...Specializované karamelky představují širokou rodinu karamelů, od mléčného karamelu po slaný máslovýkaramel, veganské, s nižším obsahem cukru... Tyto karamelky nabízejí jedinečnou texturu a chuť každého produktu. Ve formě pasty nebo třpytu lze použít různé ingredience (med, mléko, smetanu, čokoládu, máslo, rostlinné tuky...) k jejich výrobě.
Odpovídají trendům čistého označování a mohou být...
DUPONT D’ISIGNY, cukrářství se sídlem v Carentan-les-Marais v Normandii, využívá své odbornosti v oblasti karamelu ve prospěch profesionálů v oboru gastronomie: pekařů, cukrářů, čokoládníků, restauratérů, konfekcionářů… Kvalita našich produktů vychází z našeho historického know-how cukráře.
Značka DUPONT D’ISIGNY PROFESSIONNEL nabízí polotovary profesionálům, průmyslovým podnikům nebo RHF. Vyrábí...
CLYDE’S COMPANY, značka řemeslných cukrovinek se sídlem v Plouézec (22), se specializuje na výrobu 100% přírodních, jemných a originálních bonbónů. Nabízíme řadu staromódních bonbónů, ochucených medem, slaným karamelem, kolou, květinovými příchutěmi…
Všechny naše bonbóny jsou vyrobeny ve Francii a mají vysokou kvalitu.
Navrhujeme bonbóny (příchutě, tvary, složení a textury) a také obaly s důraze...
...Trubky o hmotnosti 300 g a 60 g s karamelem s máslem a mořskou solí z Guérande.
A co je uvnitř?
Karamel s máslem a mořskou solí z Guérande (glukózo-fruktózový sirup, cukr, slazené kondenzované mléko, smetana, máslo, máslo s mořskou solí z Guérande, mořská sůl z Guérande, voda), stabilizátor: pektin.
Alergeny pod lupou
Mléko.
Jak správně uchovávat, není složité
Régilait Karamel s máslem se uchovává 15 měsíců před otevřením a 1 měsíc po otevření při pokojové teplotě.
Plastová trubka, víčko: vyhazujte s domácím odpadem.
Založená v Belgii, INCA'CAO se specializuje na výrobu personalizované čokolády, čokoládových produktů a výrobu pod privátní značkou. Naše produktová řada zahrnuje čokoládové tyčinky, pomazánky a ořechové máslo. INCA'CAO vytvořila řadu řemeslné čokolády pro gurmány, která integruje široce dostupnou potravinářskou technologii a respektuje metabolismus mnoha spotřebitelů. Používáme specifickou kombin...
Od roku 1960 náš tým čokoládníků vyrábí tisíce čokolád každý rok, vždy s trpělivostí a respektem k tradičnímu řemeslu. La Royale Normande se zavazuje k dokonalosti výrobou vlastního praliné, což zaručuje jedinečné a hluboké chutě pro nás i pro vás. Výhodou tohoto přístupu je možnost sledovat recepturu praliné a kvalitu hotového produktu. Tímto způsobem uchováváme naše know-how a zajišťujeme "výrob...
... dnem, obsahujícím obaly na nugát.
Složení: Cukr, Glukózový sirup, Med, Mandle, Slaný máslovýkaramel (8,7%), Práškový cukr, Bramborový škrob, Nekvašený chléb (voda, olivový olej, mouka), Vaječné bílky, Přírodní vanilkový extrakt.
Způsob výroby: Med a glukózový sirup se vaří v kotli, poté se přidávají vaječné bílky, vařený cukr, vanilka, mandle a karamel.
Alergeny: Mandle, Vejce, možné stopy ořechů.
Všechny naše nugáty jsou zaručeně BEZLEPKOVÉ.
...Zmrzlina s karamelem a slaným karamelovým přelivem (10%) a kousky karamelizovaného másla (8%). Zmrzlina Häagen-Dazs Slaný karamel v kelímku. Zmrzlina s karamelem a karamelovým přelivem a křupavými kousky karamelu. Bez umělých aromat a barviv, pro maximální potěšení.
ALINE CHOCOLATIERE přetváří klasiku čokoládových cukrovinek po bastijském způsobu. Je to celá Korsika v čokoládových lahůdkách: jemné spojení pokladů z Ostrova krásy a kvalitní čokolády, prostřednictvím medu, citrusů, lískových oříšků, pokladů maquis a ikonických Canistrelli, které vracejí do vzpomínek na dětství a slibují překvapivé a jedinečné chuťové zážitky.
Před několika lety sestry Giammert...
Epicerie d'Aquitaine je delikatesní obchod v Lamothe Montravel v Dordogne, fungující jako online obchod, také přítomný na trzích v Dordogne a Gironde, který nabízí a prodává produkty z Nové Akvitánie, stejně jako několik dalších 100% francouzských produktů; Člen federace francouzských delikatesních obchodů; člen poroty soutěže Saveurs de Nouvelle Aquitaine; Člen poroty Concours Général Agricole 20...
...Nezbytný karamel s mořskou solí! Vychutnejte si tento makron s bretonskou identitou, jehož výrazná chuť karamelu a špetka soli potěší všechny labužníky!
Hmotnost makronu: mezi 16 a 18g.
Alergeny a intolerance: Ořechy, vejce, laktóza, může obsahovat stopy sóji. Produkt bez lepku.
Společnost LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, založená v roce 2017, sídlí v Liège v Belgii.
Specializujeme se na výrobu řemeslného nugátu.
Naše produkty jsou vyráběny v naší vlastní dílně díky know-how předávanému z generace na generaci, což je činí autentickými.
Náš nugát je vyráběn s respektem k tradicím a s pečlivě vybranými kvalitními ingrediencemi.
Jeho chuť, která je zároveň křupavá a krémov...
...Více než 40 let se společnost GAGET (bio certifikovaná Ecocert) věnuje svému umění v oblasti návrhu jedinečných chutí pro potravinářský průmysl. Ve svém vysoce technologickém laboratoři vytváří speciální chutě, extrakty z kávy (Arabica, Robusta, směsi Arabica/Robusta), karamel (aromatický tekutý karamel, slaný máslovýkaramel, mléčný karamel) a ovocné přípravy (citrusy, žluté ovoce, červené ovoce, exotické ovoce, mrkev a rebarbora), určené pro čerstvé mléčné výrobky (dezertní krémy, jogurty), zmrzliny, mražené nebo mléčné dezerty, pečivo a cukrovinky.
řemeslný chocolatier v Quimperu v Bretani vyrábíme sortiment přibližně 35 druhů vysoce kvalitních čokoládových bonbónů, pralinek s lískovými ořechy a mandlemi, ganache vyrobenou z vysoce kvalitních kakaových bobů, mandlovou pastu, slané máslové karamelky, slaný máslovýkaramel na pomazání, prodej profesionálům v oblasti čokolády, slevy pro podnikové komise, zasílání po celé Francii, online obchod.