Francie, Épaignes
Francie, Objat
...Ingredience: cukr, smetana, bílá čokoláda původ mimo EU (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakao, emulgátor: řepkový lecitin), glukóza, trimolin, hořká čokoláda 66% původ mimo EU (kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: řepkový lecitin), máslo, mandlová pasta, praliné, kousky maliny, kandované pomeranče, kešu ořechy, nugát (cukr, mandle, med, voda, glukóza, pistácie, lískové ořechy, vaječný bílek, moučkový cukr), jahodová ovocná pasta (cukr, jahodová pyré, glukóza, trimolin, žlutá pektin, kyselina citrónová, voda), káva.
Portfolio (109)
Francie, Furiani
...Ingredience canistrelli 33 % (pšeničná mouka, bílé víno, ovocný destilát, cukr, prášek do pečiva, sůl, slunečnicový olej), karamel s mořskou solí 33 % (smetana, plnotučné mléko, cukr, máslo 11 %), čokoláda 33 % (kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilková aroma), stopy arašídů, lepku, ořechů. Reference: UTUIN...
Portfolio (97)
Francie, Wingles
Vítejte ve světě čokoládovny Chocolatstehle, vašeho gurmánského partnera pro potřeby kvalitní čokolády. Specializujeme se na ruční výrobu vysoce kvalitních čokolád pro profesionály. Pracujeme s pečlivě vybranými surovinami z udržitelných zdrojů, abychom vám zajistili výjimečné produkty. Snažíme se dodržovat čokoládové tradice a zároveň inovovat, abychom vám mohli nabídnout jedinečné a chutné krea...
Portfolio (43)
Francie, Biguglia
Původem z Korsiky, šéfkuchař Jean-Michel Querci chce prostřednictvím svých výtvorů sdílet svou lásku k produktům ze svého ostrova. Vynálezce džemu na bázi Brocciu (čerstvý korsický sýr), šéfkuchař nám nabízí kulinářskou cestu do svých kořenů. Řada "O Mà" je velmi rozmanitá a zahrnuje sladké potěšení (džemy, pomazánky, aromatizované cukry, koláče) i slané potěšení (předkrmy, omáčky a koření, aromat...
Portfolio (68)
Francie, Domjean
...Crispy rýžové chroupavé, karamel a bílá čokoláda s obsahem čistého kakaového másla a špetkou řepkového oleje pro zjemnění textury. Bez palmového oleje. Výhody: Tento insert umožňuje kombinovat textury dezertů a vytvářet kontrast: rozplývavá mousse s měkkým sušenkovým základem a chroupavým insertem. Toastovaný rýžový chroupavý obalený v čokoládě se nenamočí, zůstává křupavý a téměř explozivní a...
Portfolio (6)
Francie, Cleron
...Tyčinky Twix kombinují křupavé sušenky s krémovým karamelem a jemnou mléčnou čokoládou, kterou si můžete vychutnat v každém lahodném kousku. Každá tyčinka o hmotnosti 50 g obsahuje dva prsty čokolády. Krémová karamelová náplň Vhodné pro vegetariány Kašer 32x50g...
Portfolio (10)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play