...Talíř s uzeninami obsahující 6 Popin uzenin. Přibližně 86g uzenin na osobu.
3 měsíce trvanlivosti při pokojové teplotě před otevřením. Uzeniny bez dusičnanů vyrobené v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu. Tradiční řemeslná výroba pouze ze 3 ingrediencí: vepřové nebo hovězí maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP z Kambodže.
Talíř s uzeninami složený z 2 Popin klobásy, 3 Popin lonza, coppa a/nebo ořechu šunky a 1 Popin sušeného hovězího masa Aubrac.
S Popinami si užijte originální aperitivní talíř!
DLC: 90 dní
Původ: Laissac, Aveyron
Hmotnost: 430g...
...Úsilí vynaložené na výrobu vedlo k vytvoření technických specifikací pro zpracování na vařené a čerstvé uzeniny: klobásy, venkovský paštik a šunku.
Mezi uznávané firmy, které se pyšní svým uměním, patří Fermiers d’Argoat: BIGARD v Quimperlé (29), TALLEC v Bannalec (29), Jean Stalaven v Hillion (22), Maîtres Jacques v Rennes (35), Charcuterie du Blavet v Kervignac (56), ABC Industries v Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) a Herta v Illkirch (67).
Impozantní sortiment kvalitních uzenin! Imperial Meat Products je vedoucím hráčem v belgickém masném průmyslu a nabízí kompletní sortiment salámů, syrových a vařených šunek, drůbežích produktů, vařených pokrmů a paštik. Imperial vyvíjí uzeniny pro řezníky a s největší péčí uvádí na trh chutné, předem balené uzeniny a klobásy. Naše značky: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
... paštika, rillette, hure, baskický krvavý pudink, konfitované klobásy a konfit z vepřového masa Ibaïona) a zvěřiny (teriny z králíka, teriny z divočáka a salmis z holubice). Nakonec, uzeniny Mayté vyrábějí nezbytné baskické recepty jako axoa, piperade a baskické dršťky, stejně jako recepty jako cassoulet nebo hovězí bourguignon.
...Výrobce, řemeslník a distributor katalánských uzenin: sortiment fuets 110 g s kousky, venkovské klobásy, buchettes, sortiment fuets 150 g; vepřové ořechy, šunka z venkova s kostí nebo bez, šunka serrano s kostí nebo bez, vakuově balené lomo.
Velmi dobrý poměr cena/výkon. Tým, který je vám k dispozici!
V přírodním a autentickém prostředí rodina ROUCH od roku 1870 pokračuje v výrobě skutečných regionálních produktů, rustikálních a plných chuti. Jambon de Pays Ariégeois, sušená jádrová klobása, klobása pod popelem l'Ariégeois, foie gras, kachní konfity, paštiky z divočáka, z jelena atd... Uzenářství ROUCH vyrábí své produkty ve svém laboratoři schváleném podle evropských norem, ve Ferrières v Ariè...