...Mohu PET Hmotnost cukru 100 gramů. Možné použití: šlehačka, jogurty, pusinky, makronky, marshmallows, lízátka, zmrzliny, ledové tříště.... Složení: nezpracovaný francouzský řepný cukr, aroma jablkového lásky, přírodní červené barvivo (E120) Může obsahovat stopy vajec, mléka, hořčice, arašídů, měkkýšů a korýšů, ryb, sezamových a sójových semen Reference:SUCRE0027A...
Portfolio (200)
Francie, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Ručně vyráběný jablečný likér, který vzniká macerací divokých jablek z Baskicka v anýzovém alkoholu, známém jako "Anisette". Je to gurmánský likér s chutí karamelizovaného jablečného koláče. Divoká jablka, anýz, voda, cukr a alkohol Výrobní proces je stejný jako u Patxaran. Dvojitá macerace; nejprve studená extrakce po dobu tří týdnů v neutrálním alkoholu, následovaná macerací po dobu 3 měsíců po redukci s Anisette. 70 cl...
Portfolio (58)
...{"INGRÉDIENTS":"INGREDIENCE\nIngredience: perlivá voda, cukr, jablečný džus z koncentrátu, kyselina: kyselina citrónová, taurin 0,40%, regulátor kyselosti: sodná sůl kyseliny citrónové, přírodní aroma lesních plodů, borůvkový džus z koncentrátu, kofein 0,02%, glukuronolakton, vitamíny (niacin, kyselina pantotenová, vitamín B6, vitamín B12), černý rybízový džus z koncentrátu, inositol, barvivo...
Portfolio (38)
Francie, Paris
...Pétillant sec 75cl yerba maté, verveine & fleur de sureau. Pétillant gastronomique bez alkoholu s květinovými a bylinkovými tóny, ideální k aperitivu nebo v kombinaci s pokrmy. Kartón po 6 lahvích. Podávejte chlazené. Po otevření uchovávejte v lednici maximálně 5 dní. Seznam ingrediencí Voda, cukr, yerba maté, verveine, zelený čaj, citronová šťáva, jablečný ocet, extrakt z květu bezinky, květ...
Portfolio (200)
Francie, Geispolsheim
...Složení kiwi a jablečné pyré, cukr, regulátor kyselosti - kyselina citronová, pitná voda Energetická hodnota na 100g (kcal) - 50 kcal Sacharidy na 100g - 12g Cukry na 100g - 7.6g...
Portfolio (138)
Francie, Faverolles-Sur-Cher
...Cukr, jahody ze Sologne 12 %, rybíz 9 %, černý rybíz 9 %, ostružiny 9 %, maliny 9 %, jablečný a citronový džus, přidání pektinu, pokud je to nutné. Uchovávejte otevřenou sklenici v chladničce. Připraveno s 51 g ovoce na 100 g. Celkový obsah cukrů 62 g na 100 g. Energetické informace Energie 996 KJ / 238 Kcal tuky 0,15 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,03 g Sacharidy 57,9 g z toho cukry 57 g...
Portfolio (28)
Francie, Arles
...L'artisan Popol Kulinární příprava ovocného octa. Složení: krystalový ocet 8% kyselosti (41%), citronová dužina (20%), dužina růžového grepu (22%), cukr a jablečný pektin.
Portfolio (142)
Francie, Ham
...Ponořte se do osvěžujícího světa bio verbenové želé, lahodného pomazánky v 220g sklenici. Vyrobeno z ingrediencí pocházejících z ekologického zemědělství, toto želé je koncentrát jemných chutí. Verbena, známá svými přínosy, dodává této přípravě aromatickou svěžest, zatímco jablečný džus a cukr jí propůjčují jemnou sladkost. Bez přidaných látek a konzervantů je toto verbenové želé ideální pro...
Portfolio (127)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play