Francie, Chateauneuf Les Martigues
... nátěr - Dekorace - Šperky Aplikace Surf - Deska - Lyže - Kite - Skate Aplikace Námořnictví - Rekreační plavba Aplikace Dřevo: Lepení a nátěr Aplikace Kutilství - Modely Aplikace Karoserie - Kryty - Tuning Použití pryskyřice Lepení Použití pryskyřice Laminování a lepení dřeva Barva směsi Jiná Viskozita směsi při 20 °C Gel Životnost v nádobě na 500 g při 20 °C od 30 do 60 minut Sklo-tektonická přechodová teplota TG1 v °C od 50 do 80 °C Minimální teplota polymerace 48 hodin při pokojové teplotě...
Portfolio (121)
Francie, Graulhet
...Dostupné v nádobách o hmotnosti 30 nebo 60 g Náš černý česnek je získáván fermentací z růžového česneku z Lautrec, což je proces používaný po několik století v Asii. Čerstvé hlavy česneku jsou umístěny do uzavřené nádoby na minimálně 2 týdny při teplotě mezi 60 a 70 °C v humidní atmosféře, poté zrají na volném vzduchu. Jemný a rozplývající se na jazyku, aroma černého česneku se liší v...
Portfolio (1)
Francie, Domjean
... Ovocná základna: 1 kg ovocného pyré, 1 kg smetany, 140 g Gelée bavaroise, 260 g vody. Rozpustit a rozptýlit dezertní želé ve studené vodě a zahřát roztok na 60-65 °C za stálého míchání. Smíchat přípravek s chladným ovocným pyré. Ušlehat smetanu. Nepříliš pevně, její konzistence by měla být pěnová. Ušlehanou smetanu lze nahradit italským sněhem. Pomalu vmíchat ušlehanou smetanu do ovocného pyré ve...
Portfolio (6)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play