Francie, Objat
...Ingredience: cukr z mimo EU, mouka, 16,84% ořechy, 15,79% karamelové kousky (cukr, glukóza, smetana, sušené mléko, sůl, dextróza, aroma), vaječný bílek, 2,11% mořská sůl. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 1634Kj, 388Kcal, tuky 11g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g, sacharidy 67g, z toho cukry 56g, bílkoviny 5,2g, sůl 0,07g.
Portfolio (109)
Litva, Vilnius
3C DISTRIBUTION je velkoobchodní distribuce mezinárodně uznávaných značek potravin a čisticích/kosmetických produktů. Náš tým je vysoce talentovaný v oblasti obchodu a logistiky, stejně jako v oblasti spokojenosti zákazníků. Dále neustále zkoumáme trh, abychom nakupovali značkové produkty za nejlepší ceny, skladovali je a poskytovali našim zákazníkům nejkomplexnější dovozní ceny ve více než 90 zem...
Portfolio (200)
Francie, La Rochelle
...Karamel s Pineau, Glukózový sirup (Původ: Francie), cukr, máslo (A.O.P. Charentes-Poitou) 17%, plnotučné mléko, Pineau 3,5%, sůl 0,7%, sorbitol, invertní cukr, fleur de sel z Île de Ré 0,5%, koření Hmotnost: 0,140 kg...
Portfolio (91)
Belgie, Namur
...Ingredience: Cukr, kakao v prášku 25%, přírodní bramborový škrob, dextróza, sušené plnotučné mléko, himalájská sůl, aroma, guarová guma [E412], xantanová guma [E415], vanilin, skořice. Alergeny: Může obsahovat stopy mléka, lepku, ořechů a přírodních siřičitanů kvůli přítomnosti v oblasti. Výběr: Sáček - 500 g Energie: 422 Kcal / 1783 Kj Nutriční hodnoty: Na 100g Tuky: 8,8g Z toho nasycené: 5,4g Sacharidy: 79,2g Z toho cukry: 53,6g Bílkoviny: 6,5g Sůl: 0,35g...
Portfolio (46)
Francie, Brive La Gaillarde
...100% gurmánské a 100% ekologické lízátka! 20 lízátek s karamelem: čerstvé mléko (53%), cukr, glukózový sirup, sůl 20 lízátek s více ovocem: citron, malina, grenadina, grapefruit a broskev. Tradiční receptura od roku 1924, zaručené chvíle potěšení! Vyrobeno v Corrèze.
Portfolio (71)
Francie, Merville
... pro svou kvalitu, karamely barviva nabízejí různé rozpustné řešení pro jakoukoli aplikaci, aby se standardizovala barva. BURNT SUGARS Ve formě tekutiny nebo prášku, burnt sugars jsou karamelizované cukry, které dodávají chuť a/nebo karamelovou barvu potravinářským produktům. CARAMELS AROMATIQUES Aromatický karamel vzniká kontrolovaným působením tepla na potravinářské cukry. Ve formě tekutiny nebo pevné látky dodává chuť karamelu, která je více či méně výrazná v závislosti na konečné potřebě. Podle jejich vaření lze nalézt karamelové varianty jako medový, tradiční nebo silný.
Portfolio (7)
Francie, Feurs
... přítomnosti nebo nepřítomnosti chemických sloučenin podporujících karamelizaci. SPÁLENÉ CUKRY Spálené cukry jsou tekuté nebo pevné karamelové látky tmavě hnědé barvy, získané kontrolovaným působením tepla na potravinářské cukry v nepřítomnosti chemických sloučenin podporujících karamelizaci. SPECiÁLNÍ KARAMELY Speciální karamel je karamel získaný kontrolovaným působením tepla na potravinářské cukry za přítomnosti dalších ingrediencí: mléko, smetana, máslo, slané máslo, ovocné extrakty, med, slad, čokoláda, rostlinné tuky.
Portfolio (6)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play