí. Vzhled: Tučné, olejnaté, lesklé a měkké lusky. Aroma a chuť: Čokoládová vanilka, intenzivní a ovocná. Použití: Infuze, smetana, pečení, zmrzlina, jogurt, čokoláda, slané a sladké recepty.
Portfolio (8)
Francie, Montelimar
...Objevte tyto lahodné měkké nugáty s karamelem a solí z Guérande. Harmonická směs medu, mandlí a karamelu, tyto ochucené nugáty potěší všechny labužníky. Vařené v kotli, tento měkký nugát s karamelem je vyroben podle jedinečného receptu. Řemeslný výrobce nugátů od roku 1920, dům Diane de Poytiers je také autorem mnoha receptů na ovocné nugáty. Reference:267201 POVÁHA (v KG):2.5 Balení:1 DPH:20.0%...
Portfolio (154)
Francie, Bellême
...Krémová pomazánka s krajkovými palačinkami, bohatá na lískové ořechy z Piemontu. Abychom nabídli výjimečné produkty, vybíráme ty nejlepší suroviny. Čistá hmotnost (G): 230...
Portfolio (29)
Francie, Saint Orens De Gameville
...Pekanové ořechy - Původ USA Ingredience: 100% pekanové ořechy Hmotnost netto: sáček 200g Nutriční hodnoty (na 100g): Energetická hodnota 703 kcal, což odpovídá 2898 kJ; Tuky: 72, z toho nasycené mastné kyseliny: 8.2; Sacharidy: 4.4, z toho cukry: 3.3; Bílkoviny: 9.3; Sodík: 3 mg; Deklarované alergenní látky: pekanové ořechy Možné křížové kontaminace s: mléko, další ořechy (vlašské ořechy, mandle, pistácie, makadamie, kešu, lískové ořechy, pekanové ořechy, piniové oříšky) Reference: PEKANOVÉ OŘECHY...
Portfolio (85)
Francie, Paris
Francie, Mouans-Sartoux
...Gurmánská cesta do kuchyně, kde právě vycházejí čokoládové sušenky z trouby. Hlava vůně s tóny medu a mléčného akordu otevírá cestu k čokoládovému srdci, podpořenému jemnou základnou vanilky a karamelu, evokující sladkou gurmánskou pochoutku. Olfaktivní rodina: Gurmán Hlava: Med, mléčný akord Srdce: Čokoláda, sušenky...
Portfolio (185)
...Pot o hmotnosti 200 g. Ingredience: nezpracovaný francouzský řepný cukr, aroma bonbónu s čokoládou a arašídy, přírodní hnědý barvivo (E150c), prášek z m&m's. Nahraďte svůj běžný cukr aromatizovaným cukrem pro vaše koláče, mléčné dezerty, na palačinky, vafle. Reference:SUCRE00051B...
Portfolio (200)
Francie, Sarcelles
...Top z jemné směsi hedvábí Volný top pro maximální pohodlí Vyrobeno ve Francii Naše výrobky jsou realizovány s nejlepším francouzským know-how a odpovídají aktuálním trendům na trhu. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat e-mailem esson.madeinfrance@gmail.com nebo telefonicky na čísle +33665682536...
Portfolio (16)
Francie, Saint Martin Belle Roche
...Krabička o hmotnosti 450 g. A co je uvnitř? Sušené polotučné mléko* 53,7% (původ Francie), kakaový prášek* 46% (cukr z cukrové třtiny* 31,3%, kakaový prášek* 14,7%), přírodní aroma. *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství. Může obsahovat: obiloviny obsahující lepek, sóju, vejce, ořechy, celer, siřičitany. Alergeny pod lupou Mléko. Správné uchování není složité Před otevřením: Uchovávejte na suchém místě, chráněném před teplem. Po otevření: Uchovávejte na suchém místě, chráněném před teplem. Po každém použití dobře uzavřete krabičku. Krabičku, víčko, plast, lžíci, odměrku vyhoďte.
Portfolio (23)
Francie, Grasse
... oddělení schopno poskytnout vám všechny prvky a technickou dokumentaci, kterou budete potřebovat k splnění registrace TPD. Od jednoduchých po složitější formulace je k dispozici panel aktuálně trendových příchutí. Specifické exkluzivní formule jsou k dispozici na vyžádání. Nové příchutě jsou nabízeny na měsíční bázi, aby našim klientům umožnily dosáhnout jejich obchodních cílů. Všechny naše příchutě jsou testovány v situaci vapování. Jejich vysoká koncentrace umožňuje dosažení dávkování 5 % v 50/50 tekutině.
Portfolio (186)
Francie, Merville
... Odpovídají trendům čistého označování a mohou být vyráběny z udržitelných ingrediencí. S ohledem na potřeby spotřebitelů nabízí Sethness Roquette také řadu veganských karamelů a karamelů s nižším obsahem cukru. Tyto karamelky mohou být Kosher nebo Halal, ale také bio. Jejich hlavní aplikace jsou: - Sušenky - Zmrzlina - Mléčné výrobky - Čokolády - Pečivo...
Portfolio (7)
Francie, Le Touquet-Paris-Plage
...Přímý dodavatel produktů velkých značek pro velkoobchod Chutyptm vám nabízí Oreo Milk cream 154g za nejlepší cenu na trhu. Objevte všechny naše reference na www.Chutyptm.com! Velkoobchodní nákup Milka Oreo Milk cream 154g a import PGC.
Portfolio (402)
... vlastnostmi. Zde mýdlo na studené bázi Čokoláda nebylo zahříváno, pečlivě odpočívá po dobu jednoho měsíce a tím si zachovává vlastnosti a přínosy všech svých ingrediencí. Bio kakaové máslo: Bio kakaové máslo je antioxidant (proti stárnutí), vyživující a ochranné.
Portfolio (90)
Francie, Objat
...Ingredience: 29,20 % hořká čokoláda 66 %, 29,20 % mléčná čokoláda 38 %, 18,25 % hořká čokoláda 99 % (kakao, cukr, kakaové máslo, sušené celé mléko, emulgátor: řepkový lecitin, zázvor, skořice), kakaový prášek, moučkový cukr. Nutriční hodnoty na 100 g: Energie 2044 kJ, 492 kcal, tuky 37 g, z toho nasycené mastné kyseliny 23 g, sacharidy 33 g, z toho cukry 33 g, bílkoviny 6,7 g, sůl 0,01 g.
Portfolio (109)
Francie, Talant
... vám umožňuje ji používat po celý rok. Pro ještě větší lahodnost můžete své čokoládové bonbóny naplnit domácím praliné nebo karamelem. Tato formička na čokoládové bonbóny je vyrobena z plastu bez bisfenolu A a skládá se ze 2 částí o rozměrech 275 x 135 x 25 mm: jedna plastová forma s magnety a jedna magnetická nerezová deska. Tyto formičky na čokoládu jsou ideální pro výrobu čokoládových bonbónů s transferovými fóliemi. Pro personalizaci vašich bonbónů Reference: PDR9040 Skladem: 111 produktů Rozměry: 10 ks - 9 g - 3 x 3 cm...
Portfolio (192)
Francie, Thiais
...Mlýnek na kakao je navržen pro kuchaře nebo cukráře a umožňuje připravovat malé množství těsta ve srovnání s průmyslovými rafinéry. S ním můžete vyrábět čokoládu "Bean to Bar" s rafinací až do 20 mikronů, s dokonale rafinovanou a jemnou texturou, tekutou a elastickou, která vám umožní dokonale naplnit vaše formy.
Portfolio (82)
Francie, Cohade
...Čokoládová poleva na vaše nanuky Foto není závazné – Může se mírně lišit Můžeme také vyrobit různé vodní lázně pro namáčení vašich nanuků přímo po vyjmutí z formy. Můžeme udělat několik různých lázní Takto budete moci polevit své nanuky přímo po 40.
Portfolio (45)
Francie, Rungis
...Distribuátor balení sušeného ovoce ve velkém – AUTENTICKÉ BALENÍ PRIMÁRNÍCH PRODUKTŮ - Naše balení sušeného ovoce, uzavřená a zcela průhledná, zdůrazňují kvalitu sušeného ovoce. Autentické balení, ve stylu ovoce a zeleniny, bez označení nebo marketingu pro domácí vzhled. „BULK balení“ „Vyrobeno vaším prodejcem ovoce a zeleniny, nabízeno k prodeji s ohledem na hygienická opatření.“ Sušené...
Portfolio (249)
Francie, Malataverne
...Mléčná čokoláda je čokoláda, která obvykle obsahuje mezi 25 % a 40 % kakaa a kakaového másla, mléko obvykle ve formě sušeného mléka, a také cukr. Mléčná čokoláda byla vynalezena v roce 1875 Danielem Peterem ve Vevey ve Švýcarsku. Jak se čokoláda vyrábí? Extrahuje se máslo, které je dezodorováno a nalito do forem, a zbytek, který je rozdrcen na kakaový prášek. Kaková hmota a kakaové máslo získané lisováním se smíchají a vzniká čokoláda. Pro hořkou čokoládu se přidává cukr; poté se přidává kakaový prášek pro mléčnou čokoládu.
Portfolio (188)
Francie, Tilloy Lez Cambrai
... čokolády jsou vyráběny ručně a barvivo je přírodní barvivo vyrobené z kurkumy. Složení : Vejce mléčné a bílé čokolády: mléčná čokoláda (cukr, prášek z CELÉHO MLÉKA, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma). Kakao: minimálně 33%. Bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, prášek z CELÉHO MLÉKA, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma). Kakao: minimálně 31%. Přírodní žluté barvivo vyrobené z kurkumy.
Portfolio (9)
Francie, Etaples
...Objevte produkt, který revolucionalizuje a usnadňuje přípravu horké čokolády… Až dosud bylo nutné ohřívat mléko s čokoládou a cukrem a dávat pozor, aby se vše nepřelilo. Díky tyčince na horkou čokoládu se už nemusíte trápit. Stačí ji vložit do hrnku s mlékem do mikrovlnné trouby a je hotovo! Co může být jednodušší? Tak neváhejte a objevte náš ultra lahodný recept vyrobený z čokolád z vybraných plantáží. Navíc, abychom zpestřili zážitky, nabízíme ji ve třech variantách: Hořká čokoláda, mléčná čokoláda a bílá čokoláda. Ingredience: mléčná, bílá a hořká čokoláda...
Portfolio (13)
Francie, Furiani
...Ingredience: mléčná čokoláda na potahování 35 % kakaa (kakaové máslo, cukr, kakaové boby, sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt), Canistrelli (pšeničná mouka, bílé víno, pálenka, cukr, prášek na pečení, sůl, slunečnicový olej), gluten. Reference: TABLTCAN...
Portfolio (97)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play