Francie, Merville
...Specializované karamelky představují širokou rodinu karamelů, od mléčného karamelu po slaný máslový karamel, veganské, s nižším obsahem cukru... Tyto karamelky nabízejí jedinečnou texturu a chuť každého produktu. Ve formě pasty nebo třpytu lze použít různé ingredience (med, mléko, smetanu, čokoládu, máslo, rostlinné tuky...) k jejich výrobě. Odpovídají trendům čistého označování a mohou být...
Portfolio (7)
Francie, Carentan
DUPONT D’ISIGNY, cukrářství se sídlem v Carentan-les-Marais v Normandii, využívá své odbornosti v oblasti karamelu ve prospěch profesionálů v oboru gastronomie: pekařů, cukrářů, čokoládníků, restauratérů, konfekcionářů… Kvalita našich produktů vychází z našeho historického know-how cukráře. Značka DUPONT D’ISIGNY PROFESSIONNEL nabízí polotovary profesionálům, průmyslovým podnikům nebo RHF. Vyrábí...
Portfolio (4)
Francie, Plouezec
CLYDE’S COMPANY, značka řemeslných cukrovinek se sídlem v Plouézec (22), se specializuje na výrobu 100% přírodních, jemných a originálních bonbónů. Nabízíme řadu staromódních bonbónů, ochucených medem, slaným karamelem, kolou, květinovými příchutěmi… Všechny naše bonbóny jsou vyrobeny ve Francii a mají vysokou kvalitu. Navrhujeme bonbóny (příchutě, tvary, složení a textury) a také obaly s důraze...
Portfolio (6)
Francie, Saint Martin Belle Roche
...Trubky o hmotnosti 300 g a 60 g s karamelem s máslem a mořskou solí z Guérande. A co je uvnitř? Karamel s máslem a mořskou solí z Guérande (glukózo-fruktózový sirup, cukr, slazené kondenzované mléko, smetana, máslo, máslo s mořskou solí z Guérande, mořská sůl z Guérande, voda), stabilizátor: pektin. Alergeny pod lupou Mléko. Jak správně uchovávat, není složité Régilait Karamel s máslem se uchovává 15 měsíců před otevřením a 1 měsíc po otevření při pokojové teplotě. Plastová trubka, víčko: vyhazujte s domácím odpadem.
Portfolio (23)
Francie, Épaignes
Od roku 1960 náš tým čokoládníků vyrábí tisíce čokolád každý rok, vždy s trpělivostí a respektem k tradičnímu řemeslu. La Royale Normande se zavazuje k dokonalosti výrobou vlastního praliné, což zaručuje jedinečné a hluboké chutě pro nás i pro vás. Výhodou tohoto přístupu je možnost sledovat recepturu praliné a kvalitu hotového produktu. Tímto způsobem uchováváme naše know-how a zajišťujeme "výrob...
Portfolio (184)
Francie, Bourgbarré
...Slaný Karamel s Vanilkou Ručně Vyrobený od Karasel a Vanilla Gasy Čistá Hmotnost 230g...
Portfolio (21)
Francie, Montauban
... Parfémy l’Instant Bougies splňují všechna doporučení IFRA (Mezinárodní asociace vůní) Vzhled: jasně žlutá kapalina Bod vzplanutí: 100 Hlava: karamel, pomeranč, mandarinka Srdce: karamel, mléko, mandle Základ: pralinka, vanilka, benzoín Reference: LB-PARCARAMELBS...
Portfolio (136)
Francie, Mouans-Sartoux
...Gurmánský útěk, který evokuje slunečná rána a útulné snídaně. Sladké tóny teplé briosky se mísí s mléčnými a karamelovými akordy, podpořené útulnou sladkostí vanilky a kokosu. Olfaktivní rodina: Mléko, vanilka Hlava: Mléčný akord, karamel Srdce: Brioska...
Portfolio (185)
Francie, La Rochelle
...Karamel s Pineau, Glukózový sirup (Původ: Francie), cukr, máslo (A.O.P. Charentes-Poitou) 17%, plnotučné mléko, Pineau 3,5%, sůl 0,7%, sorbitol, invertní cukr, fleur de sel z Île de Ré 0,5%, koření Hmotnost: 0,140 kg...
Portfolio (91)
Francie, Montelimar
... dnem, obsahujícím obaly na nugát. Složení: Cukr, Glukózový sirup, Med, Mandle, Slaný máslový karamel (8,7%), Práškový cukr, Bramborový škrob, Nekvašený chléb (voda, olivový olej, mouka), Vaječné bílky, Přírodní vanilkový extrakt. Způsob výroby: Med a glukózový sirup se vaří v kotli, poté se přidávají vaječné bílky, vařený cukr, vanilka, mandle a karamel. Alergeny: Mandle, Vejce, možné stopy ořechů. Všechny naše nugáty jsou zaručeně BEZLEPKOVÉ.
Portfolio (154)
Francie, Yssingeaux
...Brioche (pomeranč, rum, karamel) Koláč (mléčný, pomerančový, vanilkový) Kořeněný chléb Panettone (brioche, máslový, pomerančový, citronový) Rumová sušenka (vanilka, karamel, rum) Tatin Tiramisu (káva, lískový ořech, vanilka)...
Portfolio (55)
Francie, Les Pavillons-Sous-Bois
...Zmrzlina s karamelem a slaným karamelovým přelivem (10%) a kousky karamelizovaného másla (8%). Zmrzlina Häagen-Dazs Slaný karamel v kelímku. Zmrzlina s karamelem a karamelovým přelivem a křupavými kousky karamelu. Bez umělých aromat a barviv, pro maximální potěšení.
Francie, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE přetváří klasiku čokoládových cukrovinek po bastijském způsobu. Je to celá Korsika v čokoládových lahůdkách: jemné spojení pokladů z Ostrova krásy a kvalitní čokolády, prostřednictvím medu, citrusů, lískových oříšků, pokladů maquis a ikonických Canistrelli, které vracejí do vzpomínek na dětství a slibují překvapivé a jedinečné chuťové zážitky. Před několika lety sestry Giammert...
Portfolio (97)
Francie, Lamothe-Montravel
Epicerie d'Aquitaine je delikatesní obchod v Lamothe Montravel v Dordogne, fungující jako online obchod, také přítomný na trzích v Dordogne a Gironde, který nabízí a prodává produkty z Nové Akvitánie, stejně jako několik dalších 100% francouzských produktů; Člen federace francouzských delikatesních obchodů; člen poroty soutěže Saveurs de Nouvelle Aquitaine; Člen poroty Concours Général Agricole 20...
Portfolio (4)
Francie, Carros
...Nezbytný karamel s mořskou solí! Vychutnejte si tento makron s bretonskou identitou, jehož výrazná chuť karamelu a špetka soli potěší všechny labužníky! Hmotnost makronu: mezi 16 a 18g. Alergeny a intolerance: Ořechy, vejce, laktóza, může obsahovat stopy sóji. Produkt bez lepku.
Portfolio (10)
Francie, Malataverne
...Gâteau au nougat o hmotnosti 4 kg, rozdělený na 20 jednotlivě balených porcí (přibližně 200 g). K prodeji na váhu nebo na porci: mandle, cukr, glukózový sirup, med, vaječný bílek, oplatka (bramborový škrob, voda, rostlinný olej), přírodní aroma. Složení: slaný máslový karamel, cukr, máslo, smetana, glukózový sirup, sůl.
Portfolio (188)
Francie, Saint-Didier-En-Bresse
...svíčka malá radost slaný máslový karamel Olfaktorické tóny: Karamel, vanilka Hlavní tóny: Slaný akord, kokos Srdcové tóny: Karamel Základní tóny: Vanilka, mléčný akord...
Portfolio (47)
Francie, Nogent-Sur-Seine
...Více než 40 let se společnost GAGET (bio certifikovaná Ecocert) věnuje svému umění v oblasti návrhu jedinečných chutí pro potravinářský průmysl. Ve svém vysoce technologickém laboratoři vytváří speciální chutě, extrakty z kávy (Arabica, Robusta, směsi Arabica/Robusta), karamel (aromatický tekutý karamel, slaný máslový karamel, mléčný karamel) a ovocné přípravy (citrusy, žluté ovoce, červené ovoce, exotické ovoce, mrkev a rebarbora), určené pro čerstvé mléčné výrobky (dezertní krémy, jogurty), zmrzliny, mražené nebo mléčné dezerty, pečivo a cukrovinky.
řemeslný chocolatier v Quimperu v Bretani vyrábíme sortiment přibližně 35 druhů vysoce kvalitních čokoládových bonbónů, pralinek s lískovými ořechy a mandlemi, ganache vyrobenou z vysoce kvalitních kakaových bobů, mandlovou pastu, slané máslové karamelky, slaný máslový karamel na pomazání, prodej profesionálům v oblasti čokolády, slevy pro podnikové komise, zasílání po celé Francii, online obchod.
Populární země pro tento vyhledávací výraz