Francie, Objat
...Ingredience: cukr z mimo EU, mouka, 16,84% ořechy, 15,79% karamelové kousky (cukr, glukóza, smetana, sušené mléko, sůl, dextróza, aroma), vaječný bílek, 2,11% mořská sůl. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 1634Kj, 388Kcal, tuky 11g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g, sacharidy 67g, z toho cukry 56g, bílkoviny 5,2g, sůl 0,07g.
Portfolio (109)
Francie, La Rochelle
...Karamel s Pineau, Glukózový sirup (Původ: Francie), cukr, máslo (A.O.P. Charentes-Poitou) 17%, plnotučné mléko, Pineau 3,5%, sůl 0,7%, sorbitol, invertní cukr, fleur de sel z Île de Ré 0,5%, koření Hmotnost: 0,140 kg...
Portfolio (91)
Francie, Brive La Gaillarde
...100% gurmánské a 100% ekologické lízátka! 20 lízátek s karamelem: čerstvé mléko (53%), cukr, glukózový sirup, sůl 20 lízátek s více ovocem: citron, malina, grenadina, grapefruit a broskev. Tradiční receptura od roku 1924, zaručené chvíle potěšení! Vyrobeno v Corrèze.
Portfolio (71)
Francie, Merville
... pro svou kvalitu, karamely barviva nabízejí různé rozpustné řešení pro jakoukoli aplikaci, aby se standardizovala barva. BURNT SUGARS Ve formě tekutiny nebo prášku, burnt sugars jsou karamelizované cukry, které dodávají chuť a/nebo karamelovou barvu potravinářským produktům. CARAMELS AROMATIQUES Aromatický karamel vzniká kontrolovaným působením tepla na potravinářské cukry. Ve formě tekutiny nebo pevné látky dodává chuť karamelu, která je více či méně výrazná v závislosti na konečné potřebě. Podle jejich vaření lze nalézt karamelové varianty jako medový, tradiční nebo silný.
Portfolio (7)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play