Francie, Laissac
...Talíř s uzeninami obsahující 6 Popin uzenin. Přibližně 86g uzenin na osobu. 3 měsíce trvanlivosti při pokojové teplotě před otevřením. Uzeniny bez dusičnanů vyrobené v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu. Tradiční řemeslná výroba pouze ze 3 ingrediencí: vepřové nebo hovězí maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP z Kambodže. Talíř s uzeninami složený z 2 Popin klobásy, 3 Popin lonza, coppa a/nebo ořechu šunky a 1 Popin sušeného hovězího masa Aubrac. S Popinami si užijte originální aperitivní talíř! DLC: 90 dní Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 430g...
Portfolio (29)
Francie, Ploufragan
...Úsilí vynaložené na výrobu vedlo k vytvoření technických specifikací pro zpracování na vařené a čerstvé uzeniny: klobásy, venkovský paštik a šunku. Mezi uznávané firmy, které se pyšní svým uměním, patří Fermiers d’Argoat: BIGARD v Quimperlé (29), TALLEC v Bannalec (29), Jean Stalaven v Hillion (22), Maîtres Jacques v Rennes (35), Charcuterie du Blavet v Kervignac (56), ABC Industries v Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) a Herta v Illkirch (67).
Odpovídající produkty
Uzenářství
Uzenářství
Další produkty
VEJCE
VEJCE
Portfolio (4)
Francie, Carquefou
...Čerstvé balené * Chipolatas bez barviv 55g X6 * Chipolatas s bylinkami bez barviv 55g X6 * Klobásy bez barviv 125g X4 * Česnekový salám X1 * Vysoce kvalitní vařená šunka s kůží * Vysoce kvalitní vařená šunka bez kůže * Vařený roastbeef X4 plátky * Venkovní paštika plátek * Foie gras paštika plátek * Vařená slanina X4 plátky * Uzená slanina starým způsobem Tradiční oddělení * Česnekový salám X5...
Francie, Saint-Jean-Le-Vieux
... paštika, rillette, hure, baskický krvavý pudink, konfitované klobásy a konfit z vepřového masa Ibaïona) a zvěřiny (teriny z králíka, teriny z divočáka a salmis z holubice). Nakonec, uzeniny Mayté vyrábějí nezbytné baskické recepty jako axoa, piperade a baskické dršťky, stejně jako recepty jako cassoulet nebo hovězí bourguignon.
Francie, Foix
V přírodním a autentickém prostředí rodina ROUCH od roku 1870 pokračuje v výrobě skutečných regionálních produktů, rustikálních a plných chuti. Jambon de Pays Ariégeois, sušená jádrová klobása, klobása pod popelem l'Ariégeois, foie gras, kachní konfity, paštiky z divočáka, z jelena atd... Uzenářství ROUCH vyrábí své produkty ve svém laboratoři schváleném podle evropských norem, ve Ferrières v Ariè...
Francie, Grand Fougeray
Francie, Haguenau
Francie, Toulouges
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play