...Mohu PET Hmotnost cukru 100 gramů. Možné použití: šlehačka, jogurty, pusinky, makronky, marshmallows, lízátka, zmrzliny, ledové tříště.... Složení: nezpracovaný francouzský řepný cukr, aroma jablkového lásky, přírodní červené barvivo (E120) Může obsahovat stopy vajec, mléka, hořčice, arašídů, měkkýšů a korýšů, ryb, sezamových a sójových semen Reference:SUCRE0027A...
Portfolio (200)
Francie, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Ručně vyráběný jablečný likér, který vzniká macerací divokých jablek z Baskicka v anýzovém alkoholu, známém jako "Anisette". Je to gurmánský likér s chutí karamelizovaného jablečného koláče. Divoká jablka, anýz, voda, cukr a alkohol Výrobní proces je stejný jako u Patxaran. Dvojitá macerace; nejprve studená extrakce po dobu tří týdnů v neutrálním alkoholu, následovaná macerací po dobu 3 měsíců po redukci s Anisette. 70 cl...
Portfolio (58)
...{"INGRÉDIENTS":"INGREDIENCE\nIngredience: perlivá voda, cukr, jablečný džus z koncentrátu, kyselina: kyselina citrónová, taurin 0,40%, regulátor kyselosti: sodná sůl kyseliny citrónové, přírodní aroma lesních plodů, borůvkový džus z koncentrátu, kofein 0,02%, glukuronolakton, vitamíny (niacin, kyselina pantotenová, vitamín B6, vitamín B12), černý rybízový džus z koncentrátu, inositol, barvivo...
Portfolio (38)
Německo, Bad Bentheim
...která se smíchá s kvasnicemi, aby se zahájil proces alkoholického kvašení. Cukr se přemění na alkohol. Současně bakterie kyseliny octové zajišťují, že vzniklý alkohol se přemění na ocet. Nakonec tedy jablečný ocet není alkohol. Zdravotní vlastnosti jablečného octa a jeho použití. Jablečný ocet lze používat různými způsoby, jak vnitřně, tak zevně.
Portfolio (549)
Francie, Paris
...Pétillant sec 75cl yerba maté, verveine & fleur de sureau. Pétillant gastronomique bez alkoholu s květinovými a bylinkovými tóny, ideální k aperitivu nebo v kombinaci s pokrmy. Kartón po 6 lahvích. Podávejte chlazené. Po otevření uchovávejte v lednici maximálně 5 dní. Seznam ingrediencí Voda, cukr, yerba maté, verveine, zelený čaj, citronová šťáva, jablečný ocet, extrakt z květu bezinky, květ...
Portfolio (200)
Tunisko, Tunis
...Bublinkový nápoj Cider 1,5 L, spotřebovat do 9 měsíců od data výroby za optimálních podmínek skladování (25 °C). Uchovávejte v chladu a suchu. Skladujte na čistém a suchém místě, chráněném před světlem. Po otevření uchovávejte v chladničce. Podávejte chlazené, mezi 4 °C a 6 °C. Obsah: 1 litr / 1,5 litru Složení: Voda, oxid uhličitý, cukr, karamelový barvivo E150d, kyselina citronová E330...
Portfolio (130)
Belgie, Beringen
Sb-Trading (BVBA) je obchodní společnost se sídlem v Belgii, založená v roce 2016, specializující se na celosvětový prodej potravinových a nepotravinových FMCG produktů, zejména nápojů, sladkostí a cukrovinek, mléčných prášků, mas a dalších produktů. Náš portfoliový zahrnuje velké množství renomovaných značek a velmi žádaných produktů, jako jsou: - Potraviny: sladkosti ve velkém, Ferrero, Mars, ...
Portfolio (189)
... všechny vitamíny a stopové prvky přírodního ovoce. "Ovocný chléb" obsahuje vitamíny B2, B1, PP, β-karoten, C, které jsou přírodními antioxidanty zpomalujícími stárnutí buněk. Tyčinky splňují všechny požadavky zdravé výživy a jsou ideální pro lidi, kteří vedou aktivní životní styl. Produkt obsahuje vlákninu, která brání rozvoji diabetu a dalších onemocnění, a také pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi. Základem tyčinky jsou užitečné a výživné datle. Žádný přidaný cukr.
Portfolio (10)
Španělsko, Campllong
...Ingredience: 100% Jablko* Tento dezert vyrábíme pouze z jablek z našich ekologických plantáží s certifikací (CCPAE) Katalánské rady pro ekologickou zemědělskou produkci. Užijte si náš tradiční dezert se všemi zárukami nejlepší kvality. Naše klasická receptura je nyní k dispozici v BIO kvalitě, 100% přírodní, bez přidaných cukrů (obsahuje pouze přírodní cukr z ovoce) a bez jakýchkoli aditiv.
Portfolio (9)
Francie, Geispolsheim
...Složení kiwi a jablečné pyré, cukr, regulátor kyselosti - kyselina citronová, pitná voda Energetická hodnota na 100g (kcal) - 50 kcal Sacharidy na 100g - 12g Cukry na 100g - 7.6g...
Portfolio (138)
Francie, Faverolles-Sur-Cher
...Cukr, jahody ze Sologne 12 %, rybíz 9 %, černý rybíz 9 %, ostružiny 9 %, maliny 9 %, jablečný a citronový džus, přidání pektinu, pokud je to nutné. Uchovávejte otevřenou sklenici v chladničce. Připraveno s 51 g ovoce na 100 g. Celkový obsah cukrů 62 g na 100 g. Energetické informace Energie 996 KJ / 238 Kcal tuky 0,15 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,03 g Sacharidy 57,9 g z toho cukry 57 g...
Portfolio (28)
Belgie, Verlaine
...100% přírodní šťáva z našich plodů z sadu: Bez konzervantů Bez jakýchkoli barviv Žádný přidaný cukr Vyrobeno z čerstvého ovoce (žádné konzervy ani mražené) Je vyrobena z směsi různých odrůd (převážně Jonagoldy) Dostupné v 1L lahvi nebo 3L Pouch-up. Skladování: Láhev: 2 roky a po otevření 3-4 dny v lednici. Pouch-up: 1 rok a po otevření 6 až 8 týdnů v lednici.
Portfolio (23)
Francie, Arles
...L'artisan Popol Kulinární příprava ovocného octa. Složení: krystalový ocet 8% kyselosti (41%), citronová dužina (20%), dužina růžového grepu (22%), cukr a jablečný pektin.
Portfolio (142)
Francie, Ham
...Ponořte se do osvěžujícího světa bio verbenové želé, lahodného pomazánky v 220g sklenici. Vyrobeno z ingrediencí pocházejících z ekologického zemědělství, toto želé je koncentrát jemných chutí. Verbena, známá svými přínosy, dodává této přípravě aromatickou svěžest, zatímco jablečný džus a cukr jí propůjčují jemnou sladkost. Bez přidaných látek a konzervantů je toto verbenové želé ideální pro...
Portfolio (127)
Turecko, Istanbul
...Studenti, kteří nechtějí mít problémy s pamětí a soustředěním, a ti, kteří pracují intenzivně, potřebují denně bohatou a chutnou směs müsli s ovocem. ORGANICKY CERTIFIKOVANÉ • BIO • VEGANSKÉ • BEZ GLUTENU NEOBSAHUJE PŘIDANÝ CUKR • NEOBSAHUJE KONSERVANTY • OBSAHUJE ALERGENY. BEZGLUTENOVÉ OVSENÉ VLOČKY*, SNACKOVÉ KOSTKY (JABLEČNÝ KONCENTRÁT*, ZAHUSTILKY (PEKTIN, XANTAN, KAROBOVÝ PRÁŠEK*), BEZGLUTENOVÉ MLETÉ OVSENÉ VLOČKY*, CHLORELLA* (% 0,1), VITAMÍN B12), LÍSKOVÉ OŘECHY*, VLAŠSKÉ OŘECHY*, SUŠENÉ FÍKY*, ROZMARÝN*.
...Cukr, sušené odstředěné mléko, syrovátkový prášek, regulátor kyselosti (kyselina citronová, kyselina askorbová), stabilizátory (karboxymethylcelulóza, guarová guma), natural identický jablečný aroma, barvivo (jednoduchý karamel, tartrazin, indigo karmin, chlorofyl, kurkuma) Příprava Smíchejte 3 litry mléka, 500 g cukru a 500 g směsi na zmrzlinu a poté počkejte 10 minut. Poté znovu promíchejte a vložte do stroje na měkkou zmrzlinu. Poznámka: Pro intenzivnější směs zmrzliny ji znovu promíchejte a poté vložte do stroje na zmrzlinu.
...Zimní pomazánka z švestky a brusinky Možné objemy plnění: 50g, 100g, 175g, 275g Složení: Ovoce (švestka, brusinka) (66 %), surový třtinový cukr, citronová šťáva, želírovací činidlo jablečný pektin...
Portfolio (6)
Itálie, Mazara Del Vallo
... datlový cukr krystalizovaná datlová fruktóza dextróza z datlí v krystalizované formě Mezi vlastněnými certifikacemi: IFS Food, ISO 9001, ISO 22005 Produkty mohou být certifikovány jako BIO, ORGANIC USDA, HALAL, KOSHER...
Portfolio (5)
Jsme společnost s velkou inspirací představit a oznámit produkty z růže šípkové z Bulharska a jejich bezkonkurenční účinek na přirozenou krásu, zdraví a střevní pohodu. Představujeme jedinečný produkt - jablečnou melasu - jablečný cukr.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play